21
  • FefeeX
    Általában a feliratok is olyanok, amilyenek, de becsülni kell a fordítót meg a rászánt időt, én pl néha jókat mosolygok a feliraton, viszont aki kevésbé tud angolul, annak egy kapaszkodó, valamint - érdekes módon az is megmondja, hogy szerinte nem egészen így mondták a szövegben...
    Amúgy szerintem ez a tv2-n sosem fog menni, vagy max szénné vágottan, mert sajnos a két fő csatorna erről híres, a jobb jeleneteket még a rémálom az elm utcában-ból is kivágták... (hiába volt ott a 18as karika)
  • Wittgen
    Ez a trailer nagyon odabaszott. Oltári jó hangulata van. Bár szerintem inkább dráma lesz, de az atmoszféra nagyon ott van a szeren. Plusz a gyönyörű női szereplők (pl Lawless:)
  • winnie
    nem csak szinkront, de feliratot is el lehet rontani. próbáld felirat nélkül.
  • cS6Szi
    Nekem tök mindegy hogy a tv2 vagy AXN adja magyarországon, mert ugyis netről fogom szedni. Főleg azért, mert feliratosan akarom látni. Nem igazán érdekel hogy hogyan b@szák el a szinkronnal. De ha már mindenféle képpen csatornát kéne választanom akkor AXN, mert ott van esély hogy nem vágják ki a film 80%-át a véres jelenetek miatt, hogy az óvisok is nézhessék
  • winnie
    inkább lássák 30ezren, mintsem 300 ezren?
  • TeDDyRuSh
    Nálam is üt a 300, és ezt meglovagolva a Spartacus sem lehet sokkal rosszabb látványban. Lehet hasonló költségvetéssel ki lehet hozni egy évadot, mint a movie-t:) Mondjuk az uccsó jelenet, itt a trailerben mikor felugrik a gladiátor egy csapásra, az baromi stúdiós világítás és nagyon elütött a háttértől.
  • Jubei
    inkább az ANX sugározza ne a tv2
  • MrPrise
    Ez az ordítás a Dark Forcesben is benne volt anno, mikor magasról leestél ilyen hangon üvöltött a player :-)
  • bounty88
    na pontosan iylen film kell a tv2-nek, hogx végre normális sorozatot sugározzon
  • Tower Guard
    Trailer alapján fazsa lesz. Amúgy is tetszik ez a galdiátoros hentelős dolog.
    Remélem nem basszáűk el! Bár Sam Raimi azért nem szokott csalódást okozni.
  • cS6Szi
    Nálam a 300 film örökre beírta magát a legjobb filmek közé. Nem csak a látvány miatt, hanem a "híres" ma már szállóigévé vált mondatai miatt. ("This is sparta")
    Ezt a sorozatot tudti nézni fogom. A látványról annyit, hogy mivel sorozat ezért talán nem kéne egy mozi filmes szintet elvárni, de a trailer alapján nagyon odab@sz.
  • sandor8206
    mondok egy érdekes dolgot, még szarabbat is!
    De nem baj nézzél Fellinit
  • gojszi
    Jah, a StarCraftos ordítás, haha. Nagyobb filmekben is gyakran hallani ismerős üvöltéseket, sírásokat. Kellene egy riportfilmet készíteni azokkal, akik ezeket a hangokat kiadták magukból:D (bár nem mintha ettől érdekesebbek lennének...)
    Szerintem max. 3 évad... Igazság szerint 3 részt sem adnék neki, de látom itthon van vevője a trutymónak. A 300 is olcsóság volt, kijöttem a moziból, nem bírtam végignézni, annyira belassultam tőle...őszintén csodálkozom, hogy 2009-10-ben ezzel még el tudnak adni valamit. Fantazi, kúl!
  • Librarian
    LOL Igen, egyrészt nagyon tetszik a hentelős-meztelennős stílus másrészt a SC üvöltésen meg jót kacagtam. :-)
  • Broafka
    hűha, várom már nagyon.
    végén a StarCraftos ordítás :D
    egyre több előzetesben, meg játékban és filmekben vélem feldezni. pl a Pixar mini filmjében (valami fekete valami mókussal ölik egymást) is jó pár volt benne.
  • Mister
    jó lesz ez, unom már a semmi vér, lagymatag sorozatokat.
  • sandor8206
    ..megél..
  • sandor8206
    jó lesz ez, én is elkezdem majd nézni, remélem pár részt azért megér majd :-)
  • pixx
    Azért 2 percből ne ítéljünk már meg egy sorozatot, amúgy a háttérben az arénás rész gagyi...
  • Dynamic
    Szinte minden képkockán, a feliratokon, a zenén érződik a 300 hatása. Amúgy nem rossz, én már biztos, hogy elkezdem majd nézni...
  • Wolfi24
    Engem megvett, kíváncsian várom.