56
-
Csak77 #16 Látszik, hogy soha életedben nem láttál 1 blu-ray filmet sem normális házimozin(nem a pici monitorodon)! :) Méghogy szar, muhahahahahaha! -
#15 Már évekkel ezelőtt megmondtam: blu-ray szar. -
#14 Ez az elhatárolódás vajon csak a 360-ra igaz, vagy már az utódjára is?
Nem szeretnék olyan konzolt amire csak biteket letöltve lehet majd játékot birtokolni és nem adathordozón.
Vagy a Microsoft a következő gépen is még a DvD9-el akar menni az online tartalom mellett? -
cateran #13 Hehh, csak USB csatis (nincs külön táp) külső HDD (250Gb) meg átszámitva 15k HUF körül van...mérete: 12.6 x 7.9 x 1.5 cm,súlya:182 gramm......vagy 18k HUF körül már 320Gb-ost is lehet venni..(45 illetve 56 font) -
#12 filmnézésre netet illik venni :) -
Inquisitor #11 Mi köze a BD terjedésének ahhoz, hogy van aki flashre warezolja a filmjeit?
Simán azért nem terjedt el jól, mert a Sony kezében a liszenc és marha drága legyártattni a műsoros lemezt, DVD esetén pl. nem volt ilyen korlát, és még ott is évekig tartott amíg a filmek 10-12.000 forintról 3-5.000-re estek, és a lejátszók 250-300.000-ről leestek 100e alá ... -
Renátó1985 #10 ebay-en átszámolva 10 ezer ft-ért lehet venni 32 gb-os kingston-t
nem drága 1 üres blue ray lemez 3 ezer -
#9 Már kapható 256GB-os pendrive is. Kingston DataTraveler 300 a neve. -
#8 Filmnézésre? -
#7 Nem tudom, de sztem BD elkésett. Miért vennék BD-t otthonra (főleg írót?) ha vannak ma már 32-64 gigás pendrive-ok, és jöőre megfizethetőek lesznek... -
Inquisitor #6 No persze az MS XBOX játékokért lemezenként szedi a jattot, ezért ritka a 2 lemeznél nagyobb játék. Az meg nem lenne érdeke, hogy legyen BD olvasó benne, akkor ki venne online HD tartalmat a storeban tőlük? -
#5 Off: miért van az, hogy a hírekben rákerestem arra hogy japán, és a kidobott hírek fele az xbox japán terjedésével foglalkozik, ps2/gamecube hír alig volt a régebbi hírek között is. Esküszöm lefizette az sgt a microsoft ^^ -
Major #4 Várható volt, az optikai lemezek felett eljárt az idő. Amennyit kilehet az ki lesz préselve a dvd lemezekből. Voltak 4-5 cds játékok régebben és ez a dvd-nél sem lesz másképp, ráadásul a dvd-re dupla réteg is felfér. -
huanito #3 Csak a japán szerepjátékoknál volt megszokott, de most kezd elterjedni. A Forza 3 is két lemezen jön, az meg egy autóversenyes, de 100 pályával és kb 400 kocsival. -
WinG #2 haha, a phantasmagoria tizenakárhány éve 7 cédén jött ki :D -
neoG #1 Jó, hogy a Microsoft csak filmekben gondolkodik, ha BR-ről van szó.Egyel lejjebbi hír meg: 2-3 dupla rétegű DVD-n jön a Rage.Amúgy megszokott dolog a mai konzoloknál a többlemezes kiadás (játék)?