8
-
Nagydög #8 Javasoljuk Viktornak a "telepes" kifejezes hasznalatat. :) -
Nagydög #7 Ha megprobalod egy nem tul hosszu mondatba suriteni barmelyik sztorit, ugyanilyen sablonos eredmenyt kapsz. Csak az a veszelyes, ha a forgatokonyv is elfer egy a4-es oldalon. -
MiZo81 #6 "megtanítja a __gyarmatosítóknak__, miképp kell küzdeni a hatalom ellen" ???? -
grobs #5 Nem csak neked, a White Wolf-nak is. Bírósági meghallgatás után csendben megegyeztek.
Ez a Shrapnel nagyon sablon sztori így a leírtak alapján. Nehéz lesz belőle valami jót kihozni. -
blessyou #4 Nem hallottam róla, nekem elég erősen World of Darkness koppintásnak tűnt. Noha ez nem von le semmit számomra a megítéléséből. (mondjuk jobban örültem volna egy igazi WoD filmnek). -
#3 Nem vagyok különösebben oda a vámpíros ill vérfarkasos filmekért amik túl komolyan veszik magukat, de a Rise of Lycans nekem is tetszett. De a Lesbian Vampire Killersnél nem jobb:D -
Rotcsa #2 Nem tudom, de a legutolsó rész(Rise of Lycans) az nagyon fasza volt! :)
Szerintem a legjobb az eddigiek közül!
Kár, hogy Viktor arról nem írt kritikát! :( -
tyuklepes #1 Nem rosszmájúskodni akarok, de: az Underworld is képregény volt eredetileg?