Nem lesz Halo mozifilm Peter Jackson számára

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Hááát a magam részérõl sem Jacksonból, sem a Halo univerzumból nem nézek ki egy igazán ütõs filmet.

Amikor az Alien/Terminator sorozatot ilyen szinten le tudták amortizálni, akkor egy ilyen videójátékból, amiknek azért mindig lájtosabb a keretsztorija, vajon mit hoztak volna ki!?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ide csak annyi kell, hogy az MS fog egy zsák pénzt, megdobja vele pl az egyik francia filmes csapatot, fog egy európai rendezõt (pl Danny Boyle), leszerzõdik +ban az ILM-mel, aztán kemény kézzel irányítva létrehozat velük egy ûberfasza HALO-mozit. Persze azért amcsi arcokat is be kell tenni húzónévnek, hogy az usában is kaszáljon.
Egészen biztosan jobban jártunk. 😉
Viszont ha nem lett volna tervben a Halo projekt akkor Blomkamp lehet még 2020-ban is rövidfilmeket meg reklámokat csinálna csak. Így meg már tervezi a következõ filmjét, ami szintén sci-fi. Én azt várom mikor lesz egész estés filmje a Yellow alapján, vagy kezébe adnám az élõszereplõs Ghost in The Shell projektet ...

Blasta
"Nem lesz Halo mozifilm Peter Jackson számára"

Ez milyen szép, értelmes cím lett, gratula érte Tibor!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

pepe792
Viszont ha Halo lenne akkor nem lenne District 9. Lehet így jobban jártunk.

ekkora marhákat! a legjobb scifit hozhatták volna ki ebbõl a témából! még én is megnéztem volna.<#szomoru1>
Majd jön a Warner és kaszál.