6177
-
#4652 Te megvetted a Dotat? -
#4651 Jah igaza van Rasztahnak sokkoló nagyon a solo mm, emlékszem a múlthéten összesorsolt bennünket egymás ellen Rasztáhval+Madleinnel a gép na gondoltam magamba elpicsáztok, de szerencsére nálatok több láma volt, mert nem fix csapattal mentetek, akárcsak én aznap :) -
#4650 ???, én már tépem a számat egy ideje, hogy jó lenne egy klán, ahol esti órákban (9 és hajnal 2 között) játszanánk főleg, te is inv akkor szoktál főleg on lenni tudtommal, volt is 7 fő jelentkező betettem flistbe őket, de egy napig tartott a csoda utána nem láttam on őket este, eltűntek zömében :(. Szóval Inv ha gondolod én este 9-től on vagyok mindig és ez másokra is vonatkozik, akik azért nem ma kezdték a játékot és értelmesen tudnak játszani. -
#4649 Ejj de várom a máj 12-őt szép akciót kérnék, mert 3500+ coinom halmozódott fel idáig, erre vártam ezért nem vettem semmit idáig :) Remélem nem csak 10 dolláros acc akció lesz és csuma :( -
#4648 Kösszencs. -
#4647 Törpe csak dotában volt. -
#4646 május 12 elvileg -
MaRee #4645 A régi törpe lövöldözős csókát kiszedték?? Azzal nyomtam mikor megvettem, most hogy újra előszedtem csak Flint Eastwoodot látom. Vagy én a dotára emlékszem? -
#4644 Ötlet, hogyan lehet egy másik playerrel kapcsolatba kerülni? -
#4643 Mikor lesz a játék születésnapja? -
RaSzTaH #4642 nem értem miért nyafogtok ennyit ezen a szaron, tessék ismerősöket szerezni aztán játszatok együtt, a solo matchmakinghez erős idegzet és gyomor kell :P -
#4641 nemtom nekem ma 9meccsböl 8szor 4v5-be kellett lejátszanom...nagyon izgi volt...ja a 9-ben a másik csapatbol leavelt valaki...jo ez a játék 10játékböl 10leaver...tisztára a LoL-ban érzem magam...sött ott még nincs is ennyi leaver...ezért igazán megérte fizetni :S -
#4640 és ilyenkor miért nem leavelsz? az ilyenek miatt találtak ki... -
#4639 faszom ebbe a kurva játékba már tényleg
csapatban instant scout, utána egyből bh, cd. Szarrá feedelik az egészet, utána meg még az ellenséges csapat se akarja bepusholni. Közbe folyamatosan pofázik ez a 3 fasz. 1 kibaszott ÓRÁT kell várni tóban, hogy vége legyen a játéknak, hát kurva jó mondhatom. Ha netkábelen keresztül pofán lehetne baszni valakit, én már rég az életfogytiglant tölteném...
De ilyen is csak velem történik meg, fordítva valahogy sosem.
Más: nincs valamilyen globális banlist? -
#4638 kiprobáltam tb->charge fél hp eltünik>ulti megkapom a kill-t... :D
elég durva bug :D -
#4637 még nincs javítva, gondolom fluxszal jön a bugfix is, nekem practice-ben összejött 1 órája -
bceeN #4636 én kipróbáltam nekem nem jött össze, tegnap este azt írta nigma, hogy már javítva van. akkor most pontosan mi is van? ^^ -
#4635 bugos a charge az új queue funkció miatt, így könnyedén lehet oneshot-olni a hősöket, pl lvl7-es legioval lvl2-es charge-al egy lvl6-os pred fél hp-ja eltűnt, amint nekiment -
#4634 ? :D -
#4633 legio bugot használja valaki? -
donatus13 #4632 Nagyon faszán néz ki :D kicsit emlékeztet a marauderre de jó. -
RaSzTaH #4631 igen, practiseba úgy tűnik, mert levették a cdket a skillekről :D -
#4630 gyere ide takarodj feeling :D -
petecz #4629 WOhh, eleg csunyan jonak tunik. -
#4628 érdekes lesz :) -
bceeN #4627 Itt is volt sírás, old matchmaking, jajj de rég volt..
-
bceeN #4626 Ha már rage, nem picit volt ideges szegény pebb, miközben az asztalt csapdostam a visítástól..
-
bohóckodtam kicsit :)
(720pbe és látszik a végén az írás:D) -
#4624 "addig nyerésre álltunk egy elég szoros meccsen"
hát, én ebből az alábbiakat nem vettem ki mivel nem írtad, annyit is jelenthetett volna, hogy az ölésarány 50-50...az is szoros, ha 10-30-ről jöttök fel, szóval...
btw ha annyira fontos lett volna, creepskip -
#4623 "ha tudtatok volna nyerni, miért nem tettétek meg addig?"
olvasd el figyelmesen a hsz-em :)
irtam, h nyerésre álltunk, nekik már csak 1rax+torony volt már, nekünk meg még megvolt az összes rax(meg velük a tornyok), de 50perc után már nagyon érezhetö, ha egy carry kilép a csapatbol... -
#4622 csak egy felvetés :D ha tudtatok volna nyerni, miért nem tettétek meg addig?:D ha meg végigjátszottátok volna, de úgyis kikaptatok volna, lehet, hogy egy órával később szabadulsz - amire volt már példa, hogy 2+ órás volt egy játék -
#4621 jah bocsi akkor már megérte... :D -
RaSzTaH #4620 Csak nem fölöslegesen, 2 coinért. :D -
#4619 faszom beleverem ebbe a kurva játékba...sikerült 1,5 orát elbasznom a semmire...50perc után puppet benyögi, h bocsi mennie kell, addig nyerésre álltunk egy elég szoros meccsen, aztán fogja kilép és persze, h veszitünk...most 1,5orát basztam ki az ablakon az életemböl a semmire...nagyszerü... -
#4618 sztem csak vmi behalt S2-nél :) -
#4617 zavar van az erőben? vagy netán reset volt? :D mindenkinél 00-t látok :S -
#4616 http://forums.heroesofnewerth.com/showpost.php?p=13471819&postcount=29 -
#4615 mondjuk ez igaz :) -
RaSzTaH #4614 én azt tudom, de huskar skilljei (kivétel az ultija) már szerepelnek a honba csak kicsit másképp -
#4613 dota hösöket nem fognak egy az egyben portolni, csak ilyen keverékeket :(