Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WHAT?! An interference pattern?!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
1200 alatt a büdös életbe nem fogok feljebb jutni...
link
lásd #5110 link
link
"6/11/11 Update:
We're seeing DB instability right now and are investigating the cause. The chat server and thus match making will be off for now, but public games will still be accessible. Sorry in advance for the inconvenience."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ui: 3 éve tf2-zök, szóval igencsak tudom, mirõl beszélek
Aki nem bírja ezt a sok feszültséget az pihizzen két hétig és ne nyafogjon.
Változásokról: Nekem semmi bajom ezzel a patch-csel. Egyedül Keepert nem értem, miért változtatták meg.
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
amugy leginkább, azért csökken az fps, mert mindig fejlesztik a motort és általában a fejlesztéseket mindig a tf2-be rakják be elöször, a tf2 már örökre ilyen valve feature teszt marad(lásd oda rakták be elöször a coach-ot meg a replay-t is)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
SC2 mivel nekem megvan, telibe szarja az sc dotát nagyon senkit nem érdekel azért meg nem fog neked senki megvenni 12 k ba egy játékot hogy dotázzon holott van sokkal jobb annál , lásd lol meg hon , DOTA 2 fogja lealázni az összes szart mert az biztos ,hogy jó lesz, tf 2 ben ezt az öltöztetést nem tudom honnan szedted egyáltalán nem muszáj csinálni és semmit nem változtat rajtad tehát megint ott vagyunk akarod csinálod ha nem , akkor nem, valve nagyon jól supportolja a játékait és ha hiba van hamar javítják ezért örülök ,hogy valve csinálja nézd meg honnan indult TF 2 és most hol van, egyébként elég sûrûn TF 2 zök és nem igazán találom ezt a - 30 fps dolgot patchenként pedig nekem aztán nincs egy tápos gépem. Szóval Urban legends bõven van csak sajnos 99 % a baromság.
Szerintem:
SC2 egyrészt túl drága lesz, hogy valaki csak ezért vegye meg. Egyszer kiadják, utána leszarják, nem lesz új hõs (max a második kiegnél). Marad az eredeti játék feature-e szintjén.
Dota 2: ha jól emlékszek összesen 5 féle hõs lesz? Emellé megkapja a szar sapkásrendszert a tf2-bõl, és kész is a csokapik. Én személy szerint egyáltalán nem várok tõlük megváltást.
Lehet elfogultnak hangzik, de én a hon-ban bízok. CSAK CSINÁLJÁK MÁR MEG VÉGRE NORMÁLISAN
Fõleg, ha megvárják a Heart of the Swarm-ot is, hogy legyen benne elég hero...
lásd achievementek (mókás dolog, de nem éppen a leghardkórabb), frissítésenként -30 fps, sims/babaház-féle öltöztetés (bár ez csak tf2), túlontúl community-központú, (ami csak akkor baj, ha nem éppen a balance-ot tartod szem elõtt) stb
és abban sem vagyok biztos, hogy a valve, egy ekkora befolyással rendelkezõ cég, majd pont egy "jégbékának" fogja átadni egy játék alapvetõ szempontjainak megalkotását...bár ez csak az én véleményem
btw miért mindenki a valve-eset várja? sc2 dota? azért miért nincsenek oda az emberek?
ez van, mást úgysem tudsz csinálni vele...nézz filmet vagy kezdj el sorozatot darálni, én is jelenleg smallville 5. évadzáró közelében vagyok, mióta hon offline lett <#idiota>#idiota>
Mindkettõ egy kalap szar, de úgy látszik most a hon felé dõl a mérleg...
yesss
et csinálják 2 ora alatt 1 gamét toltam és persze nem menti a statot. Új observatoriumrol annyit én akárhányszor vettem ott wardot 4-5 secig olyan lagot kaptam ott, hogy inkább kerültem a picsába
te említetted, hogy fék, és erre írtam, hogy nem, mivel megegyezik azzal, amit a dev tett ki fórumba, ízelítõnek
amúgy nekem kicsit kamuszagúnak tûnik.