6177
-
RaSzTaH #1212 felkérés volt?!:P -
petecz #1211 kéne menni cbzni!:D itt egy másik ladder: esl -
#1210 nyílt három ladder ClanBase-en: 2on2, 3on3, 5on5. lehet ligában játszogatni.
http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=331420 -
Charon22 #1209 Ezer köszönet a meghívást! Nemsoká le is jön a kliens! Eddig dotáztam, már jó pár évet lehúztam benne, de én személy szerint nyitott vagyok ezekre az új próbálkozásokra is. Mivel szerintem sok újítást hoznak, meg nincsenek a w3-hoz kötve a készítők. Kipróbáltam a LoL-t is az is elég jó lett, de kíváncsi vagyok a konkurenciára is. Valahogy ez a game jobban bejött a videók alapján, de mindjárt kiderül ha már benne leszek! -
solikka11 #1208 Hali! Küldtem! Jó játékot :) -
Charon22 #1207 Sziasztok! Van esetelg még valakinek egy béta kulcsa, mert engem is nagyon érdekelne a játék! Email címem: [email protected] Nagyon megköszönném! -
#1206 opheliaról most készült egy guide youtubra.
itt -
#1205 kezd azzal a heroval amit ritkán használnak, ezzel meghozva a kedvet a hogy mégis kipickeljék :), (low hp hösök :D, nymph,ophelia, etc.) -
petecz #1204 Hogy beinduljon a blogos dolog, elhatároztam hogy írok guidet. Csak nem tudom melyik hőssel kezdjem. Lehet szavazni.:)
-
#1203 Na végre már egy jó játék
5v5 SD
malikent választottam, és szétownoltuk őket :D!
Amúgy nagoyn izgalmas meccs volt, volt pár olyan pillanat, amikor azthittük megfordul az állás, de végül nyertünk. Tempest+Valkyrie+Maliken=ownage
Az ellenfél is kruva jól játszott, végig kitartottak egy concede vote nélkül.
Rég élveztem ennyire egy meccset, mint ezt.
Stat: 14-3-15 -
#1202 rakni kell alá egy jó hátteret és kész is :D -
Hugh Hefner #1201 a healer nem sebzi az ellent, nem kap assistot se... -
RaSzTaH #1200 hát a banner itt vmiért nem néz ki túl jól, fenébe:o valaki javítana rajta esetleg és akkor kicserélnénk :) -
RaSzTaH #1199 nem egészen az arányra gondoltam:)
pl. dotában volt egy statbot/ ott kb úgy osztották el, hogy ki milyen:
kill+assist
creep deny/match -
#1198 amugy irtátok, h jobb lenne a k/d alapján nézni a statokat és a psr-t elfelejteni, de mivan, ha valaki nagyon ügyes supporter és van kb. 2kill-je 1halála meg 15assistja? :D -
#1197 nekem még a statom se nő :/
lassan ideje lesz visszatérni arra, hogy a legtöbbet sebző skillemet hagyom hátra, mert mndig ilyen 2-4-18as statom van (feltéve ha nyerünk) -
RaSzTaH #1196 a dolog szépséghibája, hogy ha egy olyan player leavel aki előtte szétfeedelte az ellent akkor küzdhetsz ahogy akarsz, kb esélytelenné válik a helyzet -
solikka11 #1195 Nem jó retardáltakkal játszani az biztos, de ha valaki leavel tőlünk én annak külön örülök mert legalább nagyon meg kell küzdenünk a győzelemért, így izgalmasabb lesz a játék és nem az lesz hogy a 20 perc alatt megnyerjük mindenféle erőfeszítés nélkül mert az ellenfél mondjuk idióta vagy leavelt. -
RaSzTaH #1194 tegnap kb ugyanezt éltem át:D a statom növekszik a psr-em zuhan! -
#1193 5 vesztés zsinórban
mindegyik retardáltak, meg leaverek miatt.
remek. -
RaSzTaH #1192 nah frissítettem az oldalt:) -
RaSzTaH #1191 ma du. ha lesz egy kis időm elkezdem a cikkezést az oldalon, aztán a fordításokat is csinálgatjuk bnőmmel, továbbra is várjuk önkéntes szerkesztők jelentkezését leírások/taktikák/buildek terén... -
petecz #1190 The next hero will be an original hero, but we will not be patching it in this week. Sztem a builder lesz.:) -
petecz #1189 KOMOLY -
petecz #1188 New web features -
donatus13 #1187 Am én azt olvastam nem is olyan rég hogy december előtt semmiképp nem lesz vége a bétának és mondták csak akkor adják ki ha már tényleg olyan állapotban lesz de most is 30 k ember mindig van:D -
#1186 szarkut nem nehéz, ward meg wanish azt csókolom, cipő, kifarmolja a runed axet aztán már gg is, -
petecz #1185 Suitable for newbies? Meh, he is fairly easy. Nálam ez azt jelenti hogy messze van a könnyütől. :) Junglezni könyebb vele. Lanehez jo micro kell. Scout nem érdemli meg h írjak róla:D -
donatus13 #1184 Wildsoulnál pl :Suitable for newbies? Meh, he is fairly easy. Meg még csomó hősnél pl scoutnál is ,hogy könnyű kapásból wildsoul sztem kúrva nehéz főleg ha junglezni küldik az embert meg medvét is meg a herot is jól irányítani elég skilles dolog szerintem igényel egy kis microt. Scout al meg jól kell wardolni játékot dönthet néha néha , másik a ward silence egyik kezdő se használja pedig másik pro cucca a scoutnak szóval egyáltalán nem tartom őket kezdő heronak... -
RaSzTaH #1183 -
RaSzTaH #1182 ne szaladjunk annyira előre, egyenlőre az oldal nézzen ki valahogy:) a héten erre szánjunk egy kis időt, aztán jöhetnek a hírek:) ha szeretnél te is szerkesztő lenni dobj egy pm-et aztán elmondom a többit -
D4v3 #1181 Ez is elég korrekt összefoglaló lenne egy magyar oldalra, és még csak fordítani sem kell hozzá sokat.
link -
donatus13 #1180 Készülőben a builder:)) -
donatus13 #1179
Ez akár majd mehet is fel :))
Interview with S2Idejder
See the interview of S2Idejder and WOWRIOT here
Roles of the Heroes
The Different Roles:
Carry: Item-Dependent hero that scales increasingly better throughout the game. Always got a passive or two that increases efficiency in autoattack combat. Hard carry scales even more and is only useful after the 30min mark (in non-em).
Semi-Carry: Scales good with gear, but looses power lategame. Reaches
their peak in the game faster than carries. Can have a passive, but it's not
required.
DPS: "Damage Per Second", very often fragile, can not chase or solely go around raping 1v2, but deals a lot of damage. When I write DPS/CARRY as a role, they are semi-fragile but can sometimes be able to handle a tough situation.
Support: A hero that helps other heros getting the kill. Either by shackling, stunning etc. A supporter can rarely get a kill on their own.
Disabler: A hero that got alot of similarities with a supporter, but can carry out kills by HARD disabling targets while ripping it a part (Succubus)
Chaser: Got either a haste effect (movespeed increase) or a slow. Chases after the target to kill it. Often got HIGH damage output and FEW nukes.
Roamer: A hero that "roams" the lanes for ganks. Heroes like Devourer and Valkyrie are typical roamers.
AoE"whore": Uses MASS AoE to bring down the other team, either disables (like Keeper of the forest), High AoE Damage (like Magmus) or a combination of both (like Tempest and Behemoth)
This is the way I presented the heroes
NAME - ROLE, WHEN THEY PERFORM BEST
When I write ll stages of the game; that does NOT apply superlate-game or ultralate(2hours+)-game. It's the typical match of 40-50min.
-Andromeda - Roamer/Initiator, Early/Mid-gamer
-Arachna - Chaser/agi carry, Mid/late-gamer
-Blood Hunter - Chaser/carry, Mid-gamer
-Chronos - Hard Carry/Anti-Carry, Superlate-gamer
-Corrupted Disciple - Carry / DPS, Mid/Late-gamer. (Can perform well early too, though)
-Madman - Agi carry or Alternative Playstyle Semi-Carry/Roamer, late-gamer (or midgame if you play him alternatively)
-Magebane - Chaser/DPS hero, mid/late-gamer
-Moon Queen - Agi carry / DPS, Mid/late-gamer
-Night Hound - DPS / Initiator, Mid/late-gamer
-Sand Wraith - Agi/Hard Carry/Initiator, Superlate-gamer
-Scout - Roamer/Agi carry, Mid-gamer
-Slither - Roamer/AoE"whore" - Midgamer
-Soulstealer - DPS/agi carry, All stages of the game.
-Swiftblade - DPS/agi carry, Early/Late-gamer
-The Dark Lady - Chaser/Agi carry, mid/late/superlate-gamer
-Valkyrie - Roamer/Semi-Carry, Mid-gamer
-Wildsoul - Jungler/Hard Carry, Mid/Ultralate-gamer (Fully decked out at booboo + wildsoul)
-Zephyr - Jungler/Tank/Semi-Carry, Mid/late-gamer
-Blacksmith - Support / Nuker, Mid-gamer
-Defiler - Nuker/Pusher/Semi-carry - All stages of the game (Loses power late)
-Demented Shaman - Support / Chaser, Early/Mid-gamer
-Glacius - Hard Support / AoE"whore", Early/Mid-gamer
-Hellbringer - Support / Anti-AoEstompfest, mostly Mid-gamer.
-Nymphora - Hard Support / Pusher - Early/Mid-gamer
-Ophelia - Jungler / semi-Carry / Supporter, Mid-gamer (with 250+ APM, noone can beat her midgame)
-Plague Rider - Roamer / Support / semi AoE"whore - Early/Mid-gamer
-Pollywog Priest - Disabler / Pusher / Anti-Pusher / Support, All stages of the game.
-Pyromancer - Nuker, Early/Mid-gamer
-Puppet Master - Disabler / DPS / semi-carry, Mid-gamer
-Soul Reaper - Support / Anti-tank, Early/mid-gamer
-Succubus - Disabler/Support/Anti-carry, Mid-gamer.
-Tempest - Jungler / Hard Support / AoE"whore" - All stages of the game
-Thunderbringer - Nuker, Early/Mid-gamer
-Torturer - Semi-Carry / AoE"whore" (Unsure), Early/Mid-gamer.
-Vindicator - DPS / Anti-ChainCaster / LANE"RAP3R", mid(/late)-gamer
-Witch Slayer - Disabler / Roamer / Nuker, Early/Mid-gamer
-Wretched Hag - Roamer / Chaser / Nuker / AoE"whore" / DPS, All stages of the game, weaker at late.
-Voodoo Jester - Hard Support, All stages of the game.
-Accursed - Support / Chaser. Mid-gamer.
-Armadon - DPS / Semi-tank (no he shouldnt be played like a tank) / DPS / Chaser, Mid/late-gamer
-Behemoth - Disabler / Support / AoE"whore" - early/mid, but best during mid-game.
-Devourer - Roamer / Chaser / Support, Probably the best (early)midgamer in the game.
-Electrician - Tank / Disabler / Semi-Initator, Early/Mid-gamer
-Hammerstorm - Carry, Mid/late-gamer
-Jereziah - Hard Support / Semi-Chaser, All stages of the game, but best during early/mid.
-Kraken - Semi-Carry/Chaser/AoE"whore" (helps out with the AoE stompfest), Mid/late
-Legionnaire - Jungler / Initiator / Tank, Mid-gamer.
-Magmus - Semi-Tank / "AoE"whore, Mid-gamer.
-Maliken - Initiator / Carry / Roamer, All stages of the game
-Pandamonium - Disabler / DPS / Roamer (Unsure), Mid-gamer
-Pebbles - Semi-Initator / Support / Nuker. Early/Mid-gamer.
-Pestilence - Chaser / Semi-carry / DPS, Mid/late-gamer
-Pharaoh - Initiator / Anti-Channeling / Chaser, Mid-gamer
-Predator - Carry / Anti-Tank, Mid/late-gamer.
-Rampage - Semi-Carry / Roamer / Chaser. Mid-gamer.
-Rooftrellen - Support / AoE"whore". Mid-gamer.
-War Beast - Jungler / DPS / Chaser, Mid/Late-gamer.
Made by :
maartix
Pre-Purchased
Support
S2 Games -
RaSzTaH #1178 buildekre, fordításokra szerintem mindenképp szükség lesz, több kéz többet bír ugye:) ha megnézed hon blog az adminfelülete elég letisztult mindent lehet pakolgatni mindenhova stb stb... max csinosítgatni kell majd rajta, lényegében igényt tartunk mindenféle leírásra :) -
donatus13 #1177 Build össze szedést fordítgatást , híreket ilyesmiket vállalok én is szívesen segítek :D HTML ismergetem most javascript et is tanulok szóval majd nem sokára abba is beszálok Ez még egy nagyon régi oldalam:D első. nem sok mindent tud de azért sok minden feltehető rá nagyon gyorsan -
RaSzTaH #1176 meghívott [email protected] Nem tag Tag Szerkesztő X Admin
Elment a mail, elvileg az admin felületre tudsz majd belépni, nézd át alaposan, elég sok mindent lehet benne szerkeszteni, állítani stb..
Zomil: igen dizájn-t is lehet rá húzni :) -
petecz #1175 petecz kukac freemail .hu segítek ahogy tudok.:) -
#1174 amugy ehhez dizájn-t is lehet feltölteni nem? mert akkor böven jó lenne ez
szépen ki lehetne cikkezni a patch notes-ot magyarul, stb. igy a lustábbaknak is kedvezel :D
meg pl. saját buildeket is érdemes lenne kicikkezni kinek mi vált be :)
sajnos nekem egyenlöre succ-on kivül más hösre nem nagyon sikerült ráéreznem :D viszont arra nagyon, elég jól el lehet játszani 2 ellenféllel is vele, egyetlen bajom mikor a saját csapattársam beleüt mesmerized-be és csodálkozik, h átkerül rá a debuff :D
igazábol ezzel nem is lenne baj, csak már kicsit unom a höst, de még nem sikerül olyat találnom amire hasonlo modon ráéreztem volna -
RaSzTaH #1173 heroesofnewerth.blog.hu
Még kb semmi sincs rajta de ha adsz egy mailcímet akkor küldök egy meghívót és adok admin jogot akkor belsőleg végig tudod nézni az egészet gyakorlatilag minden szerkeszthező/mozgatható rajta