244
-
#244 Tényleg elvakult vagyok. (Néhány vélemény a HTC Touch Pro 2-ről külföldi forumokról):
"This phone sucks, plain and simple. It's slow, WinMo crashes all the time (try opening Opera, it will crash at least once). It decides to randomly not let you text anymore, sending you to the contacts screen. It will NOT keep up with an average texter's speed."
"the battery gets really hot after just talking on the phone for about 5-10 minutes, which is ridiculous and the phone random showed error messages when I received SMSs...."
"but mostly it sucked, slow, battery died quick, i had to install a new ROM to get it to work better and mic died on me twice"
"Replaced this phone twice hoping it was just a lemon... If you need a phone to use as a phone this is not it! Absolutely useless. My office purchased this phone and so I was not out any money, I have since went back to my iPhone.
* randomly opened apps
* crashed often ( especially in mail)
* Extremely short battery life"
"use resistive touch screens, and navigation is not as smooth as on the Apple iPhone or HTC Hero, both of which use a capacitive touch screen."
"the Touch Pro2 would be a safe recommendation for diehard Windows Mobile fans, and a cautious "consider it" for business-oriented smartphone shoppers, assuming it was priced at $200 or less. It costs nearly twice that much."
"for $349, you can have virtually anything else on the market today. Putting the Pro2 at this price point means that every prospective buyer will have to compare it to the Pres, the iPhones, the MyTouch 3Gs, the Heroes (soon), and the BlackBerry Bolds of the world, all of which will cost less, and for most people, offer more,"
Köszke, maradok elvakult (még jó hogy te nem vagy az) -
#243 Na én viszont itt szálltam ki, ugyanazon emberek közé tartozol mint akikről néhány hozzászólással ezelőtt beszéltem. Lövésed sincs a dolgokról tisztán látszik. -
#242 Még mindig nem jött a lista csak a fikázás. -
levente68 #241 Ez azt jelenti, hogy nem kell fárasztanod tovább magad avval, hogy válaszolsz, mert dobom ezt a topikot és máshol sem fogok neked válaszolni, vitázz a hasonszőrű ismerőseiddel, akik hozzád hasonlóan feleslegesnek tartják az SD foglalatot, a BT-ról meg azt se tudják, hol kell bekapcsolni (ezt te írtad róluk, magadat is és őket is minősítetted vele, mint a többi baromságoddal) és persze, gondolom szintén BMW-sek és olcsó a fenntartása az ő autójuknak is. No, pá, sok sikert, a tons of HDD aláírásod is fel kellett volna, hogy hívja a figyelmemet, de hát holtig tanulunk, lol.
Tons of luck 2u, pal! -
levente68 #240 Nem tom, melyikre gondolsz, de már nem is érdekel.
Abba is hagyom a veled való vitát, mert már csak röhögök én is, hogy mit erőlködöm egy ilyen iPhone-BMW a király véleményű emberrel, még a végén összekevernek veled... -
levente68 #239 De a márka a prémium, vagy a modell? Egy 316-os szartalicska is prémium neked?
Közel nem a legjobb autó a BMW, de legalább a legdrágábbak közt versenybe szállhat, illetve a leginkább túlárazottak közt, no meg a leginkább értelmetlenek közt.
-
levente68 #238 Te nem csak elvakult és tájékozatlan figura vagy, hanem még amnéziád is van?
Neeeem tud többet?
Lassan alig kapni 100 pénz feletti telefont, ami annyira buta lenne, mint a tied!!! Sőt, szerintem 100 alatt van ez a határ...
Mondd, hányszor, hány fórumban kell elolvasnod azt a sokmindent, amit nem tud a szerelmed? -
levente68 #237 No de mikor fogod fel, hogy nem parasztvakítás az, hogy egy eszközbe bele tudtak rakni szinte mindent, ami elérhető ezen a területen és így is kevesebbe fáj, mint a te agyonhájpolt szarod, ami alig tud valamit?
-
levente68 #236 Te milyen tájékozott vagy, szerinted mibe fáj egy átalakító, főleg, ha adják az SD kártyához? -
#235 Illetve lehetne még pár gyártót sorolni, de az nem tartozik ide aki lowend autokat gyárt és bepróálkozik néha a premiumba. Azok a gyártók soha nem lesznek prémium kocsik. -
#234 Hmm na ezt még soha nem hallottam, hogy a bmw nem prémium kategória, minden létező forumon az ugyanis ahogy minden szaklapban is. A prémiumkategóriában egyébként a Mercedes az Audi, a lexus állít jelölteket (lehet hogy egykét gyártót még lehet hozzá írni de most egy sem jut eszembe). -
#233 Egyébként a több mindent tud / tartalmaz listát már kértem párszor de az valahogy soha nem jön. Nem vagyok meggyőzödve hogy igazán többet is tud. -
#232 "No, de ha több mindent tartalmaz és olcsóbb, akkor talán mondhatjuk rá, hogy jobb vétel, nem?"
Ez igy egy nagy baromság. Természetesen nem is igaz.
Visszatérve az erősítős példámra: a jelenlegi erősítőm 2x11W, egy bekapcsoló gomb van raja, egy hangerőszabályzó és egy bemenet választó, ráadásul négyszer ötször többe kerül mint egy komoly consumer erősítő amiben rengeteg csatorna, feature meg parasztvakítás van.
Természetesen semmilyen épeszű ember nem állítaná azt, hogy ez miatt jobb vétel lenne vagy bármiben jobb lenne. -
#231 Nem irtam sehol ilyet, nem kell kiforgatni a nem létező szavaimat. Annyit irtam, hogy nekem nem kell teloba kártyaolvasó de sd kártya olvasóval mégcsak kezdeni sem tudnék semmit mert nincs sd kártyám, se sd kártyás fényképezőm.
Bár ebből a szempontból a HTC Touch Pro2-t sem értem, mert microSD olvasója van a fényképezőknek meg most utánanézve normál SD kártyájuk, tehát ezt még mindig nem lehet összedugni de én vagyok a hülye már megint. (vagy itt megint megy a pénzköltés microSD kártyára amit utána átalakitóval raksz a fényképezőbe?) ezeket a költéseket hozzászámoljátok a telefonm árához? -
levente68 #230 Nem tudjuk, neked milyen van, de azt igen, hogy a BMW nem prémium kategória, csak van jónéhány prémium kategóriás modellje.
Arra azért én kíváncsi lennék, hogy te a tiedet milyen "másik prémium kategóriáshoz" hasonlítod, de félek sántítana a dolog... -
levente68 #229 No, de ha több mindent tartalmaz és olcsóbb, akkor talán mondhatjuk rá, hogy jobb vétel, nem?
Nem azt, hogy azt kell venni, csak azt, hogy jobb....
Mondd ki, nem fog fájni, csak egy kicsit ;o) -
levente68 #228 No, ez megint a korrektség hiánya, ne csűrjed, vagy függő, vagy független árakat hasonlítsunk, kérlek!
Ja, hogy úgy nem lehet igazad.... az más. -
levente68 #227 Ja, valami olyasmit írtál az SD kártyára, hogy ósdi, meg marhaság, khm... -
#226 Nem tudom konkrétan mire gondolsz de a BMWt bármikor oda rakom bármelyik prémium autó mellé, hogy a legkisebb a szervizigénye. -
#225 Nincs is azzal gond, hogy több mindent tartalmaz, de az egyetlen dolog ami miatt én esetleg cserélnék az a méggyorsabb processzor semmi más, és ez meg olyan kicsi dolog, hogy akkor fog megtörténni amikor nagyon keveset kell ráfizetni, vagy a feleségem kiveri a balhét, hogy most már adjam neki a 3G-t mert ő arra vár, hogy én mikor cserélek :) -
#224 "Az ára pedig jóval alatta van az iPhone-nak, bocsi, még T-nél is csak 170 pénz FÜGGETLENÜL!"
Annyiért adnak egy iphonet is nem? Mondjuk soha nem vettem még függetlenül telefont, de ez is az én sznobságom :) iphone dominoval 134e forint, függetlenül tényleg nem tudom mennyi, de hogy őszinte legyek ez már nem az én dolgom, én az iphonet is előfizetéssel vettem, úgy meg kifejezetten baráti ára van. -
#223 "De az, hogy a cerka kizáró ok, ez nevetséges, hiszen nem vagy köteles, sem pedig kénytelen használni már a cerkát PPC-n, így ha lenne cerka, legfeljebb nem használnád.
De mi a helyzet mondjuk az SD kártyával, az is kizáró ok?!?!?"
Az a baj, hogy haver Asus telcsije cerkával jól működik, amint azt leteszi és kézzel nyomkodná akkor már tök gáz az egész képernyő, kétszer rá kell nyomni valamire, nem ott érzékeli ahova te böktél stb. (kérdezek neked egy tipust ha gondolod)
Az SD kártya nem kizáró ok, ezt soha nem irtam csak azt, hogy nem hiányzik mivel nincs SD kártyám egyébként sem. -
#222 "Olyan kár, hogy nem írtad azt, hogy a BMW-be csak olajcsere, meg fékbetétcsere kell és csak megy-megy..."
Pedig én eddig csak ezt csináltam. Jah nem 100e-nél kicserélték a vezérműszíjat. -
levente68 #221 No, mondjuk Ford, meg Skoda, na neee, akkor inkább valóban BMW.
A lehúzás amúgy márkafüggetlen, azok a barátaim, akikről én beszélek lehúzás nélkül, korrekt áron dolgozva is jól megélnek a BMW-kből, de ez tényleg nem vág ide, amiről pedig beszélek, azt te is nagyon jól érted, ebben biztos vagyok ;o) -
levente68 #220 Eddig nem a 3GSről volt szó. Nekem sima 3G-m van és szerintem Tikal-nak is.
nekem ezen kivül semmilyen más Apple cuccom nincs.
Hát ez a cikk miről szól? 3GS-ről. Mi az uptodate? 3GS. Hát akkor?
Ráadásul a korrektség is azt követeli, hogy arról beszéljünk, ami friss, vagy inkább ne, mert akkor előtérbe jön, hogy lám, a 3GS már mennyivel fejlettebb és akkor lehet, hogy a következő még több mindent tartalmaz majd, esetleg olyat is, amire most azt mondjátok felesleges? Nono, korrektek legyetek ti is, köszi! -
levente68 #219 "Ami fontos, nem hallottam más cég esetében olyat, hogy megpróbálta volna eltussolni a problémát, mint (állítólag) tette ezt az Apple a felrobbanó akksi tárgyában."
Ami nem iphone akksi tehát ne keverjük ide.
Már hogyne kevernénk, minek az akksija, he? Melyik cég akarta eltussolni, Apple, vagy az akksigyártó? Miért kell ennyire védeni, Jesszus? -
levente68 #218 Ácsi! Én ezt írtam:
„Valóban többet nyújt, mint egy ÁTLAG Samsung, vagy Nokia, de az N97, bár még bibis, komoly ellenfélről tanúskodik és az Omniát se nyomja le az iPhone.”
Ebből te hogy olvastad azt, hogy jobb szerintem az N97? Azt kéne figyelembe venni, hogy a Nokia még csak most tapogatózik ebben a szegmensben és ez még bibis, de várható, hogy belejön, Apple is kezd belejönni.
Az ára pedig jóval alatta van az iPhone-nak, bocsi, még T-nél is csak 170 pénz FÜGGETLENÜL!
-
levente68 #217 Csakhogy ezt nem én mondtam, úgyhogy kár ilyet írni. -
levente68 #216 Én elfogadom, hogy neked nem kell valami, de az nem fogadható el, hogy mindenre, amit megemlítünk, hogy hiányzik belőle, az a válasz, hogy az hiábavaló ósdi szarság. Neked ez fontos (3 dolog), nekünk az (8 dolog).
No, olyan jól nem működik, még a 3GS-ben sem, mint cerkával az enyémen, sajnálom is, komolyan!
De az, hogy a cerka kizáró ok, ez nevetséges, hiszen nem vagy köteles, sem pedig kénytelen használni már a cerkát PPC-n, így ha lenne cerka, legfeljebb nem használnád.
De mi a helyzet mondjuk az SD kártyával, az is kizáró ok?!?!?
Egyáltalán nem várom el, hogy beleszeress bármibe is, hidd el, akkora nagy dolgot még a TP2 sem tud, hogy az Unimat odaadjam érte, természetesen szívesen vennék mellé egyet, de már 4 PDA kicsit sok lenne, főleg anyagilag, de ha nem elbaszott ára lenne, akkor iPhone-om is lenne, de egyik PDA-mról sem mondok le se ezért, se azért. Megpróbáltam rávenni magam, hogy adjak el belőlük, de végül nem tettem meg. Mondjuk az Unikért nem kapnék értelmes pénzt, úgyhogy maradnak, az Asusért talán kapnék 40-et, de nem adommmmm!
-
levente68 #215 Nem is vártunk mást ;)
Csakhogy nem arra írtam az 5 évet, hogy addigra tudják a többiek behozni esetleg az iPhone előnyét, pont fordítva! -
levente68 #214 Olyan kár, hogy nem írtad azt, hogy a BMW-be csak olajcsere, meg fékbetétcsere kell és csak megy-megy... -
levente68 #213 Természetesen, aki nem azt fújja, amit te, az baromságokat beszél...
Sokminden hiányzik az iPhone 3G-ből, már kevesebb hiányzik a 3GS-ből és még kevesebb fog hiányozni a következőből, ez így rendben is van.
Mondd, mi az, ami iPhone-ban van és egyetlen másikban sincs? Én tudom, de kíváncsi vagyok, te is tudod-e. Írd meg, kérlek tételesen. Ha te megírod a PPC hibalistát (legyen mondjuk a TP2), én is megírom az iPhone hibalistát, aztán hasonlítunk súlyozunk, ok?
Szó sincs róla, hogy NEKEM ne lenne érdekes, amiben több az iPhone, de kevés dologban több és sok dologban kevesebb! Ezt objektíve kéne ám venni!! Tényleg jobb pár dologban, nem ezen van a vita.
PPC kezelhető stylus nélkül, de iPhone nem kezelhető stylus-szal, nekem ez fontos, akár a hiányosságok közé is fel lehetne venni ám!
Einstein üzeni, a relativitás nem engedi felcserélni a sorrendet, a 80 mindig kevesebb 100-nál!
-
#212 "de az N97, bár még bibis, komoly ellenfélről tanúskodik és az "
N97 miben is jobb? Lássuk csak: öööö egy csomó mindenben bénább és semmi használhatóban nem jobb.. ára mennyi is... öööö izé hát pont ugyanannyi mint az iphone.
Akkor miért is kéne egy ilyen telcsire cserélni? Vagy miért is hülye aki nem egy N97-es nokiát vesz hanem iphonet? -
#211 Eddig nem a 3GSről volt szó. Nekem sima 3G-m van és szerintem Tikal-nak is.
nekem ezen kivül semmilyen más Apple cuccom nincs. -
#210 "Ami fontos, nem hallottam más cég esetében olyat, hogy megpróbálta volna eltussolni a problémát, mint (állítólag) tette ezt az Apple a felrobbanó akksi tárgyában."
Ami nem iphone akksi tehát ne keverjük ide. -
#209 Egyébként a BMW témához annyit, hogy rengeteg autom volt már, de mostmár sokadik BMW-met nyúzom, és a legközelebbi is BMW lesz. A legendák korának meg már régen vége. Tipikus beszélgetésem pl egy átlag lúzerrel.
lúzer: Milyen kocsid van?
én: BMW
lúzer: Ú az nagyon gáz rámegy a gatyád a benzinre meg a szervizre
én: Miért neked milyen bmw-d van?
lúzer: á nekem nincs
én: Akkor honnan veszed ezt a baromságot?
lúzer: Hát a nagycsoportos óvodástársam apjának a nénje az látott már olyan embert aki hallott erről.... -
#208 "Érdekel a téma, ezért igyekszem valamennyire képben lenni, ezt kellene tennetek nektek iPhone hívőknek is, akkor nem blamálnátok magatokat ennyiszer és nem is csodálkoznátok azon, hogy miért nem ismeri el sok ember az iPhone egyedüli üdvöztő mivoltát."
Ha igazán érdekelne a téma, akkor már visszaolvastál volna itt a forumon és tudnád, hogy nem tartjuk az iphonet az egyetlen üdvozítő megoldásnak, sőt még csak fel sem merült, hogy azt mondjam rá, hogy a világ legjobb telefonja. Egyszerűen azt kéne elfogadnod, hogy NEKEM ez a legmegfelelőbb összességében. Vannak olyan telefonok amik másban többet tudnak, van olyan ami egy csomó featuret tud (rengeteg olyat amit a hátam közepére sem kivánok), de összességében nekem ez tetszik a legjobban, és hidd el rengeteg telefont próbáltam már. Azért mert neked kell a pálcika, attól azt kéne elfogadnod, hogy az nálam KIZÁRÓ ok. Ráadásul rengeteg érintőképernyős telefonnal találkoztam aminek az érintője olyan gagyi hogy rém idegesítő használni (ezért nem szeretik sokan az érintő képernyőt), de az iphoneba (minő csoda) ez is nagyon jól működik. Mint lentebb irtam haver most vett HTC Touch Pro 2-t, az első kipróbálás után ennek is lényegesen rosszabb a menüje (lentebb leirtam miért), attól még ki fogom próbálni hosszú távon, de azért előre, próba nélkül nem várod el, hogy beleszeressek ugye? Ugye nem baj, hogy nem a számok érdekelnek egy telefonba (meg semmi másban), mert attól az még lehet nagyon rossz is? Ott a rengeteg fényképező a Mpixel számháborúval, csak hát az egy tök másodlagos dolog bizonyos keretek között. Az erősítőm 2x11W és papiron is gyengébb mint egy Sony vagy Onkyo csoda, csak éppen a lényegben a hangban sokkal erősebb. Na de már nagyon elkanyarodtam, a hozzászólásom eleje vág ide. -
#207 Egyetértek 100%-ig! -
#206 "De ebbe ne menjünk bele, van pár haverom, aki BMW-sekből él, igen jól... "
:))
Nekem meg egy Ford meg egy Skoda márkaképviseletben van haverom, igen jól élnek belőle, nonstop megy a lehúzás mint az állat, és a sok lúzer még észre sem veszi :)
Én is gondolkodtam már, hogy át kéne térni az auto bizniszre.
Egyébként én a BMW-t az itteni hivatalos képviseletbe hordom (a hordom az túlzás mert kötelező átvizsgálásra viszem adott km-enként), nekem régi BMWs tapasztalatom, hogy a "szakik" csak lehúznak mint az állat. -
#205 Továbbra is baromságokat irtok. Nektek minden fontos ami nincs az iphoneba és amit az iphone tud az meg nem is érdekes. Részemről ez forditva, dehát nehéz lehet az, hogy most ennyi évesen kell arra rádöbbennetek, hogy nincs olyan, hogy egyetemes igazság. Sőt még olyan sincs, hogy igazság, mert ugye Einstein óta tudjuk, hogy minden relativ.