6
  • djw
    ha te írod a tiéd a szellemi tulajdon...

mellesleg ha jól tudom a forrás megjelölésével a magyar jog szerint lehet a műveket részben másolni, ha erről a szerző külön nem rendelkezik.
  • gergely1991
    kérdésem: Ha pl a gyártó webhelyén lévő bejelentése alapján írok egy cikket akkor még számít tartalom lopásnak mert nem hírportálról vettem és én dolgoztam ki ezt cikket a bejelentés alapján(ami ez reklámnak számíthat)? És akkor ez a enyém?
  • atomkrumpli
    az a baj hogy a keresőben rengeteg találatot már olyan gyűjtő oldalak kapnak amik egyszerűen lenyúlják a kis weblapok agyagait, simán ellopják és összegyüjtik a tartalmakat és gyakorlatilag a reklám bevételekből, ennél mocskosabb amit a valueklikk/onlájncéglista/acegek...stb cég csinál a "fura" listáival
  • B0nFire
    Nem értem. Én is átvettem már egy az egyben cikket más oldaltól, aminek a végére odalinkeltem az eredeti forrását, és soha nem tették szóvá. Sőt. Legelőször megkérdeztem, hogy lehet-e ilyet csinálni. És mindig az volt a válasz, hogy a forrás megjelölésével minden további nélkül lehet cikkeket átvenni. Hiszen nem rövidítek meg vele senkit, sőt, segítem nagyobb területre eljuttatni az író nevének és a forrásnak a megjelölésével. Erről szól az internet after all.
  • Narxis
    Joguk van hozzá.
  • Sanyix
    dögöljenek bele a védekezési próbálkozásokba... szaréletűek...