56
  • Csak77
    Látszik, hogy soha életedben nem láttál 1 blu-ray filmet sem normális házimozin(nem a pici monitorodon)! :) Méghogy szar, muhahahahahaha!
  • Sanyix
    Már évekkel ezelőtt megmondtam: blu-ray szar.
  • Bogyi007
    Ez az elhatárolódás vajon csak a 360-ra igaz, vagy már az utódjára is?

Nem szeretnék olyan konzolt amire csak biteket letöltve lehet majd játékot birtokolni és nem adathordozón.

Vagy a Microsoft a következő gépen is még a DvD9-el akar menni az online tartalom mellett?
  • cateran
    Hehh, csak USB csatis (nincs külön táp) külső HDD (250Gb) meg átszámitva 15k HUF körül van...mérete: 12.6 x 7.9 x 1.5 cm,súlya:182 gramm......vagy 18k HUF körül már 320Gb-ost is lehet venni..(45 illetve 56 font)
  • Sanyix
    filmnézésre netet illik venni :)
  • Inquisitor
    Mi köze a BD terjedésének ahhoz, hogy van aki flashre warezolja a filmjeit?
    Simán azért nem terjedt el jól, mert a Sony kezében a liszenc és marha drága legyártattni a műsoros lemezt, DVD esetén pl. nem volt ilyen korlát, és még ott is évekig tartott amíg a filmek 10-12.000 forintról 3-5.000-re estek, és a lejátszók 250-300.000-ről leestek 100e alá ...
  • Renátó1985
    ebay-en átszámolva 10 ezer ft-ért lehet venni 32 gb-os kingston-t
    nem drága 1 üres blue ray lemez 3 ezer
  • GregSB
    Már kapható 256GB-os pendrive is. Kingston DataTraveler 300 a neve.
  • zola2000
    Filmnézésre?
  • Julius Caesar
    Nem tudom, de sztem BD elkésett. Miért vennék BD-t otthonra (főleg írót?) ha vannak ma már 32-64 gigás pendrive-ok, és jöőre megfizethetőek lesznek...
  • Inquisitor
    No persze az MS XBOX játékokért lemezenként szedi a jattot, ezért ritka a 2 lemeznél nagyobb játék. Az meg nem lenne érdeke, hogy legyen BD olvasó benne, akkor ki venne online HD tartalmat a storeban tőlük?
  • zola2000
    Off: miért van az, hogy a hírekben rákerestem arra hogy japán, és a kidobott hírek fele az xbox japán terjedésével foglalkozik, ps2/gamecube hír alig volt a régebbi hírek között is. Esküszöm lefizette az sgt a microsoft ^^
  • Major
    Várható volt, az optikai lemezek felett eljárt az idő. Amennyit kilehet az ki lesz préselve a dvd lemezekből. Voltak 4-5 cds játékok régebben és ez a dvd-nél sem lesz másképp, ráadásul a dvd-re dupla réteg is felfér.
  • huanito
    Csak a japán szerepjátékoknál volt megszokott, de most kezd elterjedni. A Forza 3 is két lemezen jön, az meg egy autóversenyes, de 100 pályával és kb 400 kocsival.
  • WinG
    haha, a phantasmagoria tizenakárhány éve 7 cédén jött ki :D
  • neoG
    Jó, hogy a Microsoft csak filmekben gondolkodik, ha BR-ről van szó.Egyel lejjebbi hír meg: 2-3 dupla rétegű DVD-n jön a Rage.Amúgy megszokott dolog a mai konzoloknál a többlemezes kiadás (játék)?