Harry Potter és a Félvér Herceg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
11k-ért. Észhez térhetne az EA...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

jackcsabi
fogollyal* sry

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
Én utoljára az Azkabani fogojjal szórakoztam jól, lehet elökapom valamikor, lehet hogy kicsit régi de annak tényleg volt hangulata.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

saxicola
Ja. Nagyon gyenge lett ez a rész. Pedig az 5. epizód játékváltozata után vártam ezt a gamet (ez nagy szó, mert nem vagyok oda a Harry Potter történetért). E a játék a 990 Ft-os kategóriába lenne való.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
"Minden bizonnyal sürgette az idõ a csapatot, ezért lett ennyire karcsú a történet és az újítások listája, pedig bõven lett volna mivel megtölteni a produkciót."
Ezt a mondatot viccnek szánta a cikkíró? A játék már legalább fél éve (de lehet több ideje) kész volt, hiszen a film késése miatt a játék is csúszott. A készítõk szerint a plusz hónapokat a csiszolgatásra használták fel.

www.gportal.hu/bioshock

Tinman
"az arcmimika és úgy alapvetõen minden, ami körülövezi a játékot, az összecsapott és silány minõségû."

"a végigjátszás nagyjából három-négy órába telt"

TIZENEGYEZERÉ' <#taps><#wilting>

Tehát szokásos EA filmadaptáció... értjük.<#levele>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

LeventeV
hat tenyleg jol jonne mar valami AJANLO.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

egyedül a kotyvalékfõzés poén, a többi rész dögunalom
mrzed001
Az 5-höz képest hatalmas csalódás volt.
Ha csak ugyanazt a szintet hozni tudták volna ....
Nem is értem, hogy tudták a már kész 5-beli Roxfortot a 6-ban így lebutítani és elrontani ???

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Hegi90
Ez már zsinórban a harmadik Hétvégi NEM ajánló 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szolnokboy1
ebben kell varázsolni vagy csak nõket kell felszedni, mint a filmben?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Narxis
Jó game.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.