31
Portable TeamViewer v4.1.6320 hun
  • worizo
    feltelepítettem a programot a pc gépemre és a tabletról, valamint a telefonról tudom nézni az otthoni gépemet. a problémám az, hogy a tabletemet sehogy sem tudom feltelepíteni, tehát az gépemről nem tudom a tabletemet nézni. persze nem mintha e-nélkül nem élnék meg, de idegesít a dolog. szóval: hogyan lehet egy második gépet is felvenni a csoportba?
  • dobeli
    Sziasztok! Asztali pc távoli bekapcsolása teamviewerrel. Hetek óta kísérletezem vele minden fellelhető információt megkerestem a témával kapcsolatban, ezek által javasolt helyeket végig ellenőriztem, megállapításom szerint a gépemnek kapcsolódnia kellene az ébresztési funkcióban, de sajnos a gyakorlatban nem sikerült megvalósítani a felébresztést. Segédprogramokat más szoftveres módszert egyelőre használni nem akarok, mert a teamviewer lenne számomra praktikusan használható. Ha valakinek lenne használható ötlete és még inkább személyes tapasztalata a dologgal kapcsolatban nagyon nagy segítségemre lenne, mert mindenképpen szeretnék egy ilyen használatot létrehozni, illetve ha mégsem működik legalább behatárolni a hiba folyamat okát. Segítségeteket köszönettel venném.
  • kl24h
    A távoli gépen levő dokumentumot másold át a te gépedre és utána akkor kinyomtathatod.
  • 12346
    Szevasztok!

Nem tudom, jár-e még erre valaki, de megkérdezem :)

Olyat szeretnék csinálni, hogy a távoli gépen lévő cuccot az én, helyi nyomtatóm nyomja ki. De mikor ki akarom nyomtatni a távoli dokumentumot, csak annyit csinál, hogy beteszi a helyi nyomtató listájába, és az életben nem történik semmi. Ha a nyomtatási listában tolok neki egy újraindítást, akkor meg írja, hogy hiba van, és nem tudja kinyomtatni.
    8.0.16642-es TW-t használok mindkét gépen. Igazándiból annyit csináltam csak, hogy bejelentkeztem a másik gépre, akkor a távoli asztalnál fönt van a menüsáv: Extrák -> Távoli nyomtatás kijelöltem, és csókolom. Ha így nem megy, mit kéne még tenni?

Előre is köszönöm, ha mond rá valaki valami jót^^
  • Zsoti90
    Hali ezt a programot lehet használni arra, hogy lan szervert észítsek, mint pl. a hamchinál és látjuk és feltudunk rá csatlakozni?
  • pilaka
    Sziasztok , lecseréltem a régi telefonos ADSL-t UPC-s kábelnetre 30/3 , olyan problémám lett , hogy a két gépem között itthon használt TeamWiewer ami addig tökéletesen , nagy sebességgel küldte az adatokat , most épp hogy küldi ,teljesen lelassult .Olyan ,érzésem van mintha a neten keresztül küldené az adatokat , annak ellenére , hogy csak a LAN kapcsolat van engedélyezve.A hálózat úgy néz ki , hogy a netkábel bemegy egy Swich-be és onnan két kábel megy a két géphez . A net tökéletesen működik mindkét gépen.Ha lekapcsolok netről töltő "downloadert" akkor a Team Wiewer is felgyorsul egy kicsit .Mit tegyek?
  • milegyen
    üdv!
    Állítólag kikapcsolja a routert és a szoftveres tűzfalat úgy jut át rajtuk. A vírusok és behatolok ki be járkálhatnak. Egyik ismim benyelt vagy 600 vírust.
  • jackcsabi
    Na ezzel ne is próbálkozz. Lehet bármilyen géped, játék közben jó ha fél percenként mozdul valamennyit a kép a nézö félnek, nagyon belassítja. Videónál szinte ugyanez...
  • sniperelite
    bocs a helyesírási hibáért meg hogy így írok de már nagyon idegses vok
  • sniperelite
    hali segítséget szeretnék kérni
    hol tudom ezt a progit leszedni hogy lehetőleg működjön is??????????
    egyik haverom néz miközbe játszok mer nembír továbbjutni és én megakarom mutatni neki
    de egyszerűen nemtudjuk megcsinálni hogy udjun nézni -.-'
    (régebben ment)
    vagy hasonló pogikat tudtok (ami működik is)
    előre is kösszz
  • Rage47
    én eddig logmeint használtam
  • Metalmilitiakid
    érdekes ugyanezt leszedtem máshonnan az jó volt
  • Metalmilitiakid
    leszedtem, amikor el akarom indítani miért dob ki azzal a hibával hogy nem win 32 alkalmazás ?
  • milk4
    Jó cucc,haverommal mindig azzal szórakoztunk hogy ki kapcsolja ki előbb a másik gépét:D
  • Vogel
    Jó progi, mindig ezt használom, ha kell valakinek segíteni, sőt távoktatásra is jó.
  • JagFater
    Http alapú ingyenes, hasonló tudásút mondjál már légyszíves a logemin-en kívül...
    VNC, meg radmin ilyesmi kizárva, az nem megy át a proxy-n.
  • Thanatos
    ez jó pont, de ebben se egyedi :P
  • Cat 02 #14
    Így első ránézésre mert Portable ^^
  • Thanatos
    és mitől jobb/rosszabb mint az 1000+1 ugyan erre szolgáló progi?
    nem kötekedés, csak kíváncsi vagyok hogy mitől "jobb" ez a lentebb is említett célokra :)
  • V43 1105
    128-256 bites SSL titkosítás védi jelszavát és

adatait, végponttól végpontig. IP cím szûrés.

SSL/TLS behatolás észlelés. Az RSA SecurID támogatása...
  • jackcsabi
    Hasznos kis progi, én is jó ideje használom. Sokszor jól jön ha nem tudok valamit megcsinálni, vagy az én segítségem kell. Csak sajnos iszonyatosan belaggol ha a másik gépen pl elindul egy videó vagy játék, vagy komolyabb alkalmazás.
    Amúgy ha telepítésnél a non-commercial use-t állítjátok be akkor akármeddig használható.
    Ja és tippnek: feketefehér színbeállítás súlyosan csökkenti a laggot :) Szóval érdemes beállítani.
  • Lord Nomak
    Több indoka is van annak, hogy jók ezek a programok, nem kell pl 200 km-t utazni, ha valaki a rokonságban nem tudja mi baja a gépének.
    Plusz, ha munkában is használatos nem kell bemenni csak azért hétvégén mert a portás letörölt egy X fájlt a gépről és folyamatosan hibaüzeneteket ír ki.
  • Prince23
    Én az ilyenekben nem bízom... nem szeretem, ha más átveszia gépem irányítását
  • Balumann
    Én is nagyon sokat használtam már segítségnyújtásra, tényleg nagyszerű program, és biztonságos, a windows beépített távsegítségénél jóval gyorsabb, és jól konfigurálható.
    Még 1 dologra nagyon jól lehet használni, mégpedig szerverek kezelésére (mivel beállítható állandó jelszó és automatikus indítás is, és alapesetben nem kell csatlakozáskor megerősítés, hogy irányíthatja-e), még 3D-s alkalmazáson belül is (játszani nem lehet, mert ahhoz nagyon lassú, de szervert lehet kezelni akkor is, ha játékon belüli van).

Fájlküldését még nem próbáltam, amikor fájlküldőket kerestünk ezt kifejeltettem teljesen :S
  • SL

• Terensz
    Szerintem az imageshack-et egy életre felejtsd el. Vannak normális képfeltöltők is.
  • vendeg10
    nem akar a kép sikerülni aki tud tegyen kepét róla
  • vendeg10
    kep
  • OriginalPoPeJ
    ez yo cucc soxor használtam má.:D
  • vendeg10
  • vendeg10
    Portable TeamViewer v4.1.6320 (Fájl cserélő gépek között)

Hányszor kerültünk már olyan helyzetbe, hogy jó lett volna hozzáférni kollégánk vagy
    barátaink gépéhez, megmutatni egy trükköt, esetleg fájlokat megosztani…
    Sajnos a megoldás a legtöbb esetben nem triviális: a különböző megosztott mappák és
    hasonló szolgáltatások csak kényszermegoldások. A legjobb az lenne, ha teljes
    hozzáférésünk lenne a „távirányított” gépre, a fájlokon keresztül az operációs rendszerig.

A Teamviewer nevű ingyenes szoftver minderre képes, lássuk hogyan!

A legjobb az egészben, hogy a szoftvert (ha ezt az opciót választjuk) még installálnunk
    sem kell, egyszerűen elindítjuk, és máris működik. Ez az opció nagyon hasznos, ha publikus
    helyekről szeretnénk hozzáférni egy másik számítógéphez. A dolog működésének egyetlen
    (fontos) feltétele van: a teamviewer-nek futnia kell azon a gépen is, amelyiket irányítani
    akarjuk. Ha mindkét gépen fut a szoftver, nincs más dolgunk mint beírni távoli gép
    azonosítóját, azaz ID-jét. (a gépek ID-jét a szoftver elindítása után kijelzi).

Csatlakozás előtt számos lehetőség közül választhatunk:

van csak fájlmegosztás (másolás, törlés és megnyitás),

de van „prezentációs” mód is: ekkor teljes vezérlést kapunk a távoli gép munkaasztalához,
    mintha csak a saját PC-nk előtt ülnénk.

Ezen felül választhatjuk a rendszergazdák által jól ismert VPN módot is.
    A fájlátvitel a legkönnyebben használható szolgáltatás: gyakorlatilag olyan,
    mint egy FTP, vagy bármilyen fájlkezelő. Aki látott már Total Commander-t vagy bármilyen
    FTP klienst, az könnyedén el fog boldogulni ezzel a felülettel is.

A prezentációs mód már jóval izgalmasabb és több mindenre is használható.
    Ebben az esetben (persze, csak ha a távoli gépen is engedélyezve van), akár teljes
    hozzáférést is kaphatunk a távirányított számítógéphez, programokat és rendszerablakokat
    nyithatunk meg és használhatunk – az apró sebesség különbséget leszámítva
    (hiszen távoli eléréssel minden egy kicsit lassabban reagál) teljesen olyan mintha ott
    ülnénk a szóban forgó PC előtt. Ez főleg hibaelhárításnál lehet hasznos, de oktatási
    célokra is remek, sőt akkor is nagyon hasznos, ha saját, bekapcsolva hagyott gépünket
    érjük el valahonnan messziről:-)

A szoftver a biztonságra is ügyel: a hozzáféréseket csoportokba rendezhetjük,
    biztonsági szint szerint, így pontosan megadhatjuk, hogy kik- honnan, és milyen mélységig
    férhetnek hozzá a gépünkhöz. Persze akárki nem kutakodhat a gépen, pontosan ezt van
    hivatva kivédeni az azonosító (ID), ráadásul még egy jelszó is van az ID számon kívül.

A Teamviewer működik tűzfalakon keresztül is, sőt a kapcsolat nincs két felhasználóra
    korlátozva, akár több személy is prezentálhat ugyanazon a gépen.
    A biztonságért az ún. RC4 session kódolás felelős, amely minden adatot kódolva küld el a
    hálózaton keresztül, ez RC4 a szabvány SSL protokollra épül, tehát elég biztonságos, és
    persze minden hozzáférés (és próbálkozás) logolva van. Ha tehát irányítani akarjuk valaki
    gépét, csak kérjük meg, hogy töltse le az alig 1MB méretű szoftvert, adja meg azonosítóját,
    és máris indulhat munka (vagy a móka…:wink:.

Otthoni használatra teljesen ingyenes!

Program weboldal: http://www.teamviewer.com

Rendszerigény:

Win98/Me/2000/XP/2003/Vista

Legalább két gép + internet kábel

Licenctípus: Privát használatra ingyenes!

Telepítés:

-exe indítása

Személyes tapasztalat:

Tökéletessen müködik (tesztelve xp)csak anyi a brobléma,hogy kb.2Mb/s az átviteli sebesség
    ha minden más áll,és ha nincs rendszeresítve a két gép közötti állandó kapcsolat akkor kb.
    30perc múlva automatikussan kilép!Érdemes rendszeres kapcsolatot létrehozni.Ajánlom kisebb
    fájl átvitelre vagy max. 2Gb-ig (2Gb=25perc)de ezt mindenki döntse el maga!

Portable TeamViewer v4.1.6320 hun