Men of War: Red Tide
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stief83 a steam profilom
üdv Stief
vietnamhoz vki serial és unlock code
elõre is köszi
Mit nem értesz?..:)
Ha nem lövöd le õket, akkor pikk pakk szétszedik a támadó orosz hadosztályt...:)
Steam-en most egész jó árban van a játék, gondolkodóba estem. Kérdezném, hogy multi mennyire jó és mekkora élet van? Bár ítélve abból, hogy itt mekkora az aktivitás... :P
Remélem tud valaki segíteni.
Megvettem a MEN OF WAR-t.Kérdésem az lenne ha elindítom az internetes oldalon,hogy játszak ott,hogyan tudok más ellenfélhez csatlakozni?
Egyszer már sikerült máshoz mikor a szerver oldalaknál bezöldült akkor lehetõségem volt a csatlakozás szóra rá klikkel nem.A kis könyv amit kaptam a játékhoz az annyit ír,hogy a sárga felkiáltó jeles ikonnal megjelöltre ne menjek rá mert a kiszolgálónak nincs fizika IP-címe így a kapcsolódás nem lesz közvetlen.
Viszont a szerver oldalakon ami mellett nincs felkiáltó jel nem tudok csatlakozni mert az meg nem zöldül be.Ez miért lehet mert más a szervere mint nekem?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
segítsetek.
No akkor talan ez a Red Tide kell nekem :-) Ez a kieg. megy az alap MOW nelkul?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azért ez elég egyedi hangulatot teremtett. Persze azért jó érzés volt, amikor az ötödik hadjárat egyik pályáján végre szereztem egy IS-2est. :D
Ugyanis ugyanaz az alapkoncepció, mint a soldiersben: van néhány embered kézifegyverekkel, és elsõre kivitelezhetetlennek látszó küldetéseket kapsz, nehézfegyverzet nélkül. Így végre igazi kihívás játszani. A küldetések tempóját is te döntöd el többnyire, szépen, lassan, megfontoltan is lehet játszani, mint annó a soldiersben. Különösen a fowra volt jellemzõ, hogy többszáz ember rohangált a pályán, és egy pillanatra se volt megállás, ráadásul ott még a nehézségi szint is el volt rontva.(sebzésrendszer)
A MoW már javult valamit, de ott is sokszor mega tankcsatákat akartak a fejlesztõk többszáz emberrel, ami nem jó.
Persze itt is sokszor elõfordul, hogy kapunk harminc embert, de én ezeket a pályákat még is sokkal élvezetesebbnek érzem, mint amikor például a MoW-ban 100 emberrel, 10 löveggel meg 10 tankal kellett védeni három irányból egy helyet a sivatagban. Na az marha rossz volt.
Szóval szerintem szép lezárása ez a sorozatnak, de én is úgy érzem hogy ideje nyugdíjba küldeni a jó öreg soldiers motort, és nem újabb bõröket lehúzni róla.
Játékban az a szar ,hogy komolyabb nehéz tankokat nem kapunk.Végülis a tengerészgyalogság nem errõl volt híres úgy tudom.
Mikor kezdett végre izgalmas lenni vége lett.
Egyébként végül mesterlövésszel kellett lelõnöm õket, máshogy nem pusztultak meg :)
Amúgy az a pálya csak addig gáz, amíg partra nem tudjátok tenni a Stuart tankokat, és azokkal kerülõvel be tudod venni a magaslatot. A magaslaton lévõ német felszereléssel (88-as, aknavetõk) meg már a falut könnyen be lehet venni.

"kicsi fiúk/lányuk" ??? Leülhetsz <#nezze>#nezze>
dzsenifer, garand, nálam az ilyesmi nem pálya.... Ajánlom a májkül gyekszon topicot a szives figyelmetekbe a továbbiakban, csapjatok egy jó cordha emlékbulit õrajságának. <#buck>#buck>