Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
igen, de a 3. halál után (kb. spawn kezdetén 😄) nemcsak a társai, hanem az ellenfél is ráunt, és vote restart lett 😊

btw ezt azért csinálta, mert nem voltam hajlandó swapolni vele

3. érdekes infó, hogy miért van 1400 alatti pontszámmal 1500+ játékban.. no mind1 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Inv1sus
És ki is nyíratta magát akkor?

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

j0nNyKa
nem fûznék hozzá semmit

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

penge25
Nem tudom inv1sus kikkel mentél, de ez nem ilyen egyszerû. Szerintem ha van öt fõ aki jó játékosnak tûnik a statjai alapján, az semmi garanciát nem jelent, hogy nyerni is fognak. Szerintem ha van isöt fix fõ, elõbb kell kb 30-40 közös game, mire elkezdtek komolyan együtt tudni játszani, kialakul egyfajta kép ki miben jobb, ki lesz majd a support, carry, initiátor stb, ts ugye ehhez alap, és szerintem kell egy fõ az ötbõl aki az irányító, aki megmondja mit hogy kell csinálni. Folyamatos kommunikáció kell a játék alatt. És ugye a régi igazság mindig van jobb tõletek is.

Hegi90
np

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Inv1sus
Valaki tudja, hogyan lehet módosítani a hozzászólást? Mert megváltozott a link. Na mnid1, még egyszer utoljára belinkelem, azt csá.

Eladó Account: Licit 1 ft-ról, minimálár nincs, aki kapja marja.

Többet már nem jövök, mert sikerült rájönnöm, hogy a magyarokkal se lehet normálisat játszani. QQ. Nektek azért sok szerencsét...

Inv1sus
Köszi, hogy szóltál. Javítottam. 😊

Hegi90
a leírást elbasztad, 30 USD volt, nem 60

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Inv1sus

frodozsakos okosan beszel.
zsakosfrodo2
DotA2-vel kapcsolatban: én úgy gondolom, hogy most azért nem nyomatják a DotA2-vel kapcsoaltos információkat, mert hamarosan jön a Portal 2 és nem akarnak neki konkurenciát csinálni, mégis a saját játékaikról van szó, nem fogják egymás mellett versenyeztetni õket. A másik meg, hogy most megy ez az ARG játék a Valve részérõl, egyenlõre fogalma sincs az ARG-ot fejtõknek, hogy mirõl szól ez (ilyen volt tavaly a Portal 2-t bejelentõ ARG), valszeg ez mellett foglalkozni még egy következõ játék reklámozásával má elég megterhelõ lenne.
Azért azt se higgye senki, hogy "csak" ctrl-v ctrl-c alapon megy ennek a játéknak a készítése. Igen, az alapok adottak, hiszen DotA-ról van szó, de Source motor alá készítik. Mondjatok egy olyan játékot, amely felülnézetes stratégia lenne, és Source motorral készült, és nem mod. Tudtommal ilyen játék nincs.
Szóval egy a lényeg, hamarosan jönni fognak az információk a DotA2-rõl, sztem leghamarabb a nyáron. Addig pedig mindenki játszon HoN-t, és ne húzzátok fel magatokat az idiótákon, csak játszatok, ahogy szeretnétek. Mivel ez is csak egy játék, mint a többi.

Hegi90
omg mennyi fogalmazási hiba 😄
Bocs, sietve írtam

Mikor kezdtem a játékot volt egy ilyen magyar gyerek is, állandóan pofázott és irgalmatlan hiszti rohamot kapott ha nem õ kapta a killt olyan szinten volt mint egy óvodás😄 nevét már elfelejtettem de még klánba is voltam vele noobkodni.

Hegi90
Én se azt mondom, hogy mindig kill az övé, de most pl olyan volt, hogy én voltam SB-vel, meg velem volt még bombardier, és feljön midrõl hag, aki elõtte nyomott elõtte meghalt 2x peb ellen. Szóval elkezdek pörögni, leviszem mindkét ellent fél hp-ra, utána szétnukolnak, és utána nyomja el az ultit?? Ez mégis mi a fasz. Elõtte meg olyan volt, hogy ott állunk 2v1-be: hag inviben, én meg CD ellenfélnek. Bazmeg nem megvárja, míg visszabackel a torony alá? Simán kinyírhattuk volna, rányom egy lassítást, én bepörgök õ meg nuke-ol, és kill. De nem. Feljön inviben azt nem csinál semmit.... És az ilyen embereknek van a legnagyobb pofájuk, mert ha valaki kezdõ még, azon nem húzom fel magam, de ha valaki ilyen nyomorék és még pofázik is mellé, akkor baszom fel magam kurvára.

meg még ott lesz a starcraft 2 dota , ahoz is fûzök reményeket😄

Aradebil2
ezért is nem értem,engine megvan hozzá,játékot meg nem kell kitalálni,egyszerûen ctrc+ctrv(nyilván nem ilyen egyszerû,de sok hozzáadott + nem hinném h lenne,ami ennyi idõt jelentene),balanceolni meg nem hiszem h kéne,az úgyis menet közben fog kialakulni

Még anno az eredeti angol cikkben mikor bejelentették. Ott azt írták ,hogy tf 2 stílusú rajzolt graf lesz.

Inv1sus
Hát persze. Utána meg elmentek együtt csajozni, hazavitték és megfektették ketten a hat csajt.

Inv1sus
Másik kedvenc jelenségem, amikor nem backelnek. Elkapják az egyik társunkat és ezek úgy gondolják, hogy most harcolni kell 4v5-ben (mert addigra simán leölik a hülye balfaszt).

Na már ezt is úgy szoktam kivédeni, hogy aki hülye haljon meg.

Donatus, a tf2-es reszt hol olvastad? -.-
Amugy a legfrisebb pletyka annyi rola hogy egy fan bejutott a keszitok irodajaba es talalkozott a valve fonokkel aki epp dota2-zott, es allitolag baszott jol all mar es be lesz tartva a beigert megjelenesi hatarido. Ami 2011 q4.
Inv1sus
Hát nem azért mondom, de általában valahányszor úgy játszottam supporttal, ahogy kell, hogy meghagytam a killeket a carrynek, vettem a wardokat meg a faszságokat, késõbb folyamatosan megölette magát 1v2, 1v3-ban. Bezzeg, amikor szarok a carryre és belopom, amit csak tudok, akkor általában nyerünk, még ha csak szaros mellékes support lennék is.

Szóval én nem nagyon hiszek az ilyen "hagyjuk meg a killt a carry-nek", fõleg hogy a noobok szeretnek nagyon carryt pickelni, azt hiszik majd javíthatnak vele a szaros statjukon. Közbe meg elcseszik a játék kimenetelét én meg bizalmat fektetek beléjük...

Nem sokat, készül😊 nem állították le, csak a dota összes hõsét átrakják bele és balanceoltabbra akarják csinálni gondolom ez sok idõt vesz igénybe , amit lehet még tudni , olyasmi grafikája lesz mint team fortress 2 nek ilyen rajzolt stílus.

Aradebil2
Dota2rõl lehet vmit tudni azon kívül amit még novemberben kilöktek?olyan mintha állna az egész,vmiért nem akarják fenntartani a hypeot,lehet még annyira messze van a megjelenés? o.O

Aradebil2
-szard le a KDR-ed,win/loss ratinged mikor érdekelt?😊
-solo MMR lutri,jobb ha hozzászoksz,és akkor már nem fog felidegesíteni
-próbálj bp/bd/sd-t játszani sztem ilyenkor sokkal kisebb az esélye h retardáltan pikkeltek,ez már egy jó kiinduló pont
-és még1*: ne baszd fel magad a játékon,mert úgy könnyû 2 nap alatt -250 pontot bukni😊

Hegi90
faszom ebbe a játékba már komolyan. Nem lehet menni csak nukerrel meg tankkal mert carritõl mindig belopják az összes killt, gankelni meg 5 játékból 1-ben lehet. A büdös kurva életbe már, hogy mindig ilyen retardáltakkal rak össze.<#boxer>

0.6 KDR, mindjárt elhányom magam.

Igen, hárman vagy négyen se jó, de egyedül vagy ketten a legrosszabb. -.-
Ne legyen igazad😄 meglátjuk akkor majd vissza térek sc hez😄

petecz: ha 4-en vagytok egy 5. ugyanúgy el tudja rontani az egészet ha kokk...

doni: azt hiszed az jobb lesz ebbõl a szempontból? ugyanaz a kommuniti megy oda is+a maradék dotás (ami sokszor még rosszabb mint a HoNos...)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Én ezért hagytam itt a HoN t 5 v 5 be össze kaptuk magunkat hun csatiról de legtöbbször elkenték a szánkat mert klán ellen mentünk, jó volt veletek játszani , csak az ilyen meccseknek semmi értelme nincs ez a baj a HoN ba túlzottan stat vadász az egész, lolba ilyen kevesebb van , de ott meg a balance nagyon siralmas, DoTa 2 nagyon várom, remélem az jobb lesz ilyen szempontból és nem lesz ez az ócska stat buzulás.

Zomil
még 3nál is simán eltudja rontani a játékot 2 idiota 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Keso esti matchmaking elmeny: Mentem midre thunderel, vettem potit kajat meg ket all statot, szoval maradt 300 gold, mire elindul a game azt veszem eszre nincs is courier, se ward (1650+ mmr) es a barna elect elkezd noobozni h miert nem vettem couriert is meg wardot is (tb mid solokent), mondta fassagait, addig amig le nem ignoroltam. Haza futottam midrol vettem egy courier meg egy wardod, vissza erve +2 szint hatrany gladi ellen, szoval eselytelen volt. Ellenbe viszont a slither jol roamolt szoval szoptuk early gamet. Rogton mindenki engem flamelt miatta, egeszen addig amig elect csak farmolt az erdobe, es amikor ram kezdett a mora pkval, o ott allt melettem es rohogott majd elfutott. Na most a jo budos kurva anyjat ennek a jateknak. Semmi de kurvara semmi ertelme jatszani ezzel fossal solo matchmakinget, de meg 2etten se. Rakat szar.
Zomil
Ha Defiler-re rakod és be van nyomva az ultija akkor akit megtámad azt az ulti is támadja és meg is ölheti 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ToCsEk
<#taps> 😄D

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Inv1sus
Nem tudom, sandwraithtel voltam, rám rakta azt a cuccot és így kinyírtam a saját társamat. 😄

Zomil
Pedig le tudja denizni többször láttam már rá példát, azt hiszem akkor van ilyen amikor a másik hös valami dottal sebzi meg a társát...
Igazábol én sem értem mikor adja be deninek.

Én úgy tudom akkor csak 1 hp-ra tudja leütni max.
Inv1sus
Még kijavíthatnák azt is a játékban, amikor puppet ráveszi az ellenséges hõst, hogy a társát gyilkolja le és deninek adja be. Nem sok értelme van a skillnek, ha denizés a végeredmény.

Zomil
Én is igy vagyok vele, engi-t szeretem, csak hát ugye eléggé elbaszták a nerfekkel(ami persze szükséges volt, mert amugy meg op volt). Trinker skill sztem teljesen felesleges volt, remélem ezekkel az aknákkal valamit visszakap a régi fényéböl 😊

Tudom, innen jött hogy belinkelem a videót. Amúgy engem jobban érdekel az engi rework mint az új hõs. Bár mind a kettõ várós.
Zomil
ha megnézed #4271-ben pont ezt hoztam fel 😄

régi engi nem kicsit op volt azzal, h a torony lemásolta az itemeket 😊

Hegi90
igen, pont ez a problémám vele. Dotában nem ilyen volt, ha jól emlékszek.

Inv1sus
Hát igen. Nekem is jobban bejött ez a kis gépágyús megoldás régebben. Ha akkor megkaptam engit, nem húztam a számat, most már igen 😞.

Sb porgese magic immune, tehat mindent kived rendesen ami nem superior magic. Superior magic Pl: hellbringer ulti, succubus ulti, devourer ulti. Utobbi ketto lefogja, de nem sebzi.
Hegi90
a régi szép idõk 😄

amúgy egy kérdés: azóta változtattak valamit Swiftblade pörgésén? Azt tudom, hogy régebben kb minden második skill hatott a "magic immunjára", elég idegesítõ volt.

Aki esetleg nem closed bétázott, vagy egy kis nosztalgia az õs honosoknak:

AKA: régi engi
nézd meg a válasz részt is, Hegi nem neked írta 😉

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

penge25
így van egy kicsit bõvebb info a 4 skillrõl is

Hegi90
bazmeg ez kurvajó

penge25
Inv1sus
Az a ködös cucc szvsz rohadt jó ötlet és jól is néz ki. Tetszik.