1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
  • fugzor1993
    #1015
    Jamaica a jo hely amugy;) Ott megy az élet mint az állat , sok jo hely van ott meg tenger is :D sok buli,party meg ugye a jó minőségü zöld:) Volt már kint valaki?
  • fugzor1993
    #1014
    igaz:D
  • fugzor1993
    #1013
    Jah értem most már
  • CamelX
    #1012
    Nincs benn akkora adag hogy felérjen egyetlen dózis amfetaminnal is akár. A hiperaktív embereknek a figyelemhiányra van (ADHD), ettől jobban tudnak koncentrálni, hogy az agyuk megfelelő idegeit stimulálja.
  • tomi890125
    #1011
    mínusz mínusz az plusz, szóval a kettő üti egymást, náluk nem pörgető hatást vált ki akkor :D
  • fugzor1993
    #1010
    Hát ha télleg hiperaktivitásra kapható, és azt mondod hogy pörget, hola logika? Elvileg akkor nyugtató kellene, ne hogy gyorsitani a még így alapból is gyorsulo hiperaktív emberen?:D
  • fugzor1993
    #1009
    Convulex? ismeritek?
  • CamelX
    #1008
    Az receptre kapható gyógyszer, ha jól tudom hiperaktivitásra. Aki olyat szed az valószínűleg okkal szedi, mert nem adják egykönnyen.
  • drevil666
    #1007
    Ritalin-ra mondják, hogy pörget, de utána jön a depi!
  • CamelX
    #1006
    Van még felmerült téma? Ha nem, hát dobj fel 1et ha agyalódni akarsz :)
  • fugzor1993
    #1005
    Van még itt valaki vagy kihalt a topic?:D
  • fugzor1993
    #1004
    Akkor már ide sorolható is a magyarországon termő légyölő galóca is. Próbálkozni akartam vele de inkább úgy döntöttem a fórumok, leírások után hogy nélkülözhető :) Bár leírások szerint a leszedéstől követően nem sok tehendőnk van az elkészitéséig hogy biztonságban "utazhassunk" minden féle negatív tényezöktől eltérve ami alapból nem kapcsolódna az utazáshoz, ha valakit érdekel leírom pontosan hogyan is kell, de NEM a kipróbálására, hanem a példázat kedvéért
  • bkvkbk
    #1003
    Igen halottam már rólla én is de még nem próbáltam, először is pontosan meg kellene lennie a adagolásnak, hatásainak, de szerintem is a toxikus hatása visz mint más szóval ha az ember nem akarja magát mérgezni ez a növény hanyagolható:)
  • fugzor1993
    #1002
    Hogy ha már kitértem egy kicsit a tea főzés rejtelmeibe, akkor próbált már valaki trombita virágot/harangvirágot? Állitólag toxikus hatása áll a növény elfogyasztásánál dominál. Én is ki próbáltam kissebb mennyiségben a teá-t de nem ért el akkora hatást, amire számitottam, lehet a kis dózis miatt volt, lehet valamit el rontottam, mindenesetre ha valaki tud erről beszámolni írja már le megköszönném:)
  • fugzor1993
    #1001
    Igen, ez így van ahogy leírtad, ennél jobban nem is lehetett volna leírni de télleg :) Hát igaz az is amit mondtál hogy a döntő az ember, emberfüggő hogy ki mit választ, ki mit használ,ezt lehet tágabb fogalomba is helyezni általános életünkben. Viszont amúgy van rengeteg olyan tea főzet, ami persze természetes növényekből készül ami nagyon nagyot tud adni az embernek, vegyük a legális részleget :) Szóval sok féle dolog van a világon amivel meg lehet szépiteni az életünket, persze moderált módon .
  • CamelX
    #1000
    Jó, kicsit hülyén fejeztem ki magam, de nem hiába van a kati is pl. "empatogén"-nek, vagy "entaktogén" osztályba besorolva :)
  • Mor3llo
    #999
    "ultra-empatikus" atmoszférában
  • CamelX
    #998
    Értelek én, csak példáztam a szintetikus világunkat, látom értetted is a lényeget. Huxley-t ha ismered, nyilatkozta már hogy az utópikus világképét sikerült az embereknek "túlszárnyalni". Ezzel a Brave New World asszociációval lehet magyarázni azt, hogy ha valaki egy bizonyos hangulatfokozót nem függőség-szerűen (ezt alapból nem veszem bele soha érveléseimbe) használ, az egy bizonyos érzéki kiteljesedést akar elérni. Ez lehet többféle, attól függ hogy az illető milyen beállítottságú, vagy épp mit szeretne elérni. Akik baráti társasággal szeretnek oltári nagyokat hülyülni, általában zöldeznek és/vagy gombáznak, akik pedig elektronikus zene mellett szeretnek órákat (>12 óra) folyamatosan beszélni egy "ultra-empatikus" atmoszférában, rájuk jellemző a szintetikus drogok alkalomszerű rekreációs használata.
  • fugzor1993
    #997
    Hát azért a bio étel meg a szintetikus kábitószer egészen más. Mondjuk igaz mintha nem szenyeznénk magunkat eléggé. Visszont én ugy értem hogy inkább már egy jó zöld, mint hogy bármi féle olyan cuccos ami valószínüleg adalékolva,keverve,kutyulva van . Bár már sajnálatos módra a zöld sem a régi, már simán többet lehet kapni vegyszeres zöldet, mint ami a természetben megérik... hát igen ezzel jár a technika és egyéb tudományok fejlődése hogy már a egyébként "nem kívánó természeti gyümölcsök " is megízleljék a evolució fejlődését, ujjitásait.
  • CamelX
    #996
    Sorry, még annyit hozzátennék mondandóm első részére, hogy gondolkozzunk hogyan keletkeznek eme vegyületek? Mivel még nem találták fel a Star Trekes replikátort, ezért egyértelmű hogy a "természetből" kapják az alapanyagot hozzá. Bár ez inkább csak kötekedés és szeretném ha mélyebben és nyíltabban gondolkodnának az emberek ezekről a tabu(?)témákról
  • CamelX
    #995
    de én nem vagyok oda az " ilyen fajta emberi kézzel megalkotott drogoknak"

    bocsi, ezt nem hagyhatom szónélkül :) igen kemény biokaja mániásnak kell manapság lenni hogy ne szennyezd magad szintetikus anyagokkal. Másrészről a cucc szintetikus vagy természetes mivolta nem árulkodik a veszélyességről. Dél-Amerikában gyilkos gombákat esznek hagyományosan pontosított szemmértékességgel, nálunk pedig szintén beszerezhető csattanó maszlag, ami felér a tudatod sötét, új dimenzióba való seggberúgásával :)

    Témához: ne örvendezzen senki annak jóindulatból hogy betiltják a mefit. 32 rokonvegyülete fogja követni ahogy egyiket betiltják, összesítő törvényre meg még nem volt precedens, pedig Angliában 2007es elterjedése óra és nemrégiben történt betiltásától számítva is a 3. legnépszerűbb drog (1. alkohol, 2. mariska). Ott is létezik legális, kevésbé ismert válfaja + 1 kis neten utánajárással bárki be tudja szerezni. Ezek után szerintem fölösleges démonizálni ezt a viszonylag ártalmatlan cuccost, inkább helyre kéne tenni a nép agyát egy csipet kötelező addiktológiával, a törvényhozóknak meg 1 hidegzuhany ébresztő kéne, hogy ne ártsanak többet mint menteni szeretnének.

    p.s.: tyíí vazz, a higító mióta legális tényleg? tíííccssukk bee
  • fugzor1993
    #994
    nos? vélemény?
  • fugzor1993
    #993
    Bár félre értés ne essék, nem ítélem el a szintetikus drogokat és azok használóóját sem, csak annyi nem vagyok híve az ilyenekenek :) Próbáltatok már salviát? kiszeretném próbálni majd, ha valakinek van valami tapasztalata ezzel kapscolatban az írja le létszives.
  • fugzor1993
    #992
    hát kati.... kurva jó mondom:) az szintetikus szar, már bocsánat a kifejezésért de én nem vagyok oda az " ilyen fajta emberi kézzel megalkotott drogoknak". Szerintem sokkal jobbak a természetesek, azokban nincs emberi gonosság, mert az ember mindig maga felé nyúl a keze. Most jött ugye divatba ez, de szerintem nem ér meg annyit még kipróbálni sem. Mutatták már tvben de hányinger kapott el ahogy láttam a fehér port :/:/ Egy jó spangli és minden jó ;) AMugy azt nem értem hogy egy csomó oylan dolog van amit be kellene tiltani és van egy csomó amit legalizáűlni kellene, csak még az embereiség nincs felnőve arra a szintre hogy lássa mit okozhat. Mondjuk ha a marihuannát legalizálnák, a egyrészt munkát jelentene az előálitása(termesztése) más résszt gazdasági szempontból se lenne utolsó bevétel, meg hát ez nem az a fajta "drog" hogy veszélyt jelentene és szociális probléma lenne, de bár tudjuk mindennek van jó és rossz oldala, már cska az a kérdés hogy az emebre hogy használja fel, és " miért mit" ad érte.
  • alcotb
    #991
    lehet frissíteni!dobom a témát (a kibaszott csapból is ez folyik):
    zsuzsi,kati

    kb azt sem tudjuk mi ez de be kell tiltani!"ez ilyen por amit orrbaszívnak?az kemény kábítószer, rohadt drogosok!betiltani!"
    késsz, ennyi volt...semmi felvilágosítás hogy mégis miért?csak drog és késsz.

    kb mintha földönkívüliek jönnének a földre és "fej"belövéssel köszöntenénk őket, hogy tanulmányozhassuk a testüket, pedig lehet a "gondolataikkal" többet érnénk...most azt ne firtassuk hogy milyenek az ufók...ha vannak....és hogy ufo vagy földönkívüli...nah mind1 szal értitek
  • fugzor1993
    #990
    h érted?O.o
  • Mor3llo
    #989
    Szerintem nem:)
  • fugzor1993
    #988
    tudok egy jó oldalt, www.herbarbolt.mlap.hu
  • fugzor1993
    #987
    kár hogy leált ez a topic amugy felkéne frissiteni ,nem?
  • fugzor1993
    #986
    hát én nem tudom, sok ember mérgezi magát sok féle dologgal, ezt így nem lehet összehasonlitani.
  • tomi890125
    #985
    hát nem is rossz :)
    valamivel mindenki mérgezi magát!
  • Mor3llo
    #984
    Ja mert jó, ugye?
  • tomi890125
    #983
    a drog rossz, érteeeeeeeeeeeem!
  • fugzor1993
    #982
    jah és a füves cigitől nem lehet meghalni, abban nincs túl adagolás :)
  • fugzor1993
    #981
    hát igen, biztos vannak vesszélyei ezeknek a dolgoknakd e sok uj doglot mutatnaj nekünk reális emebereknek.
  • alcotb
    #980
    biztos nagyon ütős a cucc de nem szabad ilyeneket csinállni mert rajtamaradhatsz és életed végéig óriáspókokat meg denevéreket fogsz látni...kajak volt egy haverom aki belsd-zett és dínóországba képzelte magát, majd megjelentek a vérmúkusok is akik le akarták harapni a fülcimpáját.inkább piázz mert attól csak alkoholista leszel...jah és a cigit se felejtsük ki mert az nem olyan káros és sokkal kevesebben halnak meg tőle mint pl a füvescigitől.
  • fugzor1993
    #979
    Jó a lin egyébként nagyon hasznos :P
  • fugzor1993
    #978
    Halii! :) Amugy ti hallotatok már arról hogy egy különleges dél-amerikai béka nyálkahártyájából készitenek bélyeg(lsd) lapocskákat , amiket gondosan fel szeletelik és abból lesz a egyik legjobb minőségü bélyeg?
  • alcotb
    #977
    olvasnivaló:

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Pr%C3%A1nanadi

    http://pranagyogyitas.hu/prana_gyogyitas
  • alcotb
    #976
    "Az, hogy egy drog használata mély pszichológiai vagy filozófiai meglátásokat eredményezhet, a legtöbb tanult ember számára túl egyszerűnek, túl mesterségesnek, sőt, túl banálisnak tűnik, hogy igaz legyen."


    Alan W. Watts