6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • duken
    Nem találtam törlés funkciót.

• duken
  • Hegi90
    ezt fogalmazd újra légyszi :D
  • Hugh Hefner
    ja, én is haverral játszom, úgy legalább 2 ember van az 5-ből, akire lehet számítani.

engem is megkereshet bárki, szívesen játszom, ha valaki a kulturált emberi hangnemet képes megtartani
  • solikka11
    Szeva!
    Küldtem meghívót!
  • P4pper
    Szevasztok!

Ha esetleg valakinek lenne még meghívója az légyszi küldjön egyet a [email protected] -ra a haveromnak, egyedül elég unalmas.
    előre is köszi
  • donatus13
    Lehet de nem mindenki érti tökéletesen az angolt mit ,hogy csináljon vannak sokkal részletesebb leírások is nem csak ,hogy milyen skillt vigyél meg item list...
  • Hegi90
    blog minek?

faq talán, de arra ott vannak a guide-ok, elég részletesen le van írva minden.
  • donatus13
    Hmm nekem ma jó napom volt 4 win és most az utolsó lose:)) Azon gondolkoztam kéne csinálni egy magyar blogot hon híreket,update-t meg hero infokat fordítani és azokat kipakolni:) meg esetleg egy FAQ mellékelését hozzá kezdőknek ,hero buildeket is bele rakni szerintem kezdőknek rengeteget segíthetne meg akik nem olyan jó angolosok.
  • Hegi90
    Ok aki akar az keressen meg: Hegi, illetve Evilgood néven szoktam játszani.
  • Zomil
    még mindig csak azt tudom ajánlani, h keress legalább 1 barátot/havert aki szivesen játszana veled, és meglátod sokkal élvezetesebb lesz a játék :)

jut eszembe hamár igy felhoztátok a lvl dolgot, ahol ki van jelezve a szintünk ott van hely avatarnak, oda majd fel lehet tölteni egy képet?
  • Hegi90
    ja igen, félreírtam. szóval 2-0-6, na :D
  • ToCsEk
    :D
    látom, hegi, te folyamatos szopóágon vagy xD
    én ma 2őt játszottam, egy win, 1 lose :)
    lvl5 lettem jee soká leszek megint lvl18 főleg ha napi 2-t nyomok
  • Hegi90
    ENNYI

kaptam egy normális csapattagot, 8 perc után lett is 2-6-os statom, aztán concedeltek.

Nem is tudom mikor voltam olyan játékban utoljára, ahol nem volt egy szefós csapattag se.
  • ToCsEk
    olyan mint a pyro ult.
  • petecz
    nem rövid a cdje.... -.- devmodeba refresehlt
  • Hegi90
    nekem miért nincsenek ilyen jó game-jeim?
  • donatus13
    Tegnap én is nyomtam vele nagyon jó hero kikaptunk mi is de tetszett nagyon első skillje nagyon brutál hátulról jössz élve nem megy előled senki 1 v 1 be meg jól lehet microzni a minion skillekkel:D Ez a LION ulti amúgy mit tud ahogy láttam videon elég rövid a cd je.
  • petecz
    persze a végén kikaptunk -.-, az én statom 18-7-8 lett.
  • petecz
    ééééés első bloodbath opheliaval!:D
  • Hugh Hefner
    melee hősként hogy játszol ellene az elején? manád nincs, innentől kezdve hp-d se, xp-d se mert nem enged közel, és pénzed se...
  • Hegi90
    csajszit tuknám
  • RaSzTaH
    persze, az elején jó a silencer, aztán midgame-től már szart se ér :) xp-t kapsz mert mikor fut feléd már arrébb tudsz menni, viszont creepelni annál nehezebb ellene egy melee-vel, főleg ha a skilljei igen sok manát zabálnak
  • petecz
    Szerintem nem imba, csak okosan kell ellene. No offense.:)
  • Hugh Hefner
    silencer port nevetséges. folyamatosan tudja spammelni, aoe, iszonyatosan erős, és a hősök x%-nak esélye sincs kivédenie, vagy nem kap xp-t, vagy rajta van. arra nagyon ráférne egy balance
  • RaSzTaH
    amúgy volt szó itt a pugról is (pub a gyengébbek kedvéért:P), szóval tegnap sikerült barátnőmmel belépnünk egy magyar gameba (5 magyar volt ellenünk) hát nem csak a külföldiekre igaz a folyamatos pofázás 10-1-es statomnál már a faszlámázást nyomták... nem tudom mire arcoltak amikor csúnyán meg lettek alázva, utána meg volt képük beinvelni egy gameba hogy játszam velük... NC :)))
    Csak hogy a játékról is írjak valamit, 2 hónapja nem játszottam tegnap rávettem magam, lag terén a játék sajnos nem fejlődik, viszont a menükben örömmel láttam, hogy kibővültek új funkciókkal, az új herok se rosszak bár némelyik kicsit unbalanced, pandához volt szerencsém egy játékban kb 1v1be verhetetlennek bizonyult :)) imba, másik a silencer leglábbis gondolom annak a portja, a mana szívás/hp egy kicsit kicsi rajta a cd, túl sűrűn tudja nyomogatni viszonlag 0 mana költséggel... a razor port se rossz, de az az új dotában is jó volt már...
  • ToCsEk
    wooooot :D
    ebbe is bele fognak buzulni a vérpistik aztán pickelik mint állat xD és meg se állnak 0:10ig :/
    meg tuti imba lesz az elején, majd jól lenerfelik xD
  • petecz
    http://www.youtube.com/watch?v=Q4zhP0-Ztb8
  • Borgi
    legyél night hound :C
  • RaSzTaH
    része a játéknak és ez így van jól:)
  • vidámvili
    üdv
    most kezdtem el játszogatni, kérdésem a következő lenne: van-e mód arra hogy az automatikus támadást kikapcsoljam? unalmas már a hold gomb nyomkodása
  • donatus13
    Hallottam most olyat is builder felől lehet egyik skillje a hordója eldobása lenne ami aoe dmg meg valami égésen keresztül sebzés de ez is csak feltétel.Mondjuk ilyen ha jól emlékszem savage be is volt neki.

Más: Ez a razor nerf most jó lett végre egy jól balanceolt hero lett előbb játszottam ellene ez a range nerf marha jót tett neki. Már csak a pred és puppet nerfet hiányolom de azt nagyon mert az a két hero szörnyen imba.
  • donatus13
    Én donatus néven tolom :D mostanában eljutottam oda ,hogy a kill és assisst már mindig több mint a die hála égnek főleg azóta megy jobban mióta teljesen megszűnt ez a kicsi laggolás ez nagyon jót tett a játéknak :) Silencer nerfnek örülnék mert ez a mana hp elnyelő spellje valami nagyon retek.Én valamiért nem kaptam invet pedig jöhetett volna látszik meg éri pre orderelni a játékot srácok semmi előnyt nem kaptok:D
  • Hegi90
    tök jó, hogy várnom kell fél órát, hogy aztán 15 perc alatt fossá verjenek minket.
  • petecz
    szívesen, petecz néven tolom. Dodzy, sztem is! Valami skill alapú kicsit rtses, microt igénylő hero geci nagy lenne. :D
  • donatus13
    Szerintem feldobná a játékot az ilyesmi épület tuningos hero mert ilyen nem nagyon van, de még sok ötlet van ami jöhetne pl bugmentes klán rendszer:D K.D.A alapú balance rendszer psr-t kiütni mert teljesen felesleges.Replayekhez valami jó kis oldal amire fellehetne tenni mindet könnyen másolható és betölthető legyen,legjobb az lenne ha játékon belül lehetne őket nézni valamilyen módon.Bajnokságokhoz is valami nagyon jó tuning ami hanyagolja az ESL es fostalicskát...Map editor t is lassan belehetne tenni esetleg 1 v 1 es pálya vagy valami ilyesmi.
  • P4pper
    köszi petecz mégegyszer

amúgy milyen néven játszatok? esetleg játszhatnánk egyet, 3 éve dotazom szóval szerintem nem vagyok balfasz
    P4pir néven találtok meg
  • ToCsEk
    Version 0.1.52
    -------------
    General
    - Large amount of server stability fixes
    - Increased mana regeneration on Stormspirit from 125% to 150% to match its base components

Heroes

Corrupted Disciple
    - Range changed to 475 (from 550)
    - Projectile speed changed to 2000 (from 5000)
    - Electric Tide now grants clearvision around the Disciple for 4 seconds
    - Overload no longer hits units in the fog of war or stealth (or Kongor. That made him mad!)
    - Overload no longer instantly kills Arachna's Spiderling

Electrician
    - The Grip animation will now break if it is dispelled off his target

Glacius
    - Movement speed increased to 290 (from 280)

Nymphora
    - Staff of the Master visual effect removed for now

Ophelia
    - Nature's Wrath now increases damage taken as it's dealt, rather than when the state expires

Torturer
    - Fixed night time sight, increasing to 900 (from 800)
    - Torment is now marked as responsive
    * This means that it will add charges to power supply (when toggled on) and remove Vindicator's Sage's Lore buff
    - Torment will ignore its cool down when toggled on, allowing players to toggle it off instantly without having to wait the 1 second.
    * Note: You won't be able to turn it back on until the full 1 second had elapsed

Rampage
    - Background story increased by 100%

Valkyrie
    - Fixed night time sight, increasing to 1200 (from 800)

Vindicator
    - Background story increased by 100%

Voodoo Jester
    - Attack impact time set to 0.4 seconds (from 0.55)

Warbeast
    - Cool down of BattleCry reduced to 25 seconds (from 35)
    - Added unit walking to Warbeast and his wolves while metamorphosis is active
  • Hegi90
    ja kb
  • Hugh Hefner
    ez a játék így néz ki maxon? oO