14
-
aaaaa #14 Ennyit az angolokról. Ha kijelentenék, hogy nem adják ki, és kész, mi lenne ? Holnap eltűnne London ? Amerikai kommandósok elrabolnák ? Nem hinném... -
lammaer #13 "Ezt a kérelmet mintegy 40 brit parlamenti képviselő írta alá" - jol van, jutottak az angol parlamentbe is idiotak!
"hogy komoly veszélyei vannak a kiadatásnak (amelyek között az esetleges öngyilkosságot is felsorolták), " - ebben mi a veszely? Egy hulyevel kevesebb... -
Epikurosz #12 o -> u -
Epikurosz #11 van az ofóknál is nagyobb titok? -
pixx #10 Nyilvánvaló, hogy nem ufós titkokról van, szó hanem valami nagyobbról. Azért nem csapnak ekkor szart.
Belenyúlt valami nagyba, ezért megfeszítik, ennyi.
Szerintem, ha USA-ban ekkor barom a szerver gazdák, és a userek, meg is érdemlik... -
Epikurosz #9 Kedves Gyurkity Péter!
A hír ebben a formában hiányos. Én a helyedben utánanéztem volna, mert olyan érdekes részletei vannak, amelytől sokan itt a fórumon elélveznének.
Először is, a srác 24 órára használhatatlanná tette:
"The US authorities claim he deleted critical files from operating systems, which shut down the US Army’s Military District of Washington network of 2,000 computers for 24 hours, as well as deleting US Navy Weapons logs, rendering a naval base's network of 300 computers inoperable after the September 11th terrorist attacks. They claim the cost of tracking and correcting the problems he caused was $700,000."
A betörés után pld. ilyen üzit hagyott az amcsi katonai rendszerben:
"US foreign policy is akin to government-sponsored terrorism these days? It was not a mistake that there was a huge security stand-down on September 11 last year...I am SOLO. I will continue to disrupt at the highest levels.”
A legérdekesebb az egészben, és a fenti üzitől elüt, hogy állítólag azért tört be, hogy az ufókra vonatkozó titkos infókat szerezzen.
Na, bummm! -
#8 Honnan tudod, vele voltal? :D -
#7 Dehogynem. -
#6 szvsz ez a ficko meg nem volt nagyfiu ;) -
#5 Ez a srác egyáltalán nem olyan nagy hekker, mint amekkora hírverés van körülötte. Tényleg szégyenteljes ez az egész ügy, nézz csak utána.
A srác gyak írt(?) egy szkriptet, hogy be tudjon lépni olyan helyekre, amikre a kedves hülye júzer volt szíves egy entert megadni.
Túl sok x-atkát nézett, most meg a fél világ róla beszél évek óta. Kb. mint amikor a kazázó háziasszonyt nem tudom hánymillió dollárra ítélték, mert meglopta a kiadókat.
Egy röhej ez a világ, BKV, bank, egyéb nagyvállalat igazgatók meg néhány 10 millióval lelépnek miután tönkreteszik a céget, de az nem bűncselekmény kicsitse!
Meg nem is téma. -
MacropusRufus #4 http://hu.wikipedia.org/wiki/Asperger-szindróma
sztem ez nem indok, ez nem komoly gond, ui. sok szindrómás azt sem tudja, hogy szindrómája van, ergo: szinte észrehetetlen, tehát a srác is csak azóta tudja amióta ügyvédek vannak mellette. -
#3 Egyetértek. Ne csak akkor legyen nagyfiú amikor be kell törni valahova hanem vállalja a következményeket is. -
tomcsa4 #2 Nekik az az 1-2 rendszer fontos. Okozott kár nagysága meg elméleti. Nyilván nagyobb ,mint a valós. Kinek mit érnek meg az információk, már ha elért azokhoz a hacker.
Nem tudom számíthat-e enyhítésre, mivel nem normális. -
MacropusRufus #1 azért a lényeget se felejtsük el: a srác csak feltört 1-2 rendszert.
Szerintem túlzás amit az usa állít az okozott kár nagyságáról, de biztos, hogy pénzbe került a feltört rendszerek végignézése az esetleges kissebb károk helyrehozatala. De a lényegen nem változtatt semmi: betört, szívjon.
Gy.k. ha bárkihez betörnék a házába, nem hinném, hogy érdekelné az illetőt, hogy nem vittem el semmit... és a rendőrséget sem. És biztos, hogy nem lenne évekig tartó huzavona, hogy most mi legyen velem...