Vinton G. Cerf: Az internet a másolások miatt működik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az egész felfogás, hogy minden egyes szolgáltatást külön díjazás szerint számolunk el, és minden egyes funkciót külön felsorolunk a telefonoknál (beszélgetés, SMS, MMS, videotelefonálás, e-mail nézegetés/irogatás, webböngészés) az internet mai elterjedtségi fokán már teljesen elavult. Egységes adatforgalom vagy havidíj alapú díjcsomagokat kéne csinálni, amely adatforgalmat aztán az ügyfél arra használhatná, amire akarja, meg amit a telefonja támogat. Ez ilyen egyszerû, csak a mindenféle hülye "hagyományok" miatt túlbonyolítják. (Na meg persze így lesz a legnagyobb extra hasznuk a mobilszolgáltatóknak.)
1. elõfizetsz a tökömnél mobil netre jó pénzért
2. felcsatlakozol a mobil netre és ott ingyen voip telefonálsz internettartifa áron
hahahaha... ennél nagyobb baromságról még nem hallottam ám 😊 bár asztali géprõl szkájpolni nagyjából ingyen van... bár az internet elõfizetés ott sincs ingyen... 😊 szóval öööö...
(na? ez milyen volt?)
iwiw klón mi?
jobb lett volna, ha csöndben maradsz!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Én is útálom a windows, de a linuxot sem szeretem és elnézést, hogy megint összeugrasztottam a két témát, de ha én útálom a konzolokat akkor miért vennék konzolt, ha a windows is annyiba kerül, hacsak nem olcsóbb, mint a pc, de eggy pc-n jobb játékok is futnak. Az meg, hogy ha valaki spórólni akar vagyéppen, hogy a jobb rendszert veszi meg(windows+3-4xpc) akkor miért vannak felosztva platformokra a játékok? Na ezt mondj el nekem valaki, mert én pont ezt nem értem, de azzal eggyetértek ilyen alapon, hogy a torrentezés félig akkor legális és nem elítélendõ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szóval nemtom.
Mindenesetre én azóta várom a világvégét. 😄
Egyébként meg: Torrentre fel!
https://twitter.com/foodlfg
A hagyományos másolásvédelem elavult: Régen volt értelme, amikor az offline médiát fáradságosan terjesztette valaki, és ebbõl élt, hogy más ezt ne vehesse el, így az információ hatalom volt és ezt a hatalmat akarták megtartani a szerzõi jogok élvezõi.
De ha egyszer ma már bárki képes bármilyen információt elérni, lemásolni, egyre gyengébbnek hatnak azok az érvek hogy miért NE élnénk ezzel a lehetõségünkkel.
És a végén marad az elavult, "õsi elõjogaikhoz" ragaszkodó "Hollywood-i arisztokrácia", akik paragrafusokat lengetve érvelnek hogy "NE MÁSOJJÁ KÖCSÖG!!! Írva vagyon hogy másolni bûn!"
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De azt azért elvárják, hogy az egész világon mindenki megfeleljen egy AMERIKAI törvénynek, mi?
"Az egész copyright-probléma azért áll fenn, mert az internet a másolások miatt mûködik."
Ezt nektek, RIAA, MPAA és a többiek!