6177
-
#5375 fenébe..
courier -
#5372 Rage Quit. -
donatus13 #5371 -_- -
#5370 Roasted! -
petecz #5369 :D -
#5368 Eladó az accom. Akit érdekel, írjon üzit! -
#5367 az a defiler mi akar lenni? tolószékes lámpahordó? -
#5366 warden avatar balra, defiler jobb oldalon
-
#5365 új defiler lol; shieldbreaker rework és új agi support item -
#5364 a legtöbb sebzést úgy éred egy hogy lvl4 chuck, lvl3 stun és egy pont az ultiba, kereshetek táblázatot is, ha kell -
#5363 volt valami videóban összehasonlítás sé chuck stun többet sebez vagy valami ilyesmi :D majd rasztahék megmondják
#5362 zenével nem volt gond, killek meg hát most ez van, küljd neki 10hps quad killt akkor :D -
#5362 Hát ez szerintem elég béna videó. Azért ilyet berakni, hogy egy elfeedelt pebbles-szel (lv17) kinyírja a kis lv8-as karikat...
Ez a zene is elég idegesítő volt. -
#5361 én csak azt nem értem, h miért nyomja az összes pebbles a chuck-ot elöször...amikor egyrészt a skill leirásban is benne van, de a hon forumon is rengeteg topic van ahol ki van számolva, h a stalagmites>chuck csinálja a legtöbb dmg-et... :S -
#5360 igen, tényleg az, de nem fog sokáig az maradni, ha így folytatják -
RaSzTaH #5359 már régesrég esport -
Neutralpoint #5358 Jah és azt kihagytam h Torturerrel:) -
Neutralpoint #5357 51832834
N0tail 1200xp/min 970 körüli GPM 3v5-ben 44-1-valami nézzétek meg:)
-
#5356 Nem, én max letudom egy kurva anyázással, de azt is megértem, aki jobban felbassza magát ezen a foson, teljesen jogosan. -
-
#5354 szóval te is így rédzselsz, ha meghalsz? -
#5353 mély együttérzésem a sráccal
komolyan nem értem, hogy akar az S2 ebből a játékból esportot csinálni. Egyszerűen nem lehet komolyan venni ezekkel a szerverekkel, az állandó minilaggal, meg most még az nvidiások is szopnak......... -
#5352 már levonta a pontot mikorra visszalehetett volna :) -
#5351 vagy pedig a notification-nél(jobb felsö sarok ahol kiirja, h pl. barát hova join-olt be), kiirja azt is, h te épp hova léptél be rájoin-olsz és belépsz a meccsedbe :) -
#5350 pedig vissza lehet, alt+f8 console előjön, és reconnect, ma is volt olyan hősválasztás közben elszállt2, de vissza is jöttek, csodálkoztam is :D -
#5349 bírom, hogy már azért is levon pontot, ha lobbiban kidc-zik 7 ember a játékból, utána engem is kidob, és nem lehet visszakapcsoldóni -
#5348 csináltam én is ehhez hasonlót,de az nem ilyen durva volt :D, az egy 5v5 teljes magyar fun gamemen 5hit élete volt főépnek, alul középen full beverve, már csak fent volt, nem nagyon bírtunk egymással, egyszer mi máskor ők haltak fullra, majd egyik teamfight után kijöttek bázisukról, össze vissza futott mindenki, én meg nem bázisra futottam low hp-val hanem berongyoltam és bevertem, utána meg ott patkányoztak engem bd miatt én meg csak röhögtem
10percet kerestem match id-t de ddosos idők alatt failedre irja minden meccs idjét :( -
#5347 Hát én szimpla szívrohamot kapnék ha az ellen egy ilyet letolna. Uninstall hon, és a gépet ki az ablakon. -
#5346 azért az 5gpm se rossz... :D -
#5345 ehhh? :D
ilyet se látni minden nap :D -
#5344 Volt már? :D
-
#5343 jah, csakhogy akkor pusholod a lane-t is, ami meg nem jo dolog a játék elején... -
#5342 A passzívja useless ? még azzal csak lehet szopatni az ellent 1 lane-en -
#5341 igazából az egyik topikban volt a hon fórumon, merthogy magmusnak kellene egy rework, mivel a passzívja useless, ez megy egy válasz volt -
#5340 Ez mitől jó? :/ -
#5339 nah talán pénteken jön a vára várt drunken master
-
#5338 #5335 nálam minden ok, igaz atis vagyok :)
#5337 :D:D:D: biztos be volt rúgva :D -
#5337 loooool
-
#5336 nekem ez jobban tetszik :D
-
#5335 csak nekem laggol kurvára a játék a legújabb nvidiás "patch" óta? -
problem?