6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • GibboRamone
    Te megvetted a Dotat?
  • penge25
    Jah igaza van Rasztahnak sokkoló nagyon a solo mm, emlékszem a múlthéten összesorsolt bennünket egymás ellen Rasztáhval+Madleinnel a gép na gondoltam magamba elpicsáztok, de szerencsére nálatok több láma volt, mert nem fix csapattal mentetek, akárcsak én aznap :)
  • penge25
    ???, én már tépem a számat egy ideje, hogy jó lenne egy klán, ahol esti órákban (9 és hajnal 2 között) játszanánk főleg, te is inv akkor szoktál főleg on lenni tudtommal, volt is 7 fő jelentkező betettem flistbe őket, de egy napig tartott a csoda utána nem láttam on őket este, eltűntek zömében :(. Szóval Inv ha gondolod én este 9-től on vagyok mindig és ez másokra is vonatkozik, akik azért nem ma kezdték a játékot és értelmesen tudnak játszani.
  • penge25
    Ejj de várom a máj 12-őt szép akciót kérnék, mert 3500+ coinom halmozódott fel idáig, erre vártam ezért nem vettem semmit idáig :) Remélem nem csak 10 dolláros acc akció lesz és csuma :(
  • Inv1sus
    Kösszencs.
  • Inv1sus
    Törpe csak dotában volt.
  • ToCsEk
    május 12 elvileg
  • MaRee
    A régi törpe lövöldözős csókát kiszedték?? Azzal nyomtam mikor megvettem, most hogy újra előszedtem csak Flint Eastwoodot látom. Vagy én a dotára emlékszem?
  • Inv1sus
    Ötlet, hogyan lehet egy másik playerrel kapcsolatba kerülni?
  • Inv1sus
    Mikor lesz a játék születésnapja?
  • RaSzTaH
    nem értem miért nyafogtok ennyit ezen a szaron, tessék ismerősöket szerezni aztán játszatok együtt, a solo matchmakinghez erős idegzet és gyomor kell :P
  • Zomil
    nemtom nekem ma 9meccsböl 8szor 4v5-be kellett lejátszanom...nagyon izgi volt...ja a 9-ben a másik csapatbol leavelt valaki...jo ez a játék 10játékböl 10leaver...tisztára a LoL-ban érzem magam...sött ott még nincs is ennyi leaver...ezért igazán megérte fizetni :S
  • sonic syndicate
    és ilyenkor miért nem leavelsz? az ilyenek miatt találtak ki...
  • Hegi90
    faszom ebbe a kurva játékba már tényleg
    csapatban instant scout, utána egyből bh, cd. Szarrá feedelik az egészet, utána meg még az ellenséges csapat se akarja bepusholni. Közbe folyamatosan pofázik ez a 3 fasz. 1 kibaszott ÓRÁT kell várni tóban, hogy vége legyen a játéknak, hát kurva jó mondhatom. Ha netkábelen keresztül pofán lehetne baszni valakit, én már rég az életfogytiglant tölteném...

De ilyen is csak velem történik meg, fordítva valahogy sosem.

Más: nincs valamilyen globális banlist?
  • Zomil
    kiprobáltam tb->charge fél hp eltünik>ulti megkapom a kill-t... :D
    elég durva bug :D
  • sonic syndicate
    még nincs javítva, gondolom fluxszal jön a bugfix is, nekem practice-ben összejött 1 órája
  • bceeN
    én kipróbáltam nekem nem jött össze, tegnap este azt írta nigma, hogy már javítva van. akkor most pontosan mi is van? ^^
  • sonic syndicate
    bugos a charge az új queue funkció miatt, így könnyedén lehet oneshot-olni a hősöket, pl lvl7-es legioval lvl2-es charge-al egy lvl6-os pred fél hp-ja eltűnt, amint nekiment
  • Zomil
    ? :D
  • sonic syndicate
    legio bugot használja valaki?
  • donatus13
    Nagyon faszán néz ki :D kicsit emlékeztet a marauderre de jó.
  • RaSzTaH
    igen, practiseba úgy tűnik, mert levették a cdket a skillekről :D
  • ToCsEk
    gyere ide takarodj feeling :D
  • petecz
    WOhh, eleg csunyan jonak tunik.
  • Zomil
    érdekes lesz :)
  • bceeN
    Itt is volt sírás, old matchmaking, jajj de rég volt..
  • bceeN
    Ha már rage, nem picit volt ideges szegény pebb, miközben az asztalt csapdostam a visítástól..
  • ToCsEk

bohóckodtam kicsit :)

(720pbe és látszik a végén az írás:D)
  • sonic syndicate
    "addig nyerésre álltunk egy elég szoros meccsen"

hát, én ebből az alábbiakat nem vettem ki mivel nem írtad, annyit is jelenthetett volna, hogy az ölésarány 50-50...az is szoros, ha 10-30-ről jöttök fel, szóval...

btw ha annyira fontos lett volna, creepskip
  • Zomil
    "ha tudtatok volna nyerni, miért nem tettétek meg addig?"

olvasd el figyelmesen a hsz-em :)
    irtam, h nyerésre álltunk, nekik már csak 1rax+torony volt már, nekünk meg még megvolt az összes rax(meg velük a tornyok), de 50perc után már nagyon érezhetö, ha egy carry kilép a csapatbol...
  • sonic syndicate
    csak egy felvetés :D ha tudtatok volna nyerni, miért nem tettétek meg addig?:D ha meg végigjátszottátok volna, de úgyis kikaptatok volna, lehet, hogy egy órával később szabadulsz - amire volt már példa, hogy 2+ órás volt egy játék
  • Zomil
    jah bocsi akkor már megérte... :D
  • RaSzTaH
    Csak nem fölöslegesen, 2 coinért. :D
  • Zomil
    faszom beleverem ebbe a kurva játékba...sikerült 1,5 orát elbasznom a semmire...50perc után puppet benyögi, h bocsi mennie kell, addig nyerésre álltunk egy elég szoros meccsen, aztán fogja kilép és persze, h veszitünk...most 1,5orát basztam ki az ablakon az életemböl a semmire...nagyszerü...
  • Zomil
    sztem csak vmi behalt S2-nél :)
  • ToCsEk
    zavar van az erőben? vagy netán reset volt? :D mindenkinél 00-t látok :S
  • sonic syndicate
    http://forums.heroesofnewerth.com/showpost.php?p=13471819&postcount=29
  • Zomil
    mondjuk ez igaz :)
  • RaSzTaH
    én azt tudom, de huskar skilljei (kivétel az ultija) már szerepelnek a honba csak kicsit másképp
  • Zomil
    dota hösöket nem fognak egy az egyben portolni, csak ilyen keverékeket :(