Secondorb

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atlagember
Grafikákat rengeteg felhasználó tölt fel, hogy minek mi a forrása azt nem hinném hogy az üzemeltetõk ellenõrizni tudják.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

Ez de szuper! És a Maxistól is szabályosan megvettétek a SimCity grafikákat, ugyeugye?
atlagember
Eddig minden rendben mûködik.
Sõt, talán még egy kicsit gyorsabb is most így Münchenbõl.

Hát még szerencse hogy nem veszett el semmink :)
remélhetõleg az uj helyen nem lesznek problémák!
atlagember
Csak a szolgáltató tiltotta le szervertúlterhelés miatt. Amúgy mûködik rendesen, nem veszett el semmi. Pont az ilyenek elkerülése miatt költözik majd új helyre.

greg benz
Hát sajnos nem:(
Egyébként már jó az oldal,biztos csak valami átmeneti probléma volt

Azért itt nem pörög az élet :)
jaj már azt hittem hogy letiltottak róla,de akkor ezek szerint sokan igy járunk!
Bár szabályzatban az volt hogy 2 hét szünet után ujraindul az egész!
greg benz
Húha,ez furi..láttátok mit hoz be a secondorb oldalára?

"This Account Has Been Suspended"

Lehet ennyi volt?://

greg benz
Nem nagyon megy ez nekem<#buck>

BB7
:D
greg benz
LOL,most nézem csak,hogy 11.hó 15.-én jár le..a hónap eddig nem esett le:D

greg benz
Érdekes.. nem volt semmi licitháború este,raktam egy licitet fél perccel a vége elõtt rá,és ennyi:D

Viszont azóta is kint van a cucc..pedig már lejárt a licit

Nem késik egy napot a secondorb dátum? Mert sztem a legutóbbiról is ezért csúsztam le..

Lejar 2009-11-15 00:00:00

elvileg<#nemtudom>

greg benz
:DD

BB7
Erre nem jöttem rá!
greg benz
Egyébként a licitre feltett X percnyi termelésed hogyan fog alakulni utána? Rögtön levonják,vagy X percig nem neked fog jönni a termelés,hanem az adminokhoz?<#fejvakaras>

BB7
Akkor hajrá!
greg benz
Van megint toll:D Holnap éjfélkor jár le

greg benz
Hát remélem<#buck>

BB7
Semmi baj!
Lesz még!
greg benz
Tudom,hogy írtad,de azt én már nem láttam,mert elmentem aludni:)

BB7
De még írtam is!
"Nekem nem kell ez a toll!
1óra és el fog kelni!
"

Mind1! Lesz még! :)
greg benz
Bazz azt hittem MA éjfélkor lesz az aukció vége,nemtudom hogy néztem így be<#falbav><#falbav>
Mind1,remélem majd lesz még

BB7
Nekem nem kell ez a toll!
1óra és el fog kelni!
Elmondom, hogy csináld! <Én így szereztem a képeslapokat>
Nyisd meg vagy 5-6* a toll aukcióslapját!
Az összeshez írj be valamilyen árat! Persze mindig egyre többet!
Figyeld az órát, mert pontban éjfélkor rakosgatnod kell a téteket!
[Ez az óra van a SeconOrb-on is]
Ezután kapsz pár üzeneted, hogy a licited túllicitálták!
Ne add fel! Licitálj még! Addig ameddig nem kapsz egy olyan üzenetet, hogy megnyerted az aukciót, vagy, hogy valaki más nyerte meg!
Ha akkor már 0:05 lesz az se érdekeljen! :D
greg benz
akkor gondolom 1000 perc termelés:) Az nem vészes

BB7
Fúú, már nem emlékszem!
Valami 1000 volt! :D
greg benz
egyébként mennyiért sikerült elvinned a képeslapokat?

BB7
:D
greg benz

greg benz
Na megfertõztél,licitáltam én is képeslapra:) Meg van egy fasza toll,arra is ránézek holnap:P Ma még nem licitálok,csak felverném az árat

BB7
A városommal sajnos nem, mert semmi idõm! :/
Talán.. majd...
greg benz
Beteg vagy:D

Egyébként komoly,tök jól néznek ki:)

A városoddal haladtál valamit?Én itt tartok

BB7
De az az összevissza 5 cucc MEGJÖN! :)
Tessék irigykedni! :D
greg benz
Hát nem egy idegroncs játék az tuti:D Sajnos valóban sok hiba van,de ha megnézed folyamatosan fejlesztik,javítgatják az oldalt. Egyébként az ötletek,javaslatok fórumba érdemes beírni a hibákat amelyekkel találkoztál,mert ha páran beírjuk akkor általában kicsivel késõbb javítják is a kérdéses hibákat:)
Megnéztem amúgy az ajándékos részt,hát nincs túl nagy választék,össze-vissza 5 cucc van:D

BB7
Nem!
Maga a játék tetszik! Bár nem egy hibát találtam már benne!
Sajnos a fejlõdés lassú, amit el is viselek, csak ha pl. csalnék 1000* könnyebb lenne, de viszont sokkal több idõm lekötné... és ez így idegesít!

Most meg, hogy látom lehet nyerni dolgokat... így elég jó! Kicsit most nem is építkezek...
Más nem majd csinálok külön egy reget az ajándékokért! :D
greg benz
Hát jó,csak nem gondoltam,hogy ezért regisztrálsz<#szomoru1>

BB7
Hát.. igen! :D
De ha real ajándékokat nyerhetek, akkor megéri! :D
ez jó játék, egyszer találtam egy bugot, és lett annyi zsém, amennyit akartam, és felküzdöttem magam a toplista elejére. <#vigyor3>. csak aztán az adminok visszabontottak engem. <#rinya>

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

greg benz
Hát csak így nehezen fog fejlõdni a városod<#buck>

BB7
Na akkor ez tetszik! :D
greg benz
Hátizé...:D
Annyira nem ismerem ezt a részét a játéknak (most néztem meg elõször,hogy te felhívtad rá a figyelmemet:D)
A 62 percnyi termelés az gondolom annyit jelent,hogy 1óra és 2 percnyi ezüst,bánya,ipari,stb. termelésedet "fizeted" a cuccért cserébe.. mondjuk hogy ez hová kerül meg kihez,stb nem nagyon értem:) Meg pl. egy kezdõ termelése nem éppen ugyanannyi mint azé,aki pl 1 éve játszik:)

BB7
Van egy 'Ajándékok' menüpont!
Na itt igazi ajándékokra lehet licitálni!
Miért ne? Van egy könyv, látom 61percnyi termelés! Az meg mi? :D Na mind1! Beírtam 62.. elfogadta, jelenleg én vezetek!
Na ezt kéne elmagyarázni! :D Most milyen adósságba is vertem magam? :D
greg benz
Hát nem egy kapkodós játék az tény:)
Egyébként érdemes írnod az ottani fórumba,ha valami gondod van,nagyon segítõkészek a srácok! Meg állítólag klubba is ajánlott belépni.
Persze ide is írhatsz ha vmit nem értesz,ha tudok segítek

BB7
Fúú, hát az elején nagyon lassan megy a fejlõdés! :/
nagyon sajnálom ha valakinek nem tetszik a véleményem, mindenesetre megnéztem, és azután írtam amit írtam..nem azért írok be hogy savazzak, pusztán közöltem az én meglátásomat, és ha ez nem felel meg a szájízeteknek, hát ez van...

gfreak

greg benz
Igen,megcsináltuk<#banplz>

Tyler1
na akk a kb. 35 hsz-nyi off után mehet az on topic!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

greg benz
Én is el tudom viselni,csak tömegesen,rögtön nyitás után kicsit máshogy veszi ki magát..
De mind1,szerintem zárjuk le a vitát,te is f*sz voltál meg én is,ennyi<#buck>

Tyler1
na hát az sem értelmes az biztos, de ha oda beírnak vmi hülye fasz megjegyzést akk kap egy XD-t és ennyi. én eltudom viselni a negatív véleményt is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

greg benz
Nem várom el,hogy az emberek ide áradjanak,csak azt várom el,hogy az olyan bunkók NE IDE áradjanak,akik mindenhová csak benéznek és tesznek valami frappáns megjegyzést,aztán továbblépnek,és õk voltak az sg fasza gyerekei..
Azzal,hogy értelmetlennek tituláltad a topikot igen,megsértettél,ezt korábban triplet is írta,hogy valszeg neked sem esne jobban,ha lefikáznák a topikodat egy hasonló hozzászólással. Nem az óvodás visszavágós módszerrel akarok jönni,de például annyira szerintem van "értelmetlen" a topik,mint például ez<#nemtudom>

A parasztkodás és szájnyitás pedig annak volt köszönhetõ,hogy sorban egymás után jöttetek osztani az észt,érthetõ módon felment bennem kicsit a pumpa,ugyanis ezek a megjegyzések azok,amelyekre PONT nem vagyok kiváncsi,de szerintem más sem:)

Oldal 1 / 2Következő →