6177
-
#5657 Sziasztok! Kipróbáltam a játékot fél év dota és fél év LoL után..és azt kell mondjam kibaszott nehéz még a dotához képest is :<
Valaki tudna mondani egy viszonylag könnyen kezelhető herot? Én valami zeus copyval mentem de egy puppet master kiszopatott :DDDD Rohadtul nem ismerem a hősöket ebben a játékban...
(és igen lehet oltani hogy a LoL milyen könnyű, tisztában vagyok vele ;( ) -
#5656 -
#5655 az a baj, h a 2 játék eléggé különbözö, persze az alapok azonosak, de más irányt vettek...és egyik tábor se fogja fel, h egyes embereknek más-más kell :)
én kb. 1évet játszottam lol-al(kb. 1500+ lejátszott meccs), hon-nal többet, ha a bétát is beleszámoljuk...nem mennék vissza lol-ozni, a hon nekem jobban bejön, de a lol is elszorakoztatott és egy játéknak ez a célja :) -
#5654 Az itt a probléma hogy a sok lol-os megnézi milyen a hon és ide is irogatnak. Ha pedig valami rossz szó esik a lolról máris a másik torkának ugranak. -
RaSzTaH #5653 melyik a képen a pocok a dagadt a sarokba? úgy nekem se lenne vicces ... -
#5652 vagy ez -
#5651 Prodex by Nigma -
#5650 guide-ok nem véletlenül vannak -
#5649 Inkább írjatok egy-két taktikot zephyrről, meg fayde-ről. Annak hasznát vennénk. (: -
#5648 itt legalább nem az megy, h irogat 5-6ember aki azt hiszi, h ért a játékhoz közben meg baromságokrol beszél :) -
#5647 #5645: "úgy látom itt egyesek túl komolyan veszik magukat"
a topik ismét igazolja önmagát -
#5646 Akkor lenne vicces, ha igaz lenne, ez lenne rá jellemző. De ez így eléggé mellément. -
#5645 igen, legközelebb jobban meggondolom, hogy berakok-e ide valami vicceset bármilyen játékkal kapcsolatban, mert úgy látom itt egyesek túl komolyan veszik magukat, és nem bírják ki szájtépés nélkül :)
Csak egy jót kellett volna nevetni, érdekes lolos haveroknak mikor mutattam, ők is röhögtek... -
#5644 A legutóbbi flamet TE kezdted... akkor ne kezdj bele. -
#5643 tudom-tudom, nem neked címeztem, csak senki nem akar szerintem flém topikot :)
Amúgy amelett, hogy sok itt a szájkarate, ha beírsz valamilyen konkrét kérdést, akkor szoktak normális válaszok jönni. -
#5642 nem is en hoztam fel, csak epp beneztem mondvan leszedtem a hon-t hatha vannak normalis emberkek errefele es lesz kitol tanacsot kerni, nem csak a szajkarate megy meg az en vagyok a "highelo szarlowok vagytok" stilusu hozzaszolasok, erre azt olvasom, hogy mekkora szar a lol mert van runa, critet mindenkinek...rofl -
#5641 nem értem miért lenne olyan nagy hülyeség. Kurva sok (szerk: szinte mindegyik) autoattackos hőshöz szoktak venni infinity edge-t meg Phantom dancert, nem véletlenül.
De elég már ebből a témából, ez nem a lol topik. -
#5640 xfire rank lassacskán a beta szintjét súrolja -
Masakari #5639 Akkor zúzok olvasni:D -
Masakari #5638 Mért lenne? 1 crit pl nagyon meg tudja dobni 1 hős dmg-t.Mind1 igazából lol engem nem érdekel mert sokkal gyengébb a játékmenete stbstbstb. -
#5637 #5634
egy élmény ;D -
#5636 nem lehet hanem biztos :) olyan hoshoz hozni crites runat amelyik alapbol nem crites, eleg nagy hulyeseg lenne nem gondolod?
mellesleg runat barki tud venni ip-bol amit a meccsek utan kap minden jatekos es hat lvl 30-ig azert illo mar 1-2 runapage-t osszeallitani, en kabe egy eve lolozom es meg egy fillert nem koltottem ra megis van 5 full runapage-m es vagy 30 championom -
Masakari #5635 Azt a fórumot nem szoktam nézni,megéri?xD -
#5634 na most a gamestar fórumon is megindult a hon topik, lolosok írnak oda is :D -
Masakari #5633 Gamestaron azt olvastam mintha az idei WCG-n is benne lenne a játékok között a HoN. -
Masakari #5632 detto loloztam mint hegi,mint látod nem volt maradandó élmény(és nem véletlenül)
Fpocok:A runa nem akkor boost? azért szerintem az pl elég nagy előny ha 1 alapból critezni nem tudó hős lövi rád a critet.De lehet én vagyok hülye -
#5631 más: úgy néz ki lesz HoN az MLG-n.
(USA egyik legnagyobb - ha nem a legnagyobb - havi rendszerességű esport rendezvénye)
Reméljük ez rendesen felfuttatja a játékot, most hogy F2P lett. -
#5630 én is lolozok(tam), nem kell megmagyaráznod semmit, magamtól is tudok véleményt alkotni róla, köszi ;) -
#5629 Dupla XP nem sokat ér. A rúnák meg nem akkora boostok, mind azt az ember hinné. -
#5628 hmm
rúnát tényleg nem lehet riot pontért kapni, de kapsz értük dupla IP-t és XP-t :) -
#5627 És ez így jó. Például én ezért szoktam rá, mert ez fair dolog... persze lehet előny, de elég minimális, ez még belefér. -
#5626 Van IP boost... amivel több IP-d lehet. Ennyi. Semmi más előnyt nem kapsz pénzért. -
donatus13 #5625 Köszönöm az ajánlatodat , lvl 30 as vagyok lolban és már vagy 600-700 meccs van mögöttem, runát ip ből veszed amit a meccsek után kapsz , pénzért nem lehet... szóval ajánlom ,hogy lépj be a lolba és nyisd ki a szemed. -
Masakari #5624 ajánlom hogy lépj be lolba és akkor nyisd ki a szemed;) -
#5623 rúna -
donatus13 #5622 Ez nem igaz:))))) jó nagy butaságot mondtál, semmit nem kaphatsz pénzért ami előnyhöz juttat. -
Masakari #5621 igen, mikrotranzakció van ott is csak épp az ottani vásárolható tartalmak játékbeli előnyt is jelentenek nem úgy mint hon-ban. -
#5620 Igen. Látom.
Csak azzal a mondattal nem értem... arra gondolsz, hogy pénzért lehet power-t venni, vagy mi? -
#5619 a bankkártyájukat tartják a kezükben.... (közben megy a LoL a gépeken) -
#5618 ???