1387
Vimánák, ősi asztronauták, elsüllyedt kontinensek, elpusztult civilizációk
  • Falcon87
    Te tényleg egy troll vagy. Senki sem állította, hogy földönkívüliek voltak, csupán megpróbáltunk változatokat kitalálni, vitáztunk (bár a fajtád képtelen erre). Az ,,itteni elvakultak" ti vagytok. Nem vagytok képesek érvekkel vitázni, ha kifogytok, jöttök a személyeskedéssel. Ez a bajom a szkeptikusok többségével. Az, hogy elvakultak, és szinte magasabb rendűnek gondolják magukat a többi ember felett.
  • Kisendre
    "Mi se adunk repülőgépet a kőkorszaki szinten élő bennszülötteknek, hogy nesztek, itt a mi civilizációnk használjátok, tessék géppuskák,lövöldözzetek csak nyugodtan..."

Dehogynem, gondolj CSAK Afrikára.

"Teljesen értelmetlen dolog, hogy most elrejtőznek, de az ókori embereknek megjelentek..."

Ezzel viszont egyetértek, csak az itteni elvakultak nem képesek figyelembe venni.
  • Christiansen
    _D:D_:_D:d
  • Christiansen
    szerintem is, ha egyszer valamiféle kapcsolat jönne létre, az nem szűnne meg.
    Egyek vagyunk velük (ősrobbanás), ráadásul ezt ők jobban tudják..

a másik, hogy miért nem fogtunk rádiójeleket?
    egy fejlődő civilizáció nyilván jeleket küld az űrbe, ahogy mi is tesszük 80 éve.
    már rég észlelnünk kellett volna ősi jeleket.
    tudom-tudom, a kormány.. _D:_D:.Dd

egyébként két lehetőség van: a földönkívüli élet nem jutott el addig, mint mi,
    vagy ha eljutott, olyan messze van tőlünk, hogy mire a két civilizáció
    egymásra találhatna, mi már a múlté leszünk önpusztításunk miatt :D
  • TDantes
    Azért az igen rossz megközelítés, a szkeptikusok felől, hogyha jönnek ide idegenek, miért nem látjuk őket, miért nem veszik fel a kapcsolatot...

Talán mert nem is akarják? Ha egy fejletlen primitív civilizáció kapcsolatba kerül egy sokkal fejeltebbel, annak katasztrofálisak lehetnek a következményei. Mi se adunk repülőgépet a kőkorszaki szinten élő bennszülötteknek, hogy nesztek, itt a mi civilizációnk használjátok, tessék géppuskák,lövöldözzetek csak nyugodtan...

Viszont éppen a fenti dologból következik ,hogy ha nem lépnek kapcsolatba az idegenek egy hozzájuk képest primitív fajjal, akkor ezt az ókorban sem tették meg!
    Hiszen, akkor az emberiség még fejletlenebb volt! Teljesen értelmetlen dolog, hogy most elrejtőznek, de az ókori embereknek megjelentek...

• Molnibalage
    :)
  • Molnibalage
    Hogyan jön ide a kormány? Talán a kormány mér a műszerekkel? Ne fárasszál már? Ha én mérek valamit a saját kísérletemben akkor az tudja meg, akinek én megmondom. A tudósok meg nem túl titkolozó emberek, mert alapvetően azért kutatnak, hogy más is tudja majd azt, amire ők jöttek rá. Ezalól azok a kutatások kivételek, amik profitot termelnek. A csillagászat nem éppen ilyen. Max. a publikációk kiadásáig tartják vissza az infót.

Az ilyen "kormány" dumáktól megyek a falnak.
  • Molnibalage
    Azóta eltelt nem kevés idő. Ha a fizikai kontaktus gátolt és olyan fejlettek, ahogy itt képezelitek, akkro a rádiózás az nekik már túl sok? Vagy hologram kivetítése? Stb. Jaj...
  • Molnibalage
    AZ ilyen "érdekes" felvételekkel tele van a hócipőm a moonhoax topik miatt. Érdekes módon csak egyes emberek látnak érdekes dolgokat rajta. Az viszon kevésbé érdekes, hogy ezen embereknek többniyre fogalmuk sincs az izometriáról, ágrázoló geometriáról, optikáról, meg úgy nagyából semmirők ami műszaki dolog...
  • Christiansen
    maga az érvelés nem rossz, de ha még feltételezzük is, hogy valahogy megfigyelnek
    minket - a téridőn kívülről - hogy lehetnek olyan bénák, hogy
    az egész emberiség ufo lázban ég?..
  • obscure
    úgy látom, ezt a ufó kérdést túlságosan földi aggyal/szemmel (hogyan is másként?)szemlélitek, ami még nem is lenne baj, sőt adottságainkat figyelembe véve még természetes is, ha nem fogaduk el egyedüli nézőpontként, vagy ami még rosszabb a sok közül az egyetlen logikus nézőpontként.
    pl ez az indoklás nagyon tetszett: "Őszintén, ha te eljutnál mondjuk az Androméda galaxisba és értelmes élettel találkoznál, akkor te több száz vagy ezer évig csak bámulnád. Jah, valószínű...."
    tipikus egoista földhözragadt (szó szerint)gondolkodás.
    először is, igen ha én vagy te - tehát egy ember - több millió fényévre innen találkoznánk végre értelmes élettel valszeg ajtóstul rontanánk a házba. de érdemes azon is elgondolkozni, ha van valahol egy faj, amely több ezer éve, ne adj isten több millió éve járja az űrt, annak már nem biztos, hogy a meglepetés és a csoda netovábbja egy újabb primitív létforma. másodszor meg bárgyúság azt gondolni, hogy amit az egyszerű kis agyunkkal, az idegen létformákkal kapcsolatban szerzett nulla tapasztalattal, az ipari forradalmak óta eltelt néhány száz évünkkel logikátlannak találunk, az egy sokszorta intelligensebb, idősebb, tapasztaltabb faj számára is az.
  • Christiansen
    kitalálom: a szabadkőműves zsidók olyan rendesek, hogy a mi érdekünkben,
    világméretű pánikot megelőzve kegyesen eltitkolják előlünk az igazságot
    a földönkívüliekről, de azért fenntartják érdeklődésünket és jól megmarketingelik
    az alien témát, hadd csorogjon a tudatlan szánk nyála.
  • Christiansen
    ez csak egy szó :C
    hogy érted?
  • Anaid
    Lehetséges indok: Pszichológia.
  • Anaid
    A Roswellről készített film lehet, hogy kamu, de én nemtommért bőgtem rajta....Én nem tenném a nyakamhoz a kést, hogy báb volt.
  • Christiansen
    + a több millió amatőr csillagász, és a netes közösség,
    egy apró kép vagy info és kontrollálhatatlanul elszabadul a neten!!!
  • Christiansen
    miért ne kötné?
    basszus, ennyi erővel MINEK mondanak el olyanokat,
    hogy nanométeres robotot csinálnak ami felmegy a hajszálérben és megműt,
    vagy hogy molekulákból fogaskereket, vagy gondolatolvasókat tesztelnek,
    vagy megcsinálták az ionhajtóművet amivel 39 nap alatt megvan a Mars,
    minek mondják el ezeket, és az ufo észleléseket nem???
  • Falcon87
    Leírtam már ezerszer, nem fogom. Most már tényleg megyek. Jó8!
    PS.: Személy szerint én sem hiszem el a földönkívüli lények földön való jelenlétét. Ezt csak ti hiszitek így. Nem hiszek mu-ban, atlantiszban sem.
  • Falcon87
    Ismét nem tükrözi a véleményemet:
    Honnan gondolod, hogy nem észlelünk? Nyilván a kormány (már megint... papagáj-feeling) nem kötné az orrunkra.
  • Christiansen
    álmodj szépeket(bár ez ébren is megy:P)
  • Falcon87
    ,,Ez a hsz nem tükrözi a véleményemet, te voltál kíváncsi dolgokra."
    Leírtam egy híresebb esetet. Nem tudom, mi történhetett, lehet szimpla ,,reklám", vagy komolyabb dolog is. Személy szerint inkább a reklám felé hajlok...
  • Christiansen
    azt itt is elmondanám, hogy ha több milliárd fényévre levő cukrot meg ammóniát
    ki tudunk mutatni, akkor hogy az istenbe ne tudnánk ufokat észlelni?...
    fájdalmas az egész
  • Falcon87
    Kinyílt a csipád? Amikor a kristálykoponyákról volt szó, teljesen értelmesen elbeszélgetett mindenki, helyreállt a rend.. Ekkor jöttek szókiforgató troll pajtásaink. Most lépek aludni, majd reggel folytatjuk...
  • Christiansen
    ja és vicces hogy a szürkék még 60 év elteltével is eladhatóak..
    kb. mint a dínók
  • Christiansen
    Roswell konkrétan hollywoodnak szólt..
    utána jött a tengerszám film és újság meg minden ahogy kell...

álcázás: anyagot/energiát nem lehet álcázni. attól hogy az emberi szem nem látja,
    a műszerek igen.

más létsík, dimenzió, hívd aminek akarod esetén: megintcsak nem jó,
    mert a többletdimenziók iszonyat picire vannak felcsavarodva.
  • Falcon87
    Gondolkodtunk. Senki sem állította, hogy ufók tartották rettegésben a földet, csupán feltettük a kérdést, hogy mi okozta ezeket a ,,képzelgéseket". Nem élek álomvilágban, semmi olyasmit nem írtam, hogy ufok látogatják földünket.
  • Anaid
    Nézd, csak pár lehetséges indok: Amikor jöttek még olyanok voltunk hozzájuk képest, mint hozzád képest egy makákó, vagy nem csak néznek, de akikkel találkoztak hülyéknek nézik, vagy nem akarják felvenni a kapcsit, mert pl. nem biztos hogy túlélnénk a talit, kitudja milyenek...most így hirtelen nem jut több ötlet az eszembe...nézd ötlet van bőven máshol is...
  • Falcon87
    Nem állítottam, hogy itt vannak, de ismerek egy-két dolgot.
    Baleset? Roswell... Honnan gondolod, hogy egyáltalán láthatnánk őket? Ha feltételezzük, hogy az indiaiak földönkívüliekkel találkoztak, akkor valszeg ilyen álcázási technikájuk van. Honnan gondolod, hogy messze vannak? A mars... válogass a spirit és az opportunity felvételei közül, érdekes dolgokat fogsz látni... Ha nem találsz, küldhetek én ;)
    Ez a hsz nem tükrözi a véleményemet, te voltál kíváncsi dolgokra.
  • Christiansen
    már csak Zero hiányzik és lesz nektek nemulass _:_::DD:D.d-d
    vagy Sz4bi is beírhatna
  • Kisendre
    Rendben, akkor éljetek tovább az álomvilágotokban.
  • Falcon87
    Elmélkedhetsz, amíg nem személyeskedsz, és nem bántasz meg másokat.
  • Molnibalage
    Zavar a szekptikus voltom? Ja, hogy én nem elmélkedhetek szabadon csak te? Ej, de szép is a kettős mérce...
  • Molnibalage
    Ha nem csak figyelnek akkor kik ők? Hol élnek? Hogyohgy senki sem veszi észre őket? Mennyi az esélye annak, hogy ők is embernek néznek ki és belülről is emberi felépítésűek?

Soha egyiket sem érte baleset, vagy lett beteg, ahol ez kiderülhetett volna? Ha olyan kevesen vannak, akkor hogyan maradnak fent?

Ha itt vannak, akkor miért nem látjuk, hogy jönnek és távoznak a Földről? Stb.

Miért csak figyelnek? Stb.

Az egésznek nincs értelme. A Földön az emberszabású és emlős állatok egy része alapvetően kíváncsi. Vajon a földönkívűli élet is az lenne? Ha igen, akkor miért jött el ilyen messzire? Ha itt van, akkor meg miért kussolnak?

Olyan zavaros kulimász amit összehordtok, hogy jaj...
  • Falcon87
    Figyelj ide. Itt már lezártuk a vitát. Elméleteket osztottunk meg egymással, tűrhetőbb hangnemben. Trollkodj máshol. Itt senkinek sincs semmire bizonyítéka, neked sincs, és kisendre nevű talpnyalódnak sem. Tűnjetek innen, hagy elmélkedjünk kötetlenül, bizonyítékok nélkül. Bunkó banda.
  • Falcon87
    Egyrészt itt senki sem állította, hogy ufók élnek köztünk, mi már egy ideje lezártuk ezt a témát, csak te és troll pajtásod jöttetek feltépni a sebeket.
    Mellesleg, ha itt vannak, akkor honnan gondolod, hogy csak figyelnek?
    Troll úr...
  • Molnibalage
    Most akkor a Holdraszállásól beszélsz, vagy valami másról? Először talán ezt tisztázd. Mellesleg hogyan lehet bizonyítani valami hiányát?
  • Molnibalage
    Bizonyítékot még semmire sem láttunk tőletek, csak légvárakat. Mikor álltok elő valamivel, ami bizonyítható, mérhető és nem x ezer éves istentudja kik ártal írt és talán átírt és megváltozott szövegeken alapul?

Ennyi erővel azt is feltételezhetnénk, hogy Mátrixban élünk és majd Neo megment minket. Persze azt nem tudjuk, hogy ki ő, mert senki sem látta, azt sem, hogy mitől, de a hit az hit ugye?
  • Kisendre
    "Őszintén, ha te eljutnál mondjuk az Androméda galaxisba és értelmes élettel találkoznál, akkor te több száz vagy ezer évig csak bámulnád. Jah, valószínű...."

Ott a pont! :)
  • Fbn Lx
    hajrá, linkeld be a mérhető, reprodukálható, több független forrásból származó bizonyítékaidat.
    Te sem adsz hozzá semmit a témához, csak kritizálsz, és dobálózol, hogy x és y nem eléggé tudományos.
  • Molnibalage
    Öcsém, ma olyan optikák vannak, hogy a reponapokon a repcsiken a panelvonalakt látom. Akkor mégis hol van legalább egy felvétel egy bármiről amiről eldönthető, hogy repül és nem földi?

A radarhálózat is elég sűrű a Földgolyó egyes részeint. Hogyogy nincs semmi kézzelfogható dokumentálva igazán?

Valahogy ezekre a kérdések, hej de elsiklanak az UFO hívők körében. Statisztikai alapon belátható, hogy földönkívüli élet van. Annak az esélye, hogy ide is eljut ilyen elég kicsit, mai tudásnuk szerint.

Őszintén, ha te eljutnál mondjuk az Androméda galaxisba és értelmes élettel találkoznál, akkor te több száz vagy ezer évig csak bámulnád. Jah, valószínű....