Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyedül?

WHAT?! An interference pattern?!

sonic syndicate
1090-rõl felhúztam magam 1600-ra :Ð de le is kopogom, még mielõtt belekerülnék valami losing steak-be

ToCsEk
keress magad mellé valakit akivel felhúzzátok 1500fölé

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

asszem itt az ideje egy stat resetnek...
1200 alatt a büdös életbe nem fogok feljebb jutni...

sonic syndicate
ez epic
link

Huuuu! Az nagyon jo lenne ha mentené.
BH amúgy kurva OP lett

sonic syndicate
2) Our slave DB is not replicating properly which means players are unable to see their stats and lookup matches reliably in game even though the matches are being recorded

lásd #5110 link

sonic syndicate
amúgy most menti õket, mindent, csak nem jelzi ki, legalábbis s2 szerint

ua.

Múlt héten zsinórban buktam 7 meccset, mióta nem menti a játék a meccseket 4 gyõzelem 😞
Amúgy ilyen support mellett ne csodálkozzanak, ha sose lesz normális hon bajnokság, meg olyan community, mint ami pl az sc-nek van.

sonic syndicate
mondjuk nekem a régi keeper jobban tetszett, mármint concept alapján, hogy szemeket lehet fára rakni, bár tény, hogy a spell fölöslegessé vált

sonic syndicate
nem, leszedték, csak pub megy

link

"6/11/11 Update:

We're seeing DB instability right now and are investigating the cause. The chat server and thus match making will be off for now, but public games will still be accessible. Sorry in advance for the inconvenience."

nálatok megy az mm?

Zomil
keeperrel az volt a baj amit tesco is leirt...egyszerüen unalmas volt vele a játék, ezért változtatták meg 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sonic syndicate
a szeme miatt, túl sok nerfet kapott...a 70 hõsbõl legalább a 3/4-ének volt olyan képessége, hogy kidönti a fákat, és erre még rájött a hatchet dobálás is - meg leginkább egy járkáló ulti volt, semmi több (mint egy nemfarmolt vindi), ha az ultija cd-n volt, akkor pedig nem igazán tudott mit tenni

ui: 3 éve tf2-zök, szóval igencsak tudom, mirõl beszélek

Inv1sus
Egyébként léteznek csoportok ilyen fejlesztéseknél és nyilván nem a modellezõ-animátor csoport fogja neked a hálózati problémákat elhárítani. Szal oké, most kijöttek ilyen újdonságok, attól még bizonyára dolgozik rendesen a többi érintett munkatárs, hogy a problémákat elhárítsa.

Aki nem bírja ezt a sok feszültséget az pihizzen két hétig és ne nyafogjon.

Változásokról: Nekem semmi bajom ezzel a patch-csel. Egyedül Keepert nem értem, miért változtatták meg.

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

jaj de felkaptad a vizet 😊

Zomil
" ha hiba van hamar javítják" haha ezen most felnevettem... 😄

amugy leginkább, azért csökken az fps, mert mindig fejlesztik a motort és általában a fejlesztéseket mindig a tf2-be rakják be elöször, a tf2 már örökre ilyen valve feature teszt marad(lásd oda rakták be elöször a coach-ot meg a replay-t is)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát ez a patch...úristen....most csalódtam.kongor elõtti rész kb inkább no comment,observatory warddal és semmi más nincs ott??MI A FASZ?? most komolyan...áh..inkább megyek azt játszok mással,ez most felbaszott....
Ezeket nem tudom ,honnan szedted 5 féle hõs ? nem teljesen értem az összes dota 1 es hõs bele lesz rakva már a kezdetekkor.

SC2 mivel nekem megvan, telibe szarja az sc dotát nagyon senkit nem érdekel azért meg nem fog neked senki megvenni 12 k ba egy játékot hogy dotázzon holott van sokkal jobb annál , lásd lol meg hon , DOTA 2 fogja lealázni az összes szart mert az biztos ,hogy jó lesz, tf 2 ben ezt az öltöztetést nem tudom honnan szedted egyáltalán nem muszáj csinálni és semmit nem változtat rajtad tehát megint ott vagyunk akarod csinálod ha nem , akkor nem, valve nagyon jól supportolja a játékait és ha hiba van hamar javítják ezért örülök ,hogy valve csinálja nézd meg honnan indult TF 2 és most hol van, egyébként elég sûrûn TF 2 zök és nem igazán találom ezt a - 30 fps dolgot patchenként pedig nekem aztán nincs egy tápos gépem. Szóval Urban legends bõven van csak sajnos 99 % a baromság.

az lehet. Amúgy ha a hon-t végre össze tudják rendesen pakolni, bugmentesíteni, szervereket stabilizálni, akkor megelõlegezem, hogy nem lenne ellenfele játékélményben.

Szerintem:
SC2 egyrészt túl drága lesz, hogy valaki csak ezért vegye meg. Egyszer kiadják, utána leszarják, nem lesz új hõs (max a második kiegnél). Marad az eredeti játék feature-e szintjén.

Dota 2: ha jól emlékszek összesen 5 féle hõs lesz? Emellé megkapja a szar sapkásrendszert a tf2-bõl, és kész is a csokapik. Én személy szerint egyáltalán nem várok tõlük megváltást.

Lehet elfogultnak hangzik, de én a hon-ban bízok. CSAK CSINÁLJÁK MÁR MEG VÉGRE NORMÁLISAN

sonic syndicate
viszont elõbb kijöhet, mint a dota2 😄 valve time

sc2 szerintem még így is drágább lesz, mire kijön a dota 2 😄
Fõleg, ha megvárják a Heart of the Swarm-ot is, hogy legyen benne elég hero...

sonic syndicate
tehát, akkor is ugyanott lennél, mint most, ugyanúgy várnál <#idiota> és attól, hogy vársz, még nem lesz jó...nekem meg az a véleményem, hogy ennyi idõ után, és amit a tf2-vel, css-vel tettek, nem lesz éppen a dota2 javára

lásd achievementek (mókás dolog, de nem éppen a leghardkórabb), frissítésenként -30 fps, sims/babaház-féle öltöztetés (bár ez csak tf2), túlontúl community-központú, (ami csak akkor baj, ha nem éppen a balance-ot tartod szem elõtt) stb

és abban sem vagyok biztos, hogy a valve, egy ekkora befolyással rendelkezõ cég, majd pont egy "jégbékának" fogja átadni egy játék alapvetõ szempontjainak megalkotását...bár ez csak az én véleményem

btw miért mindenki a valve-eset várja? sc2 dota? azért miért nincsenek oda az emberek?

Zomil
vagy lehet várni a Dota2-öt és imádkozni, h legalább a valve ne bassza el, ha már a lol és a hon se lett tul jo 😄

sonic syndicate
ez van, mást úgysem tudsz csinálni vele...nézz filmet vagy kezdj el sorozatot darálni, én is jelenleg smallville 5. évadzáró közelében vagyok, mióta hon offline lett <#idiota>

sonic syndicate
emlékszek mikor megvettem, az volt az egyik fõ szempont, hogy sokkal megbízhatóbb szerverek szempontjából, mint a lol.

Mindkettõ egy kalap szar, de úgy látszik most a hon felé dõl a mérleg...

éééés már megint szar!!
yesss

penge25
inkább játszhatóvá tennék a játékot, mint a hülyeségeiké
et csinálják 2 ora alatt 1 gamét toltam és persze nem menti a statot. Új observatoriumrol annyit én akárhányszor vettem ott wardot 4-5 secig olyan lagot kaptam ott, hogy inkább kerültem a picsába

sonic syndicate
"The secret shop is a years-old vestige of what was formerly a positional requirement to buy items. With the advent of flying couriers, any tactical gameplay depth to the secret shop's location was effectively diminished to a mere inconvenience to players. While we do acknowledge that the secret shop served a unique purpose, we ultimately weighed the advantages of such a mechanic with the disadvantages. In this case, the marginal addition to the gameplay depth was far outweighed by the inconvenience of being forced to buy component items in two different locations, as well as the inherent learning difficulties presented to newer players. It is important to not misconstrue our intent as making the game easier to play, but rather, that we show a critical eye to obsolete mechanics that no longer serve a defined purpose. The Observatory is the result of these changes, and while it may seem sparse for now, rest assured that we have further, exciting plans for the building with the intended result of adding overall gameplay options, ultimately resulting in a richer, more strategic experience."

Inv1sus
Ez a saját avatar dolog jó lesz, csak mûködjön má. -.-

Inv1sus
300 online player. Ilyet se láttam még 😛

sonic syndicate
lehet tölteni

sonic syndicate
1000 coin a custom avatar icon "szett"

Aradebil2
fhosch

penge25
akkor kb mikor lesz on a szero mi idõnk szerint?

sonic syndicate
gmt-5, nálunk gmt+1, szóval 6 óra eltérés asszem

Inv1sus
De jó lenne érteni az idõpontokat, amiket kiírogatnak.

sonic syndicate
mármint azután tette ki egy tester a teljes logot, miután kirakták a rövidítéseket

sonic syndicate
nem is azt mondtam...

te említetted, hogy fék, és erre írtam, hogy nem, mivel megegyezik azzal, amit a dev tett ki fórumba, ízelítõnek

ez nem az okozója a patch note-nak, hanem a patch note rövidített formája <#wilting>

sonic syndicate
hasonlítsd a patchnote-ot a kezdõbetükkel

és itt mit is kell nézni?

sonic syndicate
sok értelme van 😄

amúgy nekem kicsit kamuszagúnak tûnik.

sonic syndicate
courierrel sem onnan kell akkor <#idiota>

courier?