19773
-
#19773 -
#19772 -
#19771 azt nem tudom megy-e ,de érezhetően finomabb a fizika, főleg az FFB-pálya kapcsolat. -
Thread #19770 A LMU az megy windows 8.1-en? csak rá akarnék nézni a gyenge gépemmel, mielőtt megveszem, de libcef.dll meg discard virtual memory.
Érezhető fizika fejlődés a RF2höz képest? Állítolag jobban terhel, gondolom max. egyedül gurulgathatok a pályán szaggatás nélkül. -
#19769 Most látom, rajtam is fogott az idő!!! :D -
#19768 Ja, hát csak közben őt is fogta az idő, mégiscsak eltelt 13+ év :( -
#19767 Jah, így már rémlik.... -
#19766 -
#19765 Lövésem sincs :) Csak Kunost ismerem.... :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.09.18. 18:23:17 -
#19764 Még most nézem csak, hogy ez Stephen Hood, aki anno az első Codemasters féle F1 projektekben volt benne több funkcióban is :) Olyan ismerős volt :) -
#19763 -
Hellboy76 #19762 Korábban ez működött:
Importing Tracks. Within the game’s asset_groups folder find the environment_package folder and then the tracks folder. Select the track and find the wep folder. For each track there are two erp to select from, one named <track_name>_2018.erp and the other named <track_name>_classic.erp, select one of those and the track should be imported. -
#19761 az miért van, hogy egyedül RF2 ben és LMU ban tudok igazi, pure túlkormányzott autót beállítani ???? ACCC ben semmi, AMS-ben se... Itt meg alacsony szárnyakkal Monzában már a curvegrand ban is uszik a hátulja... Más játékban ha túltekerem a kormányt sehol nem akar klasszik túlkormányzott lenni, csak tolják az orrukat. Csak iit simán működik simán jól a fizika ... ? Vagy én vagyok béna setupban ... ? -
#19760 Nekem megvan... mit kellene feltölteni ? -
Hellboy76 #19759 IBL Shader-ek folyamatban.
Már sokkal jobban néz ki, mint a korábbi “retro” verzió.
1x csak lesz belőle egy újabb verzió. -
#19758 szerintem jelenleg kár vele foglalkozni, így nézett ki pár napja a pálya :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hellboy76 #19757 Üdv,
akinek esetleg megvan az F1 2024, az új épületes Hungaroringgel, meg tudná osztani vhogy az eredeti CODI-s pályát.
Lehet vmikor a jövőben pofozgatom még a mostani pályaverziót. Ha olvassa még a 3DsimED.
Köszi -
#19756 no ez a nem mindegy .....
-
#19755 -
#19754 Assetto Corsa EVO
some additional information that some of you may missed because comes out of an Italian interview that Marco did a few weeks ago:
1- New propetary engine
2- New graphics, new physics, new AI
3- interviewer said: did we also have a carreer mode in EVO? Marco said: Much more....
4- New asphalt and weather algorithm
5- vr support day one
6- also out on consoles but no date
7- very long support to the game
8- ACC content and support surely until end of 2024 but no further info on 2025 (so that let's me think about a Q4 2024 release for EVO)
9- Marco said: When we launch the game, you will find out how much we are crazy... -
#19753 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk ez igaz. Akkor majd a PH-n. -
#19752 Igen, nekem is volt eszembe, de hamar elvetettem. Nem sok értelmét látom egy sajnálatos módon haldokló fórumon. Haldokló technikai oldalról és látogatottsági oldalról egyaránt. Elég ha csak ezt a topikot megnézed és láthatod, hogy egy oldalon belül közel egy éves hozzászólások is vannak. Nem ilyen viszont a PH, ezért inkább ott nyitottam neki topikot.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2024.04.25. 15:17:13 -
#19751 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Indítottam egy Rennsport topikot. -
#19750 Na most tettem egy rövid próbát a játékkal én is. Hockenheimringen mentem, és igen, nálam is a pálya kinézete volt az amire elsőként felfigyeltem és pont ugyanaz jutott eszembe mint Neked is. Nagyon sok játékban nagyon szépen meg vannak csinálva a pályák, de bármennyire részletesek is, már most látom, hogy valóban sterilek, itt pedig tényleg az az érzése az embernek mintha egy valódi pályán autózna.
A FFB sem rossz így elsőre, bár néha rezeg ha kell, ha nem, de elég sok az állítási lehetőség, szóval könnyen lehet hogy 1-2 kattintással ez megoldható. Audi R8-al mentem, elég hihetően viselkedett az is, bár nem mentem egy épkézláb kört sem :) Vannak elvileg kész kormány Presetek, én betöltöttem a megfelelőt a T300-asomhoz, de csinált e valamit vagy sem nem tudom, mert a kormány gombjaihoz nem rendelt funkciókat, minden billentyűzetre volt csak állítva, de tényleg nem foglalkoztam ezzel sokat, csak annyit, hogy ki tudjak menni a pályára és körözni. Gondolom AI-t is azért nem lehet beállítani mert még nincs :) de legalább látni, hogy lesz. Te megtaláltad, hogy hol lehet, vagy lehet e üléspozíciót változtatni, vagy csak az előre definiált nézetekből lehet csak választani?
Amúgy igen, bíztató. Egyébként akit érdekel, a BETA tesztre továbbra is fel lehet iratkozni: https://www.rennsport.gg/beta/ -
#19749 Én is egy hete kaptam meg a kulcsot. Szerintem nagyon ígéretes és azt hittem, hogy jóval előrébb tartanak már, de ezen még nagyon sokat kell dolgozni. Ami tetszik az a pályák kinézete. Sokkal valóságosabbak, nem olyam sterilek. A vezetés is elég jó, de azon van még mit dolgozni. -
#19748 Egy kis OFF
Szerintem több mint egy év feliratkozás után, tegnap megkaptam a a RENNSPORT Open BETA-jára a kulcsot. Letöltöttem ugyan, de még nem próbáltam ki. Kíváncsi vagyok milyen lesz, bár mostanában annyira keveset játszom, hogy összehasonlítási alapom sem nagyon lesz már :D Ezen felül kb. egy hete sikeresen eltört, vagy repedt az egyik lábujjam, ami önmagában a próbát eléggé befolyásoló tényező, ezen felül a székem is derékba akar törni. Már majdnem, hogy fekszem benne, ami ha cockpit lenne, nem is lenne baj, de ez egy irodai forgószék :D :D :D
Valaki próbálta már esetleg a játékot? -
#19747 -
#19746 Astra :D
-
#19745 vicces, hogy a pálya elején a kameramanok részegek, mert rendre lekésnek az autóról ! :D -
#19744 Nálam ez volt instant buy... RF2 régen nem volt ilyen fasza ... :)
Most az . Végre egy elsőkereskes ami nem égeti el a gumit ha kell ha nem, 150-nél kipörögve mint az állat :)
-
#19743 En ezt a "gyors" gumit imádom ,meg hogy az FFB is győzi szuflával....
-
#19742 Hát szerintem ez olyan optimalizált nem lesz soha.... Bár az Unreal engine szerintem elég szar ...
De ez s e egy mai gyerek, grafikailag egy toldozott régi játék .Viszont nekem gumiban mindent visz . -
#19741 Raktam az ACC topikba esős videót az új Nordschleife DLC-ből, az én gépem egy elég karesz sárkány, de olyasmivel már elégedett lennék, optimalizáltságban és megvalósításban is. Az általában beszaratós ACC vízátfolyást most nem tapasztaltam, de lehet többet kellett volna várni a pályán. -
#19740 -
#19739 Rengeteg sok mindenen kell még dolgzniuk :) Remélem a teljesítmény is javul még, mert ha nem csak kell gépet fejlesztenem idén már... :) Bár mindig elköltöm nyaralásra azt a pénzt is :) -
#19738 Flat Spot :
-
#19737 Valszeg később teszik bele, ahogy az esőcsepp fizikát is, meg úgy egyáltalán, mert jelenleg csak grafika, a tócsának sincs semmi érezhető hatása ha belemész, nem számolja.
Töltési időn kell dolgozni, többször elgondolkodtam amíg tölti a pályát hogy inkább valami mást csinálok. :)
-
#19736 A felszarado ívet én nem nagyon látom, régen rf2 ben pedig az tok jó volt.... -
#19735 Ugyanez kicsit laposabb fénnyel, délután, felszaradassal... -
#19734 Vizes aszfalt napsütésben .Szerintem adja ...