6177
-
RaSzTaH #3491 Még nem láttad ms pudingot?:DDDDDDDD -
#3490 mivanitt zomg
-
#3489 igen ezek jobban mennek
csak HON-nal foglalkozó portál lesz, vagy annál több? reklámból gondoltad, hogy fenntartod? -
Skill #3488 kétlem , hogy bárki magyar komolyan támogatna magyar klánt. =(
ha lesz benne reklám én ott leszek. ;) ezért is csinálok egy game portált inkább cikkekkel ,videókkal. erre remélhetőleg lesz igény. -
#3487 még nem, de szerintem lesz abban pénz
mondjuk nem itthon :/
meg ha egyáltalán itthon létezik is profi (volt dota, jelenlegi hon) klán, arra már lecsapott más :) -
petecz #3486 Hogy is értve? :) -
RaSzTaH #3485 Te már eladtad magad! ;D -
petecz #3484 o_O -
Skill #3483 megbeszéléstől függ. honos klánban nem látok elég reklámot viszont a hamarosan induló honlapra keresek olyat akik híreznénk egy kevés pénzért. -
RaSzTaH #3482 -
RaSzTaH #3481 hon-os klánokat nem támogatsz?:D amúgy mivel támogatod a nagyérdeműt?:) -
Skill #3480 hmm azért egyedül se lehetetlen. én 1700felett vagyok már nagyon régen.
az most a gondom, hogy 2 acc kéne. 1 funra 1 meg jó statot tartani meg komoly gamékhez. így hogy funolok nem megyek feljebb a statom meg ált kiröhögik a vérpistik. =( -
Hugh Hefner #3479 noob
(bocs : D)
-
#3478 én nem hisztizek 1570-ről 1272-re estem vissza :) Welcome in HON Két három fix tag nélkül nehéz szerintem ebbe a játékban az 1650+ kategória fölé kerülni, full random csapatban nagyon gyakran van 1-2 tök ügyetlen ember. 1300-1500 között meg hagy ne minősítsem milyen játékosok vannak Volt egyszer amikor egy nagyon jó matchban továbbmentem két illetővel 8 meccset nyertünk meg egymás után a trióval a 8 meccsből 7 feladta 15 perc után, szóval csak fix társakat kell szerezni :) -
Hugh Hefner #3477 egyedül nem iszik az ember sört, jössz? : ) -
egy gázkamra sarka lesz. :) -
#3475 Mármint a vérsírást? :P -
RaSzTaH #3474 enyje, de nem bírja valaki a vérszívást :( -
Hugh Hefner #3473 ha szerzel nekem valahonnan egy doboz Efest, én bármilyen sarokba beülök -
#3472 Inkább az a sírás, amit most ti csináltok, de mind1. -
#3471 én adok egy ezrest meg egy általad választott sört ha csendben beülsz a sarokba -
RaSzTaH #3470 komolyan úgy csinálsz mintha kötelező lenne játszani :DDD -
#3469 Persze -
Hugh Hefner #3468 ha kifizetek 4000 Ft-ot abbahagyod a játékot? vagy 2000 ért a vernyákolást? -
#3467 Jó hát, nem lehet mindenki olyan, mint te. Én nem költök 4000 Ft-ot el alkoholra egy este alatt és még a pénzt is megbecsülöm. -
Hugh Hefner #3466 ugyanmár szaros 4000 ft, ne erre fogd már... egy este többet költök el alkoholra, ha szolidan piálok. akarsz játszani maradsz, nem akarsz, akkor delete. -
#3465 Azóta se toltunk együtt gamet. Borzacskó. -
#3464 Csak azért maradtam, mert senki nem vette meg az accom 4k-ért. Az alatt meg úgyse adom el, inkább megtartom :) -
RaSzTaH #3463 igazából kurvára nem érdekel, de akkor idézek neked valamit: "nincs klánom, el akarom adni az accom"
csak vicces, hogy egyik pillanatban rinyálsz másikban meg a teljes ellenkezőjét mondod.. :) én örülök hogy maradtál! :D -
#3462 És az miért hiszti, ha el akarom adni az accountot? :D Azt hiszed, azért adom el, mert kikaptam a játékba? :D Hát béllaaaaaa -
RaSzTaH #3461 nem akarom visszakeresni azokat a postokat ahol az accountodat akartad eladni, nem egy ilyen volt :( -
#3460 Nyafogok, de én sose adom fel... -
donatus13 #3459 :DDDDDDDDDD -
RaSzTaH #3458 te is a hisztisek közé tartozol lol. -
#3457 Néztétek a honcastot? Hogy osztott már nh. :P Egy jó példa arra, hogyan fordulhat meg többszörösen egy game kimenetele. Nem kell sírni, hanem okosabbá kell válni... -
Skill #3456 az a baj még 1700on is nagyon sokan feladják 25-30 perc után. persze ha a másik csapat jobban gankel. -
#3455 Én minden olyan dolognak örülök ami a gankot erősíti és nem a framolást. -
Skill #3454 nekem pont ezért nem tetszik. meg az sem ami csak a creepeknek ad +t használatkor pedig az nem lenne rossz tankoknak. -
#3453 Mit szóltok az új cipőhöz? Ganker hősökön nagyon odabasz :D
Fayde-el solo mideltem, vettem egy üveget, egy ilyen cipőt, aztán 6. szinttől kezdve nonstop gank, további 2 itemet vettem csak, power supply, meg codex. Végül 16/1/4 lettem :p -
Hugh Hefner #3452 és ha már portolnak pláne nem a legnagyobb noskill hőst kellett volna átportolni