Emberi Aliens vs. Predator trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg a videót amit belinkeltem:
Pár dolog:
-Oda ugrasz, ahová akarsz.. így sokkal jobb a vadászás!
-látod milyen fegyver van az ellenfélnél( azaz kockázatcsökkentés, ami szintén egy ragadozó jellemzõ)
-mindkét kézen baromi nagy filézõk na erre csak azt lehet mondani, hogy <#nyes>#nyes><#taps>#taps>
-Célpontkövetõ lézer-nyaláb....<#nevetes1>#nevetes1>
-letépi az ember fejét, hogy a retinát használva bejuthasson az épületbe! Élvezetes és találékony!<#gonosz2>#gonosz2>
-Kitépi az alien szájából a csápot és pofán bassza vele! na hát ez nagyon finom!<#idiota>#idiota>
Remélem az emberrõl meg az alienrõl is mutatnak majd egy pár perces ingame videót!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vajon mi lehet? Ragadozó, alien?<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
Már csak 10 m... nem látom áááá!<#ijedt>#ijedt>
Kétségbeesve<#violent>#violent><#violent>#violent> Még mindíg nem látom!<#wow3>#wow3>
A fanrc, már csak 5m....
Ácsi!!<#heureka>#heureka><#heureka>#heureka>
Ez nem is velem van egy síkban! Akna nincs, akkor csak fölöttem lehet...!
Felnézek és akkor már elkapott a <#bdead>#bdead>
De jó!!!
Vért akarok!<#gonosz2>#gonosz2><#violent>#violent>
Már az én nyálam is csorog!!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mondjuk engem csak a tengerészgyalogosok érdekelnek, esetleg még az Alien. A predatorok totál hidegen hagynak. Annak idején nem is játszottam velük csak az Alienekig (viszont az emberekkel többször is).
Ennek már az elõdei is jó játékok voltak nem úgy mint a AvP filmeké.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Király a videó, komoly ötletek vannak benne!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
az elõzõ részekben kb. úgy fostam, ahogy ripley foshatott a nostromon<#ijedt>#ijedt><#hehe>#hehe> szinte már rossz emlékek a játékok<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,