6177
-
petecz #1172 Értem, este haza érek meglesem. -
RaSzTaH #1171 külsőleg alatt mit értesz?:) bejelentkezel és ha van jogod hozzá tudsz szerkeszteni/írni stb...
hon.blog.hu pl -
RaSzTaH #1170 elég sok pluszt nyújt a játék ez így van, de egy valamit át kéne dolgozniuk, mégpedig a PSR rendszert, K/D/A változatra :) hiába volt ~1200/400-as statom de a psrem nem érte el az 1600-at :o megtévesztő igencsak... :)
Másik, a végleges játék után megint lesz statreset?
Kíváncsi vagyok hogy oldják meg a többi hero játékba hozatalát, mivel a kockák fogynak :) bár gondolom nem kell sok mindent átírni/designolni újabb herokhoz...
A voice chat használható végülis, nem laggosítja a játékot, dotával ellentétben itt vissza tudsz lépni a játékba dc után AMI NAGY ELŐNY!
Gondolom majd bekerülnek a bajnokságok! ami nagyon jó, nem kell előre leszervezni, replayt menteni, stat stb... ugye mindent megcsinál helyetted... (erre gyúrjatok mert én tervezek ilyenen elindulni és team is kell hozzá:P) -
petecz #1169 Biztos hogy nem, max open beta lesz. De azt se hiszem. :) Egy blog.hus oldalra külsöleg is belehet küldeni, írni cikket? -
RaSzTaH #1168 nahugye:) vagyunk itt egy páran 4-5 ember kb. annyi bőven elég is az "üzemeltetéhez", ki az a vállalkozó szellem aki legyárt egy ilyet?:)
blog.hu-s verzióval mi a baj? A lényeg, hogy legyen pár ember aki tud szerkeszteni/cikket írni stb...
#1164 petecz:
tegnap barátnőm nézegette hon fórumot ott látott valami ilyesmit, de furcsának találtam, ugyanis még nem érte el az 1.0-t a játék, de majd ma én is rákukkantok -
petecz #1167 az ratyi :) soha nem szerettem az ilyen előre legyártott dolgot. Pláne hogy html nem egy nagy kunszt. Viszont jobban belegondoltam a dologba és tényleg ideje lenne egy ilyesmi. -
#1166 egy blog.hu-s lap simán elég lenne -
#1165 30$, szvsz nem nagy pénz ahhoz képest, h amennyit nyujt a játék és szvsz pont annyival van benne több dolog ami a dota-bol hiányzik, h meg is éri kifizetni ezt az összeget -
petecz #1164 Hát, egy html alapú sima kis oldalt össze tudok dobni, buildek, infók, hírek. De egy komolyabb php alapú portál sajna még nem megy.:) Honnan veszed h vége a closed betanak? Én nem hallotam ilyesmiről. 30$ meg simán jó érte szerintem. -
RaSzTaH #1163 ursa ulti kicsit más volt:) minnél több hpd volt annál nagyobb és minnél többet vesztettél belőle annál nagyobb volt a +dmg, imba is volt elégg:) 1v3-akat simán lehetett vele csinálni egy lotharral^^ -
RaSzTaH #1162 apropó nem kell túl nagy oldal akár elég egy blog-os oldal is aztán meglátjuk, szívesen vállalnék cikkezést én is, ha van rá igény... -
RaSzTaH #1161 ennek még nem néztem utána, valaki? "moron" egyik csóka nagyon szídta a másikat meg közben folyamatosan ezt a szót ismételgette mondjuk így írta "morron" aztán valamelyik másik okos a csapatból kiokosította, hogy az "moRon" :))
Más... Jövőhéttől vége a bétának!?, ergo elindul a rendes game?
#1145 Petecz:
Az oldalnak pont az a lényege, hogy lassan de biztosan terjedni fog és játékosokat fog bevonzzani, míg dotáztam kb elképzelhetetlen volt, hogy áá HoN miez, kaptam meghívót, kipróbáltam azóta egy dotát se játszottam :)) [mellékesen kipróbáltam a Demigodot, a LoL-t is azok említésre se méltóak..]
Persze sok ember nem fog fizetni a HoN-ért, merthogy sok az a 30$ LoL , a dotával "ingyen" játszhat stb..stb.. lehet szídni a HoN-t de azért tegyük hozzá hogy igencsak ráfért a dotára egy mind grafikai, mind pedig játékbeli újítás (sokkal pörgősebbek a meccsek mint dotába voltak) pl.: tegnap játszottam egyet, miden jött az ellen kb körbálltuk őket és szétnukeoltuk, de nem is ez a lényeg, hanem maga az effectet, valami iszonyat jól nézett ki:) nah értitek ti mire gondolok:)
-
Hugh Hefner #1160 szerverek abszolút halottak -
Soulstorm #1159 Nem olyan rég volt a hír, hogy a noob szó bele is kerül(azaz már belekerült) a szótárba. :) -
#1158 sztem a noob még a legújabb oxford szótárban is benne van.
és amúgyis: hol marad a felfedezés öröme? :D -
#1157 wikin már fentvan :D -
Hugh Hefner #1156 bogarászd már ki nekem csak tankönyvi angol tudással, hogy mi az a zomgwtfkthxbye(unub) -.- -
Hugh Hefner #1155 ha sokat ölsz, akkor azért mert noob hőssel vagy, vagy azért mert noob itemeket vettél neki (mondjuk ezekben van valami, magebane hack&slashal...), ha nem ölsz sokat akkor noob vagy, ha sok az assistod mert supporter hőssel vagy akkor noob vagy, ha sok a killed akkor noob kill stealer, igazából mindenhogy noob vagy.
kár, hogy nem lehet szelektáltan ignorálni. amiben benne van, hogy miss, az átjön, amúgy meg semmi. kicsit sok fiatal játsza ezt a játékot, trollkodnak keményen -
#1154 nekem eddig a kedvencem amikor csávoka lenoobozott, miután megöltem succubussal:D
megkérdeztem miért, azt mondta azért, mert használtam az ultimat is :DDD -
#1153 ehhez csak angol tudás kell :D -
#1152 uninstal fucking game, go play tetris you trolllll, ezt kihagytad :D -
Hugh Hefner #1151 ha lesz oldal, akkor legyen benne szakszótár és a szavak megfelelő szövegkörnyezetben való felhasználása, ami minden játék elengedhetetlen kelléke
noob - omg you noob, wtf are you doing noob, die slowly you noob, feed them more you noob, omg l2p you noob, all of my mates are noobs -
#1150 én meg ha megtalálom a photoshoppot, akkor megpróbálok összedobni 1-2 bannert még vizsgaidőszak előtt :D -
Hugh Hefner #1149 nerubian weaver -
Hugh Hefner #1148 madman láthatatlanul sebző spellje a dotából a póké (nem emlékszem már hogy hívják) az ultija ha jól emlékszem ursa-é részben -
#1147 szerdán nekikezdek heggeszteni egyet :D -
petecz #1146 ...vonzana. :D -
petecz #1145 így hirtelen, zephyr, electrician, puppet master, dark lady teljesen új. Más kérdés hogy a többi nem 100% port. Egy rendes oldal jó lenne. Bár én nemtudom mekkora "tömeget" -
donatus13 #1144 Ajánlom minden kezdőnek! hatalmas help lehet minden egyben. -
donatus13 #1143 én úgy tudtam zephyr meg a madman tényleg új ezt dota sok mondták. -
#1142 nem hiszem el, csak nállam fagy le sűrűn ez a szar, ha game közben a menüre kattintok? 10böl 8x kifagy és csak gép rr-el megy, ezzel basztam el egy gamet... -
RaSzTaH #1141 azért a puppet teljesen újnak tűnik, a többibe van port dotából -
RaSzTaH #1140 a blog se rossz ötlet, mert nem sokan ismerik az sg forumot, sőt...
találkoztam már ingame jópár magyarral akik kérdezték, hogy nincs-e valami magyar HoN-os oldal.
Szóval nem lenne hülyeség indítani egyet, ahol nem csak karakterleírások/hírek lehetnének de pl. guildek alakulhatnának vagy talán könnyebb lenne egy két embernek partyt találnia, mint az állandó Pubi -
petecz #1139 1. The madman (100% new)
2. The Dark lady (100% new)
3. Puppet Master (100% new)
4. Zephyr (100% new)
5. Nymphora (100% new)
6. Kraken (100% new)
7. Maliken (100% new)
Ezek fasságok -
RaSzTaH #1138 akkor még bőven jönnek herok elvileg:) helyes... -
#1137 ez volt szeptemberben az állás:
* DHC = Dota Hero Count
* DHONDPC = Dota to Heroes of Newerth Direct Port Count
* D/H DONE% = Dota/Heroes of Newerth percentage DONE of how much % all heroes are ported. (To see if all heroes are actually taken from dota or not!)
* DHC: 93 | DHONDPC: 41.
* D/H DONE% = 44% done.
* Dota: | HON:
* Sentinel INT:
* Reference shortcut: ("SEI(number)")
1. Crystal Maiden - Glacius
2. Enchantress - Not yet implemented.
3. Faerie Dragon - Not yet implemented.
4. Holy Knight - Ophelia (Comented by LegoPirate)
5. Keeper of the Light - Not yet implemented.
6. Lord of Olympia (zeus) - Thunderbringer
7. Prophet (MalfurioN) - Not yet implemented.
8. Silencer - Not yet implemented.
9. Slayer - Pyromancer
10. Storm Spirit - Not yet implemented.
11. Windrunner - Not yet implemented.
* Sentinel STR:
* Reference shortcut: ("SER(Number")
1. Admiral - Not yet implemented.
2. Beastmaster - Not yet implemented.
3. Centaur Warchief - Not yet implemented.
4. Earthshaker - Behemoth
5. Omniknight - Jereziah
6. Pandaren Brewmaster - Not yet implemented.
7. Rogue Knight - Hammerstorm
8. Stone Giant - Pebbles
9. Treant Protector - Keeper of the Forest
* Sentinel AGI:
* Reference shortcut: ("SEA(number)")
1. Anti mage - Magebane
2. Dwarven Sniper - Not yet implemented.
3. Juggernaut - Swiftblade
4. Lone Druid - Wildsoul
5. Moon Rider - Moon Queen
6. Morphling - Not yet implemented.
7. Naga Siren - Not yet implemented.
8. Phantom Lancer - Not yet implemented.
9. Priestess of the Moon - Valkyrie
10. Stealth Assassin - Night Hound
11. Troll warlord - Not yet implemented.
* Scourge INT:
* Reference shortcut: ("SCI(Number)")
1. Bane Elemental - Succubus
2. Demon Witch - Not yet implemented.
3. Oblivion - Not yet implemented.
4. Dark seer - Not yet implemented.
5. Death prophet - Defiler
6. Obsidian Destroyer - Not yet implemented.
7. Enigma - Tempest
8. Lich - Plague Rider
9. Necrolyte - Soul Reaper. (wrong name pointed out by [TuN]Hippie
10. Queen of Pain - Wretched Hag
11. Warlock - Hellbringer
* Scourge STR:
* Reference shortcut: ("SCR(number)")
1. Axe - Legionnaire
2. Chaos Knight - Not yet implemented.
3. Doom Bringer - Not yet implemented.
4. Lifestealer - Predator (Not to 100%, commented by LegoPirate)
5. Lord of Avernus - Accursed
6. Lycanthrope - War Beast
7. Night Stalker - Not yet implemented.
8. Pit Lord - Not yet implemented.
9. Butcher - Devourer
10. Skeleton King - Not yet implemented.
11. Slithereen Guard - Pestilence
12. Undying - Not yet implemented.
* Scourge AGI:
* Reference shortcut: ("SCA(number)")
1. Bloodseeker - Blood Hunter
2. Bone fletcher - Not yet implemented.
3. Broodmother - Not yet implemented.
4. Nerubian Assassin - Not yet implemented.
5. Nerubian Weaver - Not yet implemented.
6. Phantom Assassin - Not yet implemented.
7. Shadow Fiend - Soulstealer
8. Soul Keeper - Not yet implemented.
9. Spectre - Not yet implemented.
10. venomancer - Slither
11. Netherdrake - Not yet implemented.
* Neutral AGI:
* Reference shortcut: ("NA(Number)")
1. Bounty Hunter - Not yet implemented.
2. Drow Ranger - Not yet implemented.
3. Faceless Void - Chronos
4. Geomancer (meepo) - Not yet implemented, but there's a suggestion on the forums
5. Lightning Revenant - Not yet implemented.
6. Gorgon - Not yet implemented.
7. Templar Assassin - Not yet implemented.
8. Ursa Warrior - Not yet implemented.
9. Vengeful Spirit - Andromeda - added 01.09.2009
* Neutral STR:
* Reference shortcut: ("NS(Number)")
1. Alchemist - Not yet implemented.
2. Bristleback - Armadon
3. Clockwerk Goblin - Pharaoh
4. Dragon Knight - Not yet implemented.
5. Magnataur - Not yet implemented.
6. Sacred Warrior - Not yet implemented.
7. Sand King - Magmus
8. Spiritbreaker - Not yet implemented.
9. Tidehunter - Not yet implemented.
* Neutral INT:
* Reference shortcut: ("NI(Number)")
1. Gobling Techies! - Not yet implemented.
2. Invoker! - Not yet implemented.
3. Necro'lic - Not yet implemented.
4. Ogre magi - Blacksmith
5. Shadow Priest - Demented Shaman
6. Shadow Shaman - Pollywog Priest
7. Tinker - Not yet implemented.
8. Tormented Soul - Torturer (commented by LegoPirate and Phax)
9. Twin Head Dragon - Not yet implemented.
10. Witch Doctor - Voodoo Jester
* Unsure heros that can be debated / chosen by the community to an DOTA Hero:
1. Scout (25% Sniper 25% Gondar 50% new) - Commented by LegoPirate
2. Arachna (50% Drow 37,5% Viper 12,5% new) - Commented by LegoPirate
I have made this list with an old HON Hero list I found on ze googles. So please remember me of hero's i've forgotten. I would like to encourage no trolling on it all and would like to hear what you think is right and what is not.
* New Heroes (that are not based on 100%-DOTA versions, even if they have some abilities of old Dota heros)
1. The madman (100% new)
2. The Dark lady (100% new)
3. Puppet Master (100% new)
4. Zephyr (100% new)
5. Nymphora (100% new)
6. Kraken (100% new)
7. Maliken (100% new)
azóta hozzájött: Pandamonium, Sand Wraith, Vindicator, Rampage, Corrupted Disciple, Witch Slayer,
ez +6 hero, abból csak a panda az új. ez kb 50%, remélem, hogy áthozzák mindet, nah meg lesz még egy rakat új is. -
RaSzTaH #1136 érdekes dotában nem volt ilyen népszerű a Lion se a Razor, itt minden játékban már előre kipickelik (Witch Slayer/razor port neve nem jut eszembe)....
Másik érdekesség, hogy a Rampage (Barathun- dota port) sokkal többször adja be a basht mondhatni mass disable amit csinál :)
Lehet tudni mennyi herot terveznek még? Mert ha csak annyit amennyi szabad hely van még az elég kevésnek tűnik, pedig egy pár portnak örülnék még:) -
#1135 én inkább maradok az angolnál -
duken #1134 Akkor sem adom fel.
-
duken #1133 Hát hihetetlen... Valami baja van az imageshackel