21
-
FefeeX #21 Általában a feliratok is olyanok, amilyenek, de becsülni kell a fordítót meg a rászánt időt, én pl néha jókat mosolygok a feliraton, viszont aki kevésbé tud angolul, annak egy kapaszkodó, valamint - érdekes módon az is megmondja, hogy szerinte nem egészen így mondták a szövegben...
Amúgy szerintem ez a tv2-n sosem fog menni, vagy max szénné vágottan, mert sajnos a két fő csatorna erről híres, a jobb jeleneteket még a rémálom az elm utcában-ból is kivágták... (hiába volt ott a 18as karika) -
Wittgen #20 Ez a trailer nagyon odabaszott. Oltári jó hangulata van. Bár szerintem inkább dráma lesz, de az atmoszféra nagyon ott van a szeren. Plusz a gyönyörű női szereplők (pl Lawless:) -
winnie #19 nem csak szinkront, de feliratot is el lehet rontani. próbáld felirat nélkül. -
cS6Szi #18 Nekem tök mindegy hogy a tv2 vagy AXN adja magyarországon, mert ugyis netről fogom szedni. Főleg azért, mert feliratosan akarom látni. Nem igazán érdekel hogy hogyan b@szák el a szinkronnal. De ha már mindenféle képpen csatornát kéne választanom akkor AXN, mert ott van esély hogy nem vágják ki a film 80%-át a véres jelenetek miatt, hogy az óvisok is nézhessék -
winnie #17 inkább lássák 30ezren, mintsem 300 ezren? -
TeDDyRuSh #16 Nálam is üt a 300, és ezt meglovagolva a Spartacus sem lehet sokkal rosszabb látványban. Lehet hasonló költségvetéssel ki lehet hozni egy évadot, mint a movie-t:) Mondjuk az uccsó jelenet, itt a trailerben mikor felugrik a gladiátor egy csapásra, az baromi stúdiós világítás és nagyon elütött a háttértől. -
Jubei #15 inkább az ANX sugározza ne a tv2 -
#14 Ez az ordítás a Dark Forcesben is benne volt anno, mikor magasról leestél ilyen hangon üvöltött a player :-) -
bounty88 #13 na pontosan iylen film kell a tv2-nek, hogx végre normális sorozatot sugározzon -
#12 Trailer alapján fazsa lesz. Amúgy is tetszik ez a galdiátoros hentelős dolog.
Remélem nem basszáűk el! Bár Sam Raimi azért nem szokott csalódást okozni. -
cS6Szi #11 Nálam a 300 film örökre beírta magát a legjobb filmek közé. Nem csak a látvány miatt, hanem a "híres" ma már szállóigévé vált mondatai miatt. ("This is sparta")
Ezt a sorozatot tudti nézni fogom. A látványról annyit, hogy mivel sorozat ezért talán nem kéne egy mozi filmes szintet elvárni, de a trailer alapján nagyon odab@sz. -
sandor8206 #10 mondok egy érdekes dolgot, még szarabbat is!
De nem baj nézzél Fellinit -
gojszi #9 Jah, a StarCraftos ordítás, haha. Nagyobb filmekben is gyakran hallani ismerős üvöltéseket, sírásokat. Kellene egy riportfilmet készíteni azokkal, akik ezeket a hangokat kiadták magukból:D (bár nem mintha ettől érdekesebbek lennének...)
Szerintem max. 3 évad... Igazság szerint 3 részt sem adnék neki, de látom itthon van vevője a trutymónak. A 300 is olcsóság volt, kijöttem a moziból, nem bírtam végignézni, annyira belassultam tőle...őszintén csodálkozom, hogy 2009-10-ben ezzel még el tudnak adni valamit. Fantazi, kúl! -
Librarian #8 LOL Igen, egyrészt nagyon tetszik a hentelős-meztelennős stílus másrészt a SC üvöltésen meg jót kacagtam. :-) -
#7 hűha, várom már nagyon.
végén a StarCraftos ordítás :D
egyre több előzetesben, meg játékban és filmekben vélem feldezni. pl a Pixar mini filmjében (valami fekete valami mókussal ölik egymást) is jó pár volt benne. -
Mister #6 jó lesz ez, unom már a semmi vér, lagymatag sorozatokat. -
sandor8206 #5 ..megél.. -
sandor8206 #4 jó lesz ez, én is elkezdem majd nézni, remélem pár részt azért megér majd :-) -
pixx #3 Azért 2 percből ne ítéljünk már meg egy sorozatot, amúgy a háttérben az arénás rész gagyi... -
#2 Szinte minden képkockán, a feliratokon, a zenén érződik a 300 hatása. Amúgy nem rossz, én már biztos, hogy elkezdem majd nézni... -
Wolfi24 #1 Engem megvett, kíváncsian várom.