Készül a Jézus Krisztus szupersztár remake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy mostanában lehet olvasni filmeknél olyasmi hsz.-eket, hogy "Nem rossz, de ráférne egy remake". Ezektõl tudnék hupililát okádni. Mintha egy film csak egy mûszaki termék vagy szoftver lenne, amibõl bármikor jöhet újabb verzitó. Broáff...
Abból is marhaság volt annyit készíteni. Ez amúgy olyasmi, mint regényt megfilmesíteni. Csak akkor látom értelmét a remakelésnek, ha az eredeti adaptáció bukás volt. De minek még egyet kreaálni, ha már létezik egy sikeres adaptáció?
A Jézus Krisztus szupersztárt viszik vászonra ismét és nem EZT Jézus Krisztus szupersztárt dolgozzák föl? Ugye még mindig nem világos...?
Bingó! Hogy Webbernél maradjunk, szerinted az Operaház Fantomjából, hány filmes adaptáció született? Nem egy és nem is kettõ. Ilyenkor mi van?
Hagyd, van akinek a különbségekhez nincs érzéke.
Film és színelõadás két külön dolog. Most akkor ennyi erõvel még vagy húsz remake-t lehetne gyártani minden musicalbõl.
"Feldolgozzák" jézust!
...csak már látnám mi lesz belõle...
sonka, oldalas...
...csak már látnám mi lesz belõle...
sonka, oldalas...
szerintem se kéne "remake"-et csinálni, csak elrontják az elõzõt...
Nevetek. Ez egy musical, egy színpadi mû, amit többször, több helyen, több változatban játszottak (és mellesleg kapott egy filmváltozatot is). Mi az, hogy az 1973-asnál jobbat nem lehet csinálni? Mintha az lenne az "eredeti", holott az is csak az x-edik verzió, de mivel filmváltozat, ezért világszerte azt ismerik.
Milyen lenne már, hogy ha ha az Operaház fantomjára is azt mondanák, hogy csak a londoni West End Theatre-ben szabad játszani a legelsõ színészekkel, mert az volt az "igazi". Érdekes, hogy akkor sosem lázadozik senki, amikor egy musicalt újra és újra színpadra visznek. A szöveg adott, a zene adott, ugyanezeket fogják elénekelni csak más (esetleg jobb?) énekesekkel.
Milyen lenne már, hogy ha ha az Operaház fantomjára is azt mondanák, hogy csak a londoni West End Theatre-ben szabad játszani a legelsõ színészekkel, mert az volt az "igazi". Érdekes, hogy akkor sosem lázadozik senki, amikor egy musicalt újra és újra színpadra visznek. A szöveg adott, a zene adott, ugyanezeket fogják elénekelni csak más (esetleg jobb?) énekesekkel.
No igen, a remek énekhangok! Emlékszem, hogy felállt a szõr a hátamon, mikor elõször meghallottam, hogy "Good Kaifas, the council waits for you".
Ha fel akarják eleveníteni -ami helyes, hadd ismerje meg a fiatalság-, akkor inkább fognák a régit, és kezdenék újra játszani.
Valahogy olyan feleslegesnek tûnik ez a remake, pedig igazából még el sem kezdték.
Ha fel akarják eleveníteni -ami helyes, hadd ismerje meg a fiatalság-, akkor inkább fognák a régit, és kezdenék újra játszani.
Valahogy olyan feleslegesnek tûnik ez a remake, pedig igazából még el sem kezdték.
Neee, ezt miert??? A regi tokeletes, hangulata van. Egyszeruen alapmu, a mai napig legalabb 2szer megnezem minden evben ujra. A zeneje allando helyen ott az mp3 listamon. Miert kell egy tokeletesen jo dologhoz ujra hozza nyulni? Ennel jobbat egyszeruen nem fognak tudni csinalni. Max latvanyosabbat, de ennek pont nem a latvany a lenyege.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
rókabõr...
+1
Aztán majd jön még a My Fair Lady remake, amiben Justin Timberlake lesz Henry Higgins.
Csupa remek ötlet.
Aztán majd jön még a My Fair Lady remake, amiben Justin Timberlake lesz Henry Higgins.
Csupa remek ötlet.
mi a fasznak?
Resurrection alcímmel? 😄D
Úgy érzem,hogy ebben nem fog énekelni Gillan.