468
Valakinek sok van, valakinek kevés. Érezhető egyébként, hogy lelkileg vagy agyilag valaki lefáraszt, vagy pedig energiát ad át.... Mit gondoltok erről Ti?
-
Energiaszívó vagyok, leszívom a hülye topikok nyitogatásáért felelő energiád :CCCCcccc -
akkor en hnap partyra veszek egy csakrat.. vagy hetet
-
mókagecik kíméljenek már -
Az aurának hét rétege van, a hét réteg hét csakrához tartozik. Maga a csakra energiaáramlást jellemez, minden egyes energiaáram egy ponton belép az emberi testbe és egy másik ponton kilép belőle.
Ezis energiamező.
Amúgy az auralátás elsajátítható. -
ha elég sok lelki energiát összeszedtek átváltozhattok szupercsillagharcossá -
:D -
F1re #20 jaja engem is :D bameg elmek edzeni azt oda jön a haverom " Tudod mi a nagymama ellentetje ? kis tegnap tegnap .." :'('(':':'( áááááá elmegy ienkor az elettol is a kedvem :D -
F1re #19 aura az 1 qrva nagy fasság
:D -
JAAAAAJ 
-
Engem a sok hülye vicc szokott agyilag lefárasztani. Akkor most a viccek is tartalmaznak ilyen lelki energiát?:) -
Várj, erről sem értenek ám egyet...de mindegy.
A Kirlian felvételek azért érdekesek. Tulajdonképpen mit fotózott le?
Valamit tutira lefotózott, nem? Hogy indokolják? Tudományos cikkeket nem naon találtam róla...Na mindegy nem kíváncsiskodom... -
aztmondják a lelki energia összefügg az aurával is (több-kevesebb stb.) -
Ja, vannak alapból lelkileg erősebb, gyengébb emberek, mozgékonyabbak, fáradékonyabbak, vannak akiket látva felteszi az ember a kérdést: De honnan van ennyi energiája.
Talán ez is genetikai dolog alapból, meg életkörülményektől is függ. Kimerítő magyarázattal asszem az ilyen különbségekre a tudomány sem tud pontos válasszal szolgálni.
Kb. rövid vélemény. -
én meg a retardáltakat, de látod mégis ide evett a fene. viszont jótanács: a fadarálóknak nagyon pozitív szokott lenni az energiájuk 
#7-el kb egyet is értek, napjaink modern és ezoterikus idiótáinak találmánya a "lelki energia" sok más baromsággal együtt. -
az a baj itt ezen a fórumon ilyenekről nem lehet beszélni.
én ugyanúgy büntit adnék mint a "vótmá"-zásért, ha nem érdekel nem kell bejönni -
#6, #9, #10 grat :) -
geo91 #10 már megint egy idióta ezoterikus topik... -
a gyógyító webgömb XD -
és rögtön feltöltődve is érezheted magad tőle. -
uwu #7 Ez hülyeség.
Csak arról van szó, hogy nem jó a pesszimista emberek szövegét hajgatni. Nem szívnak azok semmit, és senki nem sugároz semmit. Ez csak egy mondás arra, hogy valaki kellemes társaság, vagy nem. Semmi köze a fizikai energiához.
A kisugárzásoddal nem fogsz vizet forralni, vagy fagyasztani.
Jöhet a pofon:D -
Nyúljatok bele a konnektorba, tele van energiával. De tényleg! -
Benny04
-et kerüld az csak úgy sugározza a negatívot.
-
nagyon egyszerű
az egész világ energiából áll:)
kerüld a negatív embereket,mert azok negatív energiát sugároznak ki
aki pl. folyton negatívan gondolkodik...azzal érdekes módon rossz dolgok történnek
aki meg pozitív,azzal nagyrészt jó dolgok történnek
azok az emberek,akik folyton szörnyülködnek,azokat kerüld el,mert elszívják az energiáidat
és aki hülyének néz,az kap egy büdös pofontot :D xD (mer ezt nem én találtam ki!) :D -
Ben C #3 Szerintem tök egyszerű lelki jelenségekre rá lett húzva ez az energia adás-szívás maszlag. -
Persze.
Van egy haverom ő mindíg letud fárasztani egy-két szólásával:D
Amúgy viccet félretéve én hiszek ebben. Például aki a csakráimat megtudja nyitni a saját energiájával + a kezével:P
Az energiavámpírokat meg kerülni kell! Amúgy ezek a tanácsok azoknak is jók akik nem hisznek ezekben -
kocsisgabor9999 #1 A téma adott... Én személy szerint mindig kerülöm a pesszimista energiaszívó embereket...:D:D