49
rFactor Pro
  • symbol
    Az iRacing sem játékosoknak készül, de maradjunk annyiban, hogy ez egy jó reklámfogás...
  • Totti5
    az rfactor rétegjáték, minek még jobban szétszedni a közönségét? olyan nagy jítások nem lesznek, csak finomítások, a játék lényege nem fog változni, az a 20 ember akik írkálnak az rf topikba nem fognak két fele széledni...
  • mila69en
    tök mindegy rfactor<-->rfactor 2:) akkor sem ugyanaz, rengeteg játék folytatása nem különbözik szinte semmivel az elődjétől... ugye nem kell sorolni?:) mégis van a részeknek külön topik akkor ez miért ne lehetne?:) neked felesleges van akinek nem!:)
  • symbol
    Szerintem meg nagyon nem kéne zárni. Mert ez nem rFactor mód. hanem egy külön game. Unalmas, hogy mindent azonnal töröltetni akarnak egyesek, holott a téma egyedülálló és elég aktuális is lenne már egy ideje. (ha kevés az infó akkor zárjam is be? ez vicc ugye?)

Egyébként utánanézek hamarosan, én azt hittem a PRO lesz az rFactor 2. Sry, hogy nem vagyok esetleg képen, hamarosan javitom ha akarok mit.
  • Laceee
    anyiban fog külőnbözni az rFactor 2 (de még az sem biztos, hogy rFactor 2 lesz a neve) az rFactortól, hogy lesz benne animáció, dinamikus árnyék, eső, az rFactor modokat apró módosításokkal át lehet konvertálni, felesleges a topik, minimális az infó róla.
  • mila69en
    #2: és? az rfactor topik .... annyi erővel elég lenne egy általános játék topik többit zárni lehetne!

amúgy meg laceee-nak igaza van ha jól tudom az rfactor pro nem nekünk játékosoknak készül

symbol neveztesd át rfactor 2-re
  • Laceee
    akkor alaposan mellényúltál, mert az rFactorPro az nem rFactor 2
  • Totti5
    zárható, van rf topik...
  • symbol
    Tudom van rFactor topic, de engem kifejezetten a második része érdekel, és nincs kedvem ott keresgéli ezen játékkal kapcsolatos infókért.
    Majd a napokban kicsit kipofozom a topicot, aztán hajrá.

Személy szerint eléggé várom a játékot, kiváncsi vagyok miben lesz érezhetően is jobb és több mint bármelyik konkurens.