6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • RaSzTaH
    Még nem láttad ms pudingot?:DDDDDDDD
  • ToCsEk
    mivanitt zomg

• j0nNyKa
    igen ezek jobban mennek
    csak HON-nal foglalkozó portál lesz, vagy annál több? reklámból gondoltad, hogy fenntartod?
  • Skill
    kétlem , hogy bárki magyar komolyan támogatna magyar klánt. =(
    ha lesz benne reklám én ott leszek. ;) ezért is csinálok egy game portált inkább cikkekkel ,videókkal. erre remélhetőleg lesz igény.
  • j0nNyKa
    még nem, de szerintem lesz abban pénz

mondjuk nem itthon :/

meg ha egyáltalán itthon létezik is profi (volt dota, jelenlegi hon) klán, arra már lecsapott más :)
  • petecz
    Hogy is értve? :)
  • RaSzTaH
    Te már eladtad magad! ;D
  • petecz
    o_O
  • Skill
    megbeszéléstől függ. honos klánban nem látok elég reklámot viszont a hamarosan induló honlapra keresek olyat akik híreznénk egy kevés pénzért.
  • RaSzTaH
  • RaSzTaH
    hon-os klánokat nem támogatsz?:D amúgy mivel támogatod a nagyérdeműt?:)
  • Skill
    hmm azért egyedül se lehetetlen. én 1700felett vagyok már nagyon régen.
    az most a gondom, hogy 2 acc kéne. 1 funra 1 meg jó statot tartani meg komoly gamékhez. így hogy funolok nem megyek feljebb a statom meg ált kiröhögik a vérpistik. =(
  • Hugh Hefner
    noob

(bocs : D)

• penge25
    én nem hisztizek 1570-ről 1272-re estem vissza :) Welcome in HON Két három fix tag nélkül nehéz szerintem ebbe a játékban az 1650+ kategória fölé kerülni, full random csapatban nagyon gyakran van 1-2 tök ügyetlen ember. 1300-1500 között meg hagy ne minősítsem milyen játékosok vannak Volt egyszer amikor egy nagyon jó matchban továbbmentem két illetővel 8 meccset nyertünk meg egymás után a trióval a 8 meccsből 7 feladta 15 perc után, szóval csak fix társakat kell szerezni :)
  • Hugh Hefner
    egyedül nem iszik az ember sört, jössz? : )
  • j0nNyKa

egy gázkamra sarka lesz. :)
  • Inv1sus
    Mármint a vérsírást? :P
  • RaSzTaH
    enyje, de nem bírja valaki a vérszívást :(
  • Hugh Hefner
    ha szerzel nekem valahonnan egy doboz Efest, én bármilyen sarokba beülök
  • Inv1sus
    Inkább az a sírás, amit most ti csináltok, de mind1.
  • j0nNyKa
    én adok egy ezrest meg egy általad választott sört ha csendben beülsz a sarokba
  • RaSzTaH
    komolyan úgy csinálsz mintha kötelező lenne játszani :DDD
  • Inv1sus
    Persze
  • Hugh Hefner
    ha kifizetek 4000 Ft-ot abbahagyod a játékot? vagy 2000 ért a vernyákolást?
  • Inv1sus
    Jó hát, nem lehet mindenki olyan, mint te. Én nem költök 4000 Ft-ot el alkoholra egy este alatt és még a pénzt is megbecsülöm.
  • Hugh Hefner
    ugyanmár szaros 4000 ft, ne erre fogd már... egy este többet költök el alkoholra, ha szolidan piálok. akarsz játszani maradsz, nem akarsz, akkor delete.
  • Inv1sus
    Azóta se toltunk együtt gamet. Borzacskó.
  • Inv1sus
    Csak azért maradtam, mert senki nem vette meg az accom 4k-ért. Az alatt meg úgyse adom el, inkább megtartom :)
  • RaSzTaH
    igazából kurvára nem érdekel, de akkor idézek neked valamit: "nincs klánom, el akarom adni az accom"
    csak vicces, hogy egyik pillanatban rinyálsz másikban meg a teljes ellenkezőjét mondod.. :) én örülök hogy maradtál! :D
  • Inv1sus
    És az miért hiszti, ha el akarom adni az accountot? :D Azt hiszed, azért adom el, mert kikaptam a játékba? :D Hát béllaaaaaa
  • RaSzTaH
    nem akarom visszakeresni azokat a postokat ahol az accountodat akartad eladni, nem egy ilyen volt :(
  • Inv1sus
    Nyafogok, de én sose adom fel...
  • donatus13
    :DDDDDDDDDD
  • RaSzTaH
    te is a hisztisek közé tartozol lol.
  • Inv1sus
    Néztétek a honcastot? Hogy osztott már nh. :P Egy jó példa arra, hogyan fordulhat meg többszörösen egy game kimenetele. Nem kell sírni, hanem okosabbá kell válni...
  • Skill
    az a baj még 1700on is nagyon sokan feladják 25-30 perc után. persze ha a másik csapat jobban gankel.
  • GibboRamone
    Én minden olyan dolognak örülök ami a gankot erősíti és nem a framolást.
  • Skill
    nekem pont ezért nem tetszik. meg az sem ami csak a creepeknek ad +t használatkor pedig az nem lenne rossz tankoknak.
  • Twetr0x
    Mit szóltok az új cipőhöz? Ganker hősökön nagyon odabasz :D
    Fayde-el solo mideltem, vettem egy üveget, egy ilyen cipőt, aztán 6. szinttől kezdve nonstop gank, további 2 itemet vettem csak, power supply, meg codex. Végül 16/1/4 lettem :p
  • Hugh Hefner
    és ha már portolnak pláne nem a legnagyobb noskill hőst kellett volna átportolni