Vezet a Blu-ray helyi riválisa Kínában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen,többen vannak,de a kínaiak nagyrésze falvakban él ahol az áram is luxus cikk.

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Azt is nézzétek, hogy a kínaiak 90% csóró, kizárt hogy BR-t meg tudnák venni, még CBHD is drága a többségnek sztem...

mennyien vannak? 1.3 -1.4milliárdan....
USA + EU együtt nincsnek ennyien. Ennek a formátumnak poteciálisan nagyobb a piaca mint a BR-nek. És ugye a Kínaiak meg támogatják a hazai ipart. BR-nek sztem sanyi lesz Kínában. Mert tmajd lesznek konvertáló progik amik a BR-rõl CBHD-t csinálnak.

Sokkal inkább valószínû az, hogy a BR lejátszók támogatni fogják ezt a formátumot. LEhet, hogy csak Kínában lehet majd ezeket kapni, de nem hinném, hogy a BR gyártók veszni hagynak egy milliárdos piacot.
azthittem Magyarországon készül a legtöbb film...<#fejvakaras>

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

az egy dolog hogy lopott (wikip szerint nem az) azt írják a dvd gyártó sorokat is olcsón át tudják állítani szóval nem csoda hogy olcsó

HP+

Engem aztán hidegen hagy , hogy be jön Európába (legalább leverné az árakat )vagy nem.Azt is tudod , hogy Blu-ray lejátszót se fogok venni, nem csak az ára miatt, egyszerûen nem láttok benne fantáziát....
Az egész lopott: Szabadalom alatt álló technikák sorait használja. Lehet Kína engedélyezi, hogy bármit el lehet lopni a NYtól, de Kínán kívül ez nem áll meg.

Rosszul.... Indiában. Persze a minõségük is olyan...

Bith
Ráadásul, ha jól emléxem, akkor Kínában készül a legtöbb film, bár a legtöbben azt hiszik, hogy Hollywoodban, mivel csak azokat ismerik.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Tehát a HD DVD teljes visszaszorulása ennek köszönhetõ, így van meg a két nagy konkurens a piacon.

Temetni meg nem kell a CBHD formátumot, mert az új "kiadó" le fog szerzõdni velük, ha olcsóbb lesz, ami egy ismérve a kínai termékeknek.

NEXUS6
Tényleg nem!

Igazából én is csak féligmeddig írtam poénból.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

zola2000
Miért? Nem rosszak az ázsiai filmek sem.

A

B0nFire
Náluk mûködhet a dolog. Vannak elegen.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Kínaiak eddig se fizettek semmi szellemi termékért ezután se fognak ennyi. Ennyi.

ffxi
Ez a formátum csak hazai pályán játszik. De bõven termel nyereséget a befektetõinek. Azt, hogy miert utkozik a tovabbiakban a vilaggal. Azt nem ertem, max amikor olcsok lesznek a BR lejatszok, akkor megveszik ez melle. Gondolom ez a "sajatos formatumuk" meg mindig olcsobb mint a BR.

Fákjúal!

NEXUS6
Jó de milyen tartalom jelenik meg hozzá?! Max kínai filmek.
Hát izé, hagyjuk.

Bár a Szem az kiba jó kis horror film, meg a Recycling is.
Halivúdnak sanyi, Tájkovúd lenyomja!<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

csak nehogy a terr... <#vigyor1><#violent><#eplus2><#finom>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P