6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • sonic syndicate
    elszállt a net
  • ToCsEk
    hova tüntél? :D megnyertük amúgy
  • sonic syndicate
    volt egy retard rampage-ünk, charge közben ghost marchers és azt sem tudta, hogy ha invis-t charge-ol, akkor mi is látjuk végig...és ilyenek
  • Viktor99
    Azt hogy sikerült elveszteni? :O Nem volt jó kis lesből támadós hb ultis teleportálós tesco féle mgmus ulti?
  • sonic syndicate
    oh jeez...39033628....
  • Hegi90
    nem tudom, de nekem valahogy a nyertes meccseket nem akarja submittolni

pedig most egy 4v5-öst hoztam vissza, ráadásul a leaver az feedelt is. Plusz így reportolni se tudom griefelés miatt..
  • sonic syndicate
    csak nekem nem mennek a fórumok, vagy még mindig nem javították meg?
  • Inv1sus
    Na, linkeljetek már valamit. Pörögjön a topic :)
  • sonic syndicate
    azt olvastam fórumon, hogy ddos-olják s2-t, azért ilyen szar
  • sonic syndicate
    would instabuy
  • Aradebil2
    tuti trollkodik valaki:D
  • Aradebil2
    ha ez igaz...:D
  • Aradebil2
    s2 fail,legalább pirosban írnának valamit,vagy az oldalon...fórum se megy már 2. napja :S
  • Zomil
    egész jo ez a flux, bár solo mmr-ben kicsit nehézkes az összhang, de volt a csapatomban egy értelmes kraken... :D
    behuztam mindenkit kraken rájuk dobta az ultiját, hag meg nyomot rájuk egy scream-et és csak ugy hulottak :)
  • Viktor99
    Kicsit ideges lehetett az ellen! :D Jóféle
  • Inv1sus

Ne használjatok Powerdirectort, mert nehéz vele videót szerkeszteni. :)
  • zsakosfrodo2
    Én is megyek szívesen, bár nem mindennap, azért itt az én nevem is: frodoszakos.
  • sonic syndicate
    tesc0, zomilt már felvettem
  • Hegi90
    username?
  • sonic syndicate
    énis énis

jönnék játszani akkor én is :)
  • Hegi90
    felvettelek
  • Aradebil2
    van egy mod amivel be tudod rakni az összes alt avatart magadnak,de ezt csak te látod,a többiek nem:) teljesen legál,megtalálod modok között nevére sajnos nem emlékszem
  • ToCsEk
    elég faszás

forsaken stridert nem modellezték még le fanok? mert letölteném, megvenni nem tudtam :( csóró vagyok
  • sonic syndicate
    új vindi skin kicsit shinnokra hasonlít...vagy ő lenne?
  • sonic syndicate
    új vindi avatar és javították a legio bugot
  • Zomil
    Zomil néven vagyok a játékban is.
  • Zomil
    nem megy... :D
  • donatus13
    Én csak felmegyek megnézem az új hősöket practice ban és kilépek ez a legjobb mert játszok is és feszültség mentes is :D
  • Inv1sus
    Mi nem? :D
  • Hegi90
    ha gondolod játszhatunk néha együtt, nekem is 1200-1300 között ugrál az MMR-em, és énis játszottam a béta elejétől a végéig (1580 psr-el fejeztem be kb)
  • Zomil
    nem
  • Inv1sus
    Csak nálam nem működik a heroes of newerth oldal fóruma?
  • RaSzTaH
    minek klán?:) mi anno megcsömörlöttük a sok cw-től és a klánozástól ami feszültségekhez vezetett... most is ugyanazokkal játszom többségében csak nincs a nevünk előtt semmi, így nyomás sincs hogy mindenáron győzni kell...
  • RaSzTaH
    fix csapattal se fix a nyerés, bár 1500 alá nem is tudom hogy lehet kerülni:D van egy srác aki szokott velünk játszani (haver) neki általában 1000-1300 között van az mmr-je, nem is várok tőle sokat de mégis jól szórakozunk játék közbe, szóval szerintem túl sokat vártok az emberektől, az pedig hogy mindenki carry, látod ez azért van mert mindenki úgy gondolja hogy majd ő megnyeri a játékot - rossz tapasztalatok - aztán valahogy mégse így lesz

én attól kapok agyfaszt solo mm-be (szerencsére eddig nem sok solot játszottam) amikor a <1.0kd 50-60 ck 5-6 cd kihozza a carryt, nah és ebből még van legalább 2 a gamebe, én meg supportolljak a náluk sokkal jobb stattal, de néha bevállalom, sittelem a carryt de mikor látom hogy autoatkolja a creepeket inkább carrysupportolok -.- vicc hogy milyen emberek játszanak ezzel:) inkább menjenek casual mode-ozni :P

Amúgy Petecz kolléga mondta anno hogy ezt a játékot vagy komolyan/aktívan játszod vagy sehogy, kihagytam jópár hónapot mikor újra elkezdtem játszani 0,8-as kd-t produkáltam kb., onnan hoztam fel magam 1.7-re 2-3 hét alatt a régi statomra, de a kihagyás igencsak meglátszódott...
  • Inv1sus
    Egyébként ne féljetek. Visszatérek :D
  • Inv1sus
    Meg próbálnám esetleg visszavásárolni az Inv1sus accot, de nem találok elérhetőséget a csávóhoz. :(
  • Inv1sus
    Én eladtam a JinxB1rd accommat. Várom a születésnapot, hátha 5 dollár lesz egy acc :P
  • bceeN
    Azért 1700-ig simán lehet solozni.. Haver accát 1100-ról húztam fel 1650-re pár nap alatt.. Tény, hogy nem minden gamet nyersz meg, de azért 80% wr az fix, imo..
  • Zomil
    jah, csak tudod az 1253-as mmr hála annak, h csak soloban nyomom nem tul kecsegtetö senkinek :D
    Pedig bétát az elejétöl kezdve toltam egészen addig amig fizetös nem lett, most meg karácsonyi akcioban vettem meg...szoval a tudás elvileg megvan...az a baj, h leginkább support szeretek lenni, aztán rájöttem, h semmi értelme ugyhogy most sillueth-el carryzgetek, igy gyorsan felhuztam 1.2-re a kd-mat, de ha szar a csapat akkor nincs mit tenni :(
    Nem érzem annyira lámának magam, h itt kéne szopnom, persze a proságtol is messze vagyok, de sztem olyan 1600-as mmr körül jol ellennék :)
  • MaRee
    Nem. Hogy vettem volna meg, amikor az egy ingyenes map?