Így nézhet majd ki a Firefox 4.0

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"a hibás láncszem a felhasználói hozzá nem értés."

Ez mostanában olyan divatos szöveg lett, annyira imádom. Amellett, hogy csak így távolról pár mondat után ítélekezel mások felett, állati nagy klisé duma.
FF pluginok nélkül is egy év mire betöltõdik. Chrome évezredekkel elõtte jár sebességben, szerintem ezen kéne nagyrészt javítania az FF-nek. Tényleg még egy cerkás gépen is, ha rákattintok a Chrome ikonjára, akkor azonnal betölt, mint egy notepad. Pedig még a 9 kezdõnégyzetet is be kell töltenie, a könyvjelzõs oldalsávot, meg a nemrégiben bezárt cuccokat. FF egyszerûen nem értem mit tölt annyit amikor megnyitom :/
Lost Lont
Én azt nem értem, minek kell ekkora verziószámokat ugrálni mostanában. Utol akarják érni az Explorer verziószámát? Annyival nem volt több a 3.5 a 3.0-nál sem, mint amennyire ígérték.

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

nos kedves barátom nincsen annak a programnak semmi baja. csak a te géped van tele mindenféle *zarral ami belassítja, idõnként ki is fagyasztja a géped. a hibás láncszem a felhasználói hozzá nem értés.

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

A firefoxxal nekem annyi a bajom , hogy 50%ban lefagy ha bizonyos oldalakat hozok be ( pl freemail meg ilyesmi) de úgy lefagyasztja az xp-t hogy csak a teljes áramtalanítás után indul újra a rendszer mintha 98at írnánk és nem 2009-et :P
Nekem tetszik.
Az mondjuk más kérdés, hogy a firefoxnak sokkal zavaróbb hibái is vannak, mint a kinézet.

Pl ott van az, hogy ha egy flash tartalomra klikkelek, akkor eltûnnek a böngészõ gyorsbillentyûi, mint pl az Alt+d és csak hülye hangokat küldözget, hogy ez a funkció nem elérhetõ. Ami még rosszabb, hogy ha bezárom a fület, és semmilyen flashtartalom nincs az oldalon, akkor is úgy veszi mintha benne lennék a flash-ben és továbbra sem elérhetõek a gyorsbillentyûk. Hiába kattintgatok a html felületre, nem változik semmi..
És ez már így megy verziók óta..

https://twitter.com/foodlfg

gothmog
nyilván ugyanúgy témázható lesz továbbra is. Szóval, legrosszabb esetben egy pár kb-os pluginnal visszatérhetsz az 1.0-ás dizájnhoz, ha épp az kell.

[HUN]FaTaL
Felül a fülek, ezért töröltem a Chromeot is. Remélem kikapcsolható lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

gothmog
Én úgy vettem észre, hogy a találatok közül is a gyakrabban használtakat veszi elõre.

Nemnem. Ha megnyomod a G betût és utána beírod h oogle.com/kikeresed, akkor a google.com az elsõ helyre kerül :)

Én pl mindig vesszõt nyomtam M helyett és most ha ,-t nyomok, akkor az elsõ helyen a magyaritasok.hu van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maga az idegesítõ hogy nem a cím elején keresi a beírt szöveget hanem bárhol. Illetve az hogy rámerõltetik az utóbbit.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Balumann
Ottvan fennt jobboldalt a google keresõ (vagy amire beállítod), meg be lehet tenni gyorsfülnek is, miért kéne a google-t kiadnia a G után.

Én inkább arra várok hogy a flash videók ne szaggassanak FF alatt. Ezt már egy ideje produkálja a FF és csak úgy tudtam tenni elenne, hogy a Java-t letiltottam a beállításokban.

\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"

A hülye Awful Bar bedrótozott keresési algoritmusát kijavították-e már? Kicsit idegesítõ hogy pl. a g betû beírására nem rögtön a google.com-t ajánlja a megtekintett webhelyek közül, hanem minden egyes oldalt aminek a címe tartalmaz egy g betût. Persze miért is lehetne módosítani.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Fúj, hánynom kell a Chrome-os dizájnelemektõl.

LZ forever

← ElőzőOldal 2 / 2