Csúcstechnológiai központtá vált Tel-Aviv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem õ is osztott meg irományokat BBS-en, de erre azért nem mernék megesküdni. Régen volt már... <#vigyor>#vigyor>
Nos, a BBS-t egy olyan cég mûködtette, amelynek üzlete/székhelye a Bartók Béla úton volt/van. Lehet, hogy a Qwerty Computers, de ebben nem vagyok biztos.
Ha most kupán vágnál, akkor sem tudnám elmesélni, hogy mirõl szólt ott a diskurzus. Én természetesen saját nevemmel regisztráltam, mint ahogy a többiek többsége is, de már akkor is volt olyan, aki nicknevet használt. Halvány emlékeim szerint fõleg mûszaki, meg számítástechnikai termékek elérhetõségérõl folyt a diskurzus, de nem csak.
És most egy nagyon érdekes és tanulságos dolgot fogok leírni:
Semmire nem emlékszem már, de egy vitámra igen. Egy unatkozó, írói vénával megáldott srác (gondolom nem lány volt, LOL) egy horrortörténetet tett fel a fórumra. Én eléggé lehurrogtam, hogy nem odavaló, meg akinek írói tehetsége van miért használja ilyen hülyeségekre stb. (ma is ez a véleményem, egyébként), mire a srác juszt is írt még valamit, csak hogy bosszantson, és személyesen is piszkált egy kicsit.
Nos, annyi év után, a teoretizáló tartalmat mind elfelejtettem, de ezt az érzelmi hullámokat vetõ vitát máig megõriztem az emlékezetemben. Persze a srác nevére nem emlékszem (ami egy egészséges hozzáállást tükröz részemrõl).
Ez is csak azt bizonyítja, hogy az embereket stb. (Nem írom tovább, mert a libsibolsi gazfickók ezt is kihasználják.)
Kara kánként folytatom tanításom.
És mondd imádkozol is a nagy bankáristen elõtt a FED templomában? 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én 1994-ben, miután megvásároltam az elsõ internetes elõfizetésem annál a surmó Elender Kft.-nél, és egy 9600 bps-es modemmel tárcsáztam be a hálózatba AT (Intel 286-os prockó, 640 MB RAM) géprõl, már akkor gyakorlatilag real-time ment a csevegés, persze nem szemtõl szemben, hanem egy üzenõfalra felírtad a mondanivalód, azt mindenki elolvasta, és aki akart válaszolt.
Buta vagy lusta embereknek meg nem marad más soha, csak másokra kenni olyan dolgokat amiket õk b*sztak el, pl. az életüket ...
A lényeg az, hogy Tel Aviv már igen régen a második legnagyobb agyelszívó hely az USA-n kívûl, de nagyságrendekkel kisebb pénzekbõl és idõbõl sokkal nagyobb dolgokat képesek kihozni. Nem véletlenül ott tervezték az Intel jobban sikerült procimagjait például, vagy ha annó az ICQ nem készül el, nem lenne kismillió azonnali üzenõprogram.
akkor all, ha az osszes hasonlo esetben segit valaki nyomra vezetni.
De lemernem fogadni, hogy egy idezojeles sima uzsoras gyilkolaszas volt,
es par honap mulva kiderul, hogy cigany olt ciganyt, de mivel ennek mar
igy nem lesz hir tartalma, ezert nem is fogunk hallani rola, sot ebben
biztos vagyok...
Egyébként nagyon jól tudom hogy ez a valóság, nem véletlenül "viccelek" ezzel.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hehh "tartsunk vissza technológiát,mig a jelenlegit el nem adtuk 3x:simában,csikosan és pepitában"?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Születhettél volna bárhol, de mivel itt vagy nem vagy máshol<#nemtudom>#nemtudom>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Csak az a kar hogy az embert csak a szethuzas es a versenges tudja motivalni.
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
de hol az elemzés? túl igényes vagyok.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ugyanis osszefugges az van, nem is kicsi..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
"Még valami: csak Izraelben fektetek be." -Simon Peresz nem lesz büszke rád, ha ezt megtudja. Bár azért ügyes a logikája, ezt el kell ismerni: a gójoktól lopott pénzt nehogy már a gójoknál fektessük be<#hehe>#hehe>
Még valami: a kolbász az nem kosher, fõleg, ha disznóhúsból van...
Shálom!
iSS!
Õrületes teljesítmény ez az 5 másodperc. <#rolleyes>#rolleyes>