6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • MrStokes
    Es mivel nem delutan 2, hanem 4-rol volt szo a hirekben ^_^", igy igen, este 10. :D
  • MrStokes
    Hopsz, ezt elcsesztem, 6 oraval vannak hozzank kepest lemaradva. Szoval amikor naluk delutan 2 van, akkor nalunk este 8.
  • Inv1sus
    Inkább este 10 óra nem?
  • MrStokes
    4pm EDT (es feltetelezem EDT North America) Idozona-konverter alapjan sztem delelott 10 orat jelent.
  • Inv1sus
    Murisnak tűnik, szerintem megyek. Csak ezt a rohadt időt nem értem soha, hogy hogyan kell átszámítani.
  • sonic syndicate
    a startnál venned kell egy major totemet mindenképp, és az a csapat nyer, akinek a 25. percben több van, vagy a másik csapatnál már egy sincs, ilyenkor a játék azonnal véget ér

a major totemet nem lehet kitenni földre, vagy átadni másnak, mindig kell lennie az inventoryban
    ha elveszted, nem lehet újat venni, ha pedig major totemes itemet akar valaki rakni, akkor azt a stashben kell megtenni/összerakni
  • Inv1sus
    Valaki letudja fordítani? Mert nem egészen világos.
  • sonic syndicate
    ohlálá, community event

• sonic syndicate
    tessék
  • ToCsEk
    én csak contept artját láttem régebben valahol :D
  • penge25
    Skacok ezen a videon, pont 2 percnél látszik pár másodpercnél egy pebbs, egy bikás skin vagy mi a szösz, az mikor volt elérhető mert én nem tudok róla?
  • Zomil
    ugy emlékszem, h nome twitterjén azt irta, h nem lett idöben kész, ezért majd a köv. patch-ben jön.
  • sonic syndicate
    nem volt neki, az egyetlen skin az új bs volt
  • ToCsEk
    kérdés: emerald wardennek nincs alt avatarja? vagy volt csak időlimites? :D és hogy nézett ki ha volt?
  • ToCsEk
    nah ja menet közben rájöttem én is , hogy ez az eddigi top10ezek legjobb jelenetei, :D csak azért vágta össze, hogy videó elején kiírt mailra menjenek a replayek és újra legyen majd heti top10 :)
  • Zomil
    wow és még jo szar is lett :D
    nem értem minek belerakni olyan bubble "skilles" megmozdulásokat mikor egyétrelmüen látszik, h csak az autocast mentette meg...
    mondjuk eleve csak egy válogatás az eddigi top10-ekböl...
  • ToCsEk
    1 hónap után újra top10 :D
  • Inv1sus
    Ma láttam játék közbe. Elég szemét :P
  • Neutralpoint
    holvan cardinal?
  • ToCsEk

ez az ún taunt :D:D:D skin se rossz

ÚJ SK csapat tagjai:

US Orie 'YoDa' Guo
    US Brendan 'se`busca' Taveirne
    US Allen 'FujiApples' Tu
    US Steven 'Korok' Ashworth
    US Robert 'Bdiz' Tinnes
    US Andrew 'Riser_' Bronze
  • ToCsEk

• ToCsEk
    esti nézni való

UNGL Bloodlust Cup Finals - OK vs DmSn
  • ToCsEk
    onnan szedtem le, 2.36os verzió, mind1 majd vasárnap :)
  • Neutralpoint
    Ha van rá módod, akkot uninstall és az oldalról szedd le a klienst elvileg oda naprakész cucc megy fel.
  • ToCsEk
    nem tudja valaki, hogy miért dob crash reportot patchelés? ahogy elkezdené a patch installálás jön a report :D, mi kell hozzá? régi laptop, játszani nem akarok, csak felnézni, és igen raktam már fel múltkor rá akkor meg semmi gond nem volt vele .
  • JSbyMSI8800
    Minden ütése crit volt
  • Inv1sus
    Na ez a hős kedvenc lesz. Szeretem a természetbarát hősöket :)
  • Hegi90
  • ToCsEk
    új hősről infók

skillekről valaki magyarul infót?
  • Neutralpoint
    All Pick-> minden hero elérhető, azt választasz amit akarsz.
    Single Draft -> minden típusból (Strenght, agility, intelligence) heroból kapsz 1-et random.
    Bannding draft -> Ugyan az mint a single csak itt kilehet tiltani adott számú hőst
    Banning pick -> ugyanaz mint az all pick, de itt is ki lehet tiltani adott számú hőst.
    All random-> nem kell magyarázni.

Nostat-> Van egy alap ratinged (1500 PSR) nostatban ez nem mozdul
    Stat->A ratinged a meccs kimenetelétől függ, ha vesztesz csökken ha nyersz nő.
    Casual Mode-> Ez a kezdőknek és azoknak akik nem szeretik a lassú játékot tökéletes.

Több XP és gold a creepekért, és a hero kill-ért. Halálkor nincs gold loss.

A nem casual mode-ban ennek ellentéte érvényesül, minden game ahova nincs kiírva hogy casual az alapból Normal.
  • Neutralpoint
    Tech support.
  • Hofigalopp2
    Van egy olyan probléma, hogy az egyik barátom is megvette most a játékot. Anno volt egy időszak amikor ingyenes volt a játék, és akkor már kipróbálta, de most upgradelte az accountot. Viszont a játék még mindig triálnak látja, de paypal már levonta tőle a pénzt...
  • Hegi90
    kezdőnek Thunderbringert, Flintet, Armadont, Defilert, Slithert ajánlom.

Minddel egyszerű játszani, és Flinten kívül egyikkel se nagy baj, ha sokat bénázol (Flinttel viszont nehéz hibázni :P)
  • Inv1sus
    Annyit helyesbítenék, hogy nem a magyarokat kell kerülni, hanem a hülye noobokat.
  • Hofigalopp2
    Na megvettem, van valakinek kedve most játszani? Mi a különböző játékmódok lényege? Van olyan hős ami könnyen játszható szerintetek így elsőre? Ewersmen a nickem, aki nem 5 éves felvehet nyugodtan :)!
  • Hegi90
    annyival azért nem jobb :)
    sőt... hiába ingyenes játék, valahogy ott kevesebb sokkal a retardált faszkalap

ez mondjuk azért is lehet, mert ott nincsenek ennyire elszigetelve a "szerepek", mint carry, support, ganker, stb.
  • Neutralpoint
    Ez mondjuk igaz:D de még mindig fényévekkel jobb játék mint a LoL
  • Hegi90
    mostanában a szerverek itt is majdnem ugyanolyan szarok, mint lolban

chatserver pl most is be van szarva -> nincs MM
  • Neutralpoint
    Attól függ milyen a game, ha a carry nagyon nagy feed-et kap akkor rövid, meg ha rage-quit-elnek, de volt már 60 perces de átlagban 30-45perc között szokott lenni.
    heroesofnewerth.com-on ottvannak a herok. plusz tudsz angolul adok 1 linket ott van skillbuild bár már a shopban is van:):

Prodex

Az összes hero, main role mindehova leírva szóval, itt körbenézhetsz.
    És itt inkább olyanok az itemek mint dota-ban, LoL egy eléggé elcseszett világú játék, szerintem.
  • Hofigalopp2
    Milyen hosszú egy játék? Itemek, karakterek olyasmik mint lolban? Ha van vkinek kedve játszani, akkor szívesen csatlakoznék:), lolban jol ment, csak szar a szerver nagyon az utóbbi időben. Szerintem itt is hamar belejönnék, olyasmi mit az :)...