179
Evangeline Lilly fan club
  • Szolnokboy1
    na azér nem annyira durván. messze nem ilyen testépítő szint.

• tommygear
    faszodba elszorítja az ereket
  • Szolnokboy1
    képet vagy bant kapsz!

nekem egyébként az (is) tetszik nagyon, hogy nagyon szálkás, látszik, hogy foglalkozik a testével, ami nagyon helyes. meg is van az eredménye. :)
  • tommygear
  • tommygear
    dugjad vagy képet róla:D
  • akyyy
    Szerintem nem olyan hű de jó csaj, nem bombázó na, de attól még jó megjelenése van, nekem is a kedvencem:Ö)

Meg van egy ismerősöm is, aki szinte kiköpött mása
  • tommygear
    and the winner is

kár h ps cici :S
    mind1 hokizni jó rá
  • tommygear

• MR ME
    énis
  • semmikozod
    Persze hogy kanadai, csak ra kell nezni.
  • Lacee
    egyik kedvenc képem:

• DeerHunter01
    jólvan már mit kell ennyire felkapni a vizet....

engesztelésül:
  • tommygear
    dugom
  • Lacee
    megszokhatnád, hogy ha a topicnyitó külön kéri is, hogy ne írjon be valaki valamit, az lesz kb az első reakció...

egyébként én csak a Lostból ismerem, de nagyon tetszik. Viszont (szerintem) nem valami jó színésznő, cserébe szééép :)
  • Alexease
    Ezeket az egyszeru hozzaszolasokat sosem ertettem?! Szerinted, ki nem dugna?!?!?

A normalis, erdekes, informativ hozzaszolas, hasonlo temaban, ugy hangzana, hogy: dugom vagy dugtam.:P A tobbi senkit nem erdekel;)
  • Szolnokboy1
    kösz szépen. -.-'
  • tommygear
    ahhh imádom
  • DeerHunter01
    dugnám
  • Szolnokboy1
    A kanadai születésű színésznő holnap ünnepli a 30. születésnapját, jelenleg a Lost című sorozatban tölt be főszerepet. A korábbi fan clubokkal ellentétben, ebben az esetben a "fan" szó szerény személyemnél a lehető legkomolyabban vehető. Egyszerűen imádom ezt a csajt, sorozatos berkekben az abszolút kedvencem, nem is különleges színészi tehetsége, hanem mint önmaga okán. Egyrészt gyönyörű, másrészt a rengeteg megtekintett interjúk alapján nagyon intelligens, egyáltalán nem arrogáns és nincs magától elszállva. Láttam minden filmet, illetve sorozatepizódot, amiben szerepelt, kivéve az Afterwards című filmet, ami még nem került bemutatásra. Tonnányi képem van róla, de rakjatok be minél többet, hátha van olyan, ami még nincs meg. Jöhetnek interjúk, információk és ha van valakinek falra kaasztható posztere, az szóljon!
    A fentiekből talán nem egyértelmű, de akkor mondom, hogy nincs szükségem a "Dugnám","Sunáznám" és hasonló jellegű hozzászólásokra.