6177
-
#5333 Es mivel nem delutan 2, hanem 4-rol volt szo a hirekben ^_^", igy igen, este 10. :D -
#5332 Hopsz, ezt elcsesztem, 6 oraval vannak hozzank kepest lemaradva. Szoval amikor naluk delutan 2 van, akkor nalunk este 8. -
#5331 Inkább este 10 óra nem? -
#5330 4pm EDT (es feltetelezem EDT North America) Idozona-konverter alapjan sztem delelott 10 orat jelent. -
#5329 Murisnak tűnik, szerintem megyek. Csak ezt a rohadt időt nem értem soha, hogy hogyan kell átszámítani. -
#5328 a startnál venned kell egy major totemet mindenképp, és az a csapat nyer, akinek a 25. percben több van, vagy a másik csapatnál már egy sincs, ilyenkor a játék azonnal véget ér
a major totemet nem lehet kitenni földre, vagy átadni másnak, mindig kell lennie az inventoryban
ha elveszted, nem lehet újat venni, ha pedig major totemes itemet akar valaki rakni, akkor azt a stashben kell megtenni/összerakni -
#5327 Valaki letudja fordítani? Mert nem egészen világos. -
#5326 ohlálá, community event
-
#5325 tessék -
#5324 én csak contept artját láttem régebben valahol :D -
#5323 Skacok ezen a videon, pont 2 percnél látszik pár másodpercnél egy pebbs, egy bikás skin vagy mi a szösz, az mikor volt elérhető mert én nem tudok róla? -
#5322 ugy emlékszem, h nome twitterjén azt irta, h nem lett idöben kész, ezért majd a köv. patch-ben jön. -
#5321 nem volt neki, az egyetlen skin az új bs volt -
#5320 kérdés: emerald wardennek nincs alt avatarja? vagy volt csak időlimites? :D és hogy nézett ki ha volt? -
#5319 nah ja menet közben rájöttem én is , hogy ez az eddigi top10ezek legjobb jelenetei, :D csak azért vágta össze, hogy videó elején kiírt mailra menjenek a replayek és újra legyen majd heti top10 :) -
#5318 wow és még jo szar is lett :D
nem értem minek belerakni olyan bubble "skilles" megmozdulásokat mikor egyétrelmüen látszik, h csak az autocast mentette meg...
mondjuk eleve csak egy válogatás az eddigi top10-ekböl... -
#5317 1 hónap után újra top10 :D -
#5316 Ma láttam játék közbe. Elég szemét :P -
Neutralpoint #5315 holvan cardinal? -
ez az ún taunt :D:D:D skin se rossz
ÚJ SK csapat tagjai:
US Orie 'YoDa' Guo
US Brendan 'se`busca' Taveirne
US Allen 'FujiApples' Tu
US Steven 'Korok' Ashworth
US Robert 'Bdiz' Tinnes
US Andrew 'Riser_' Bronze -
-
#5312 esti nézni való
UNGL Bloodlust Cup Finals - OK vs DmSn -
#5311 onnan szedtem le, 2.36os verzió, mind1 majd vasárnap :) -
Neutralpoint #5310 Ha van rá módod, akkot uninstall és az oldalról szedd le a klienst elvileg oda naprakész cucc megy fel.
-
#5309 nem tudja valaki, hogy miért dob crash reportot patchelés? ahogy elkezdené a patch installálás jön a report :D, mi kell hozzá? régi laptop, játszani nem akarok, csak felnézni, és igen raktam már fel múltkor rá akkor meg semmi gond nem volt vele . -
#5308 Minden ütése crit volt -
#5307 Na ez a hős kedvenc lesz. Szeretem a természetbarát hősöket :) -
#5306 -
#5305 új hősről infók
skillekről valaki magyarul infót? -
Neutralpoint #5304 All Pick-> minden hero elérhető, azt választasz amit akarsz.
Single Draft -> minden típusból (Strenght, agility, intelligence) heroból kapsz 1-et random.
Bannding draft -> Ugyan az mint a single csak itt kilehet tiltani adott számú hőst
Banning pick -> ugyanaz mint az all pick, de itt is ki lehet tiltani adott számú hőst.
All random-> nem kell magyarázni.
Nostat-> Van egy alap ratinged (1500 PSR) nostatban ez nem mozdul
Stat->A ratinged a meccs kimenetelétől függ, ha vesztesz csökken ha nyersz nő.
Casual Mode-> Ez a kezdőknek és azoknak akik nem szeretik a lassú játékot tökéletes.
Több XP és gold a creepekért, és a hero kill-ért. Halálkor nincs gold loss.
A nem casual mode-ban ennek ellentéte érvényesül, minden game ahova nincs kiírva hogy casual az alapból Normal. -
Neutralpoint #5303 Tech support. -
Hofigalopp2 #5302 Van egy olyan probléma, hogy az egyik barátom is megvette most a játékot. Anno volt egy időszak amikor ingyenes volt a játék, és akkor már kipróbálta, de most upgradelte az accountot. Viszont a játék még mindig triálnak látja, de paypal már levonta tőle a pénzt... -
#5301 kezdőnek Thunderbringert, Flintet, Armadont, Defilert, Slithert ajánlom.
Minddel egyszerű játszani, és Flinten kívül egyikkel se nagy baj, ha sokat bénázol (Flinttel viszont nehéz hibázni :P) -
#5300 Annyit helyesbítenék, hogy nem a magyarokat kell kerülni, hanem a hülye noobokat. -
Hofigalopp2 #5299 Na megvettem, van valakinek kedve most játszani? Mi a különböző játékmódok lényege? Van olyan hős ami könnyen játszható szerintetek így elsőre? Ewersmen a nickem, aki nem 5 éves felvehet nyugodtan :)! -
#5298 annyival azért nem jobb :)
sőt... hiába ingyenes játék, valahogy ott kevesebb sokkal a retardált faszkalap
ez mondjuk azért is lehet, mert ott nincsenek ennyire elszigetelve a "szerepek", mint carry, support, ganker, stb. -
Neutralpoint #5297 Ez mondjuk igaz:D de még mindig fényévekkel jobb játék mint a LoL -
#5296 mostanában a szerverek itt is majdnem ugyanolyan szarok, mint lolban
chatserver pl most is be van szarva -> nincs MM -
Neutralpoint #5295 Attól függ milyen a game, ha a carry nagyon nagy feed-et kap akkor rövid, meg ha rage-quit-elnek, de volt már 60 perces de átlagban 30-45perc között szokott lenni.
heroesofnewerth.com-on ottvannak a herok. plusz tudsz angolul adok 1 linket ott van skillbuild bár már a shopban is van:):
Prodex
Az összes hero, main role mindehova leírva szóval, itt körbenézhetsz.
És itt inkább olyanok az itemek mint dota-ban, LoL egy eléggé elcseszett világú játék, szerintem.
-
Hofigalopp2 #5294 Milyen hosszú egy játék? Itemek, karakterek olyasmik mint lolban? Ha van vkinek kedve játszani, akkor szívesen csatlakoznék:), lolban jol ment, csak szar a szerver nagyon az utóbbi időben. Szerintem itt is hamar belejönnék, olyasmi mit az :)...