3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • grebber
    Ott már sokszor fent volt :D
  • tommygear
    az fake volt
  • icemankimi
    vicces gyerek vagy:D
    AMÚGY ELVILEG MA JÖN KI NCOREON FENT VOLT 10 PERCIG MA DE TÖRÖLTÉK
  • tommygear
  • TDantes
    Már végig is vitted PC-n? Ügyes lehetsz
  • The Protector
    Jól tudom h ma jön a game?
    Nem mintha igazán érdekelne mert már végigvittem pc-n és csak kérdezemXD
  • Szabi1991
  • Magiszter
    Háromszoros hurrá az Egoizmusnak
  • Bullitt
    Szabi= szabadság, nem te. :D
  • balee4
    Ha addigra nem viszem ki, akkor igen. :D
  • Magiszter
  • Szabi1991
  • Magiszter
    Nagyon a témához tartozik

Szabi alatt is játszol majd és máris a témához tartozik
  • balee4
    Nagyon a témához tartozik, de nekem 9 maradt, amit karácsonyra tartogatok. :)
  • grebber
    Én nem vagyok olyan kocka hogy game miatt szabit vegyek ki mondjuk ez az év kimondottan jó mivel a 25 nap szabiból nagyon úgy néz ki hogy a cég kb 23-al rendelkezett :( Pofátlanság felső határa.
  • SZilaJMaGGoT
    XD
  • Magiszter
    Nekem pontosan 7 napom maradt, de azt majd karácsony környékén veszem ki, vagy nem és kifizettettem (nálunk lehet :D ).
    Lehet behozom munkahelyre és ebédszünetben tolom
  • gfreak
    nekem még marad egy hét szabim, lehet kiveszem ha megjön végre :)
  • Magiszter
    Én úgy is csak hétvégén szoktam játszani igazán, szóval nekem nem gond. Esetleg 1-2 hétköznap este betolom és mehet az "Erősködés".
  • SZilaJMaGGoT
    Énis, de egy hétvége kevés arra, hogy játszak is rendesen + minden egyebet csináljak... :/
  • bgabor
    Nagyon hasolnló cipőben járok én is. Bár én hétvégenként haza szoktam utazni. :D
  • SZilaJMaGGoT
    Én baszhatom, mert nem leszek itthon suli miatt, laptopon meg tuti nem menne... XD Mind1, majd valamelyik hétvégén teszek vele egy próbát, aztán max téliszünet... :/
  • bgabor
    Hát, ezzel sajnos még várnunk kell néhány napot. De már csak egy kis idő, és végre a kezünk közé kaparinthatjuk.
  • Magiszter
    Szerintem fejezzétek abba ezt a cél és értelem nélküli vitát arról hogy "Rossz warez - Jó warez" mindenki úgy jut hozzá a játékhoz ahogy tud. Senkit nem érdekel hogy Gipsz Jakab letöltötte/megvette/kapta/lopta/szüretelte. Szóval ha lassan a játékról is írnátok, nem csak vádaskodnátok és személyeskednétek akkor még értelme is volna teleírni lassan egy teljes oldalt.

Flame OFF! Game ON!
  • Torzonborz
    nna azért nem szóljunk már le vkit mert eredetiben akar megvenni egy játékot...még ha várnia is kell.
  • felegyi
    Gábor, hagyd ezt... mindenkinek joga van hozzá hogy döntsön! Részben egyetértek veled, mert mindenhol kihasználni, és irányítani próbálják az embereket. Az ránk meg végképp nem tartozik, hogy ki hogy dönt! A warezról meg annyit, ha lenne rá !!felesleges!! pénzem, megvenném, miután kijátszottam a "demót", sőt ha addig lesz rá pénzem, rendesen fog futni, egy jó játékot kapunk, esélyes hogy beszerezem, de nem szeretek zsákbamacskát venni...
  • bgabor
    És mellesleg ha te inkább vársz még másfél hónapot, minthogy letöltsd a warezt és végre játszál vele, így több évnyi várakozás után, akkor még hülyébb vagy mint amennyire a hozzászólásaidból tűnik.
  • bgabor
    Szerintem meg álszent, jólkondícionált fogyasztónak (köznapibb elnevezéssel:birkának) lenni a primitív dolog. Szóval te valóban primitív vagy.

Menjél, nézzed az ertéelklubot, mónikasót, győzikét meg hetihetest, az való a primitív birka fajtádnak.
  • gfreak
    gondolj csak amit akarsz, hogy primitív vagy azt már bizonyítottad azzal hogy annak örülsz hogy te majd előbb fogsz vele játszani mint mi akik megvesszük...

@elitehun: ja, a Looking Glass-ról is így hitték...nem a forgalmazóknak az anyagi hátteréről van szó, hanem a fejlesztőcsapatról...
  • bgabor
    Képzeld, én is meg szoktam venni a kedvenc játékaimat, de csak azokat, amik nagyon megérdemlik. Tíz évben ha öt ilyen akad. Szóval úgy senkiházi warezhuszározzál engem, hogy semmiben sem különbözöl tőlem.
  • bgabor
    Mellesleg tudd meg, hogy volt idő amikor én a Lucasartsot egy nagy tekintélyű, minőségi játékokat kiadó cégnek tartottam. Csakhogy az utóbbi tíz évben bebizonyították a hogy a pénzen kívül a világon semmi sem érdekli őket. Akkor viszont engem nem érdekel ha pénzt veszítenek. Így is több pénzük van mint amit egész életükben el tudnának költeni.

Szóval nehogy már sajnálni kelljen szegény "nyomorultakat".
  • bgabor
    Magyarázhatsz itt estig seggfejkém, akkor se fogok milliárdos emberkék (lucas) és cégek vesztesége miatt sajnálkozni. Ezt meghagyom az olyan jólkondícionált fogyasztóknak mint te. Az álszenteket pedig gyűlölöm.

És meg fogom én nézni azt a star wars rajongót, aki ahelyett hogy november elején letöltené a warezt és végre játszaná a játékot így több év várokozás után, inkább még további másfél hónapot fog várni csak azért hogy eredetivel nyomhassa. Életszerűtlen kép ez.
  • elitehun
    Egyébként meg van elég pénzük a játék nélkül is.
  • elitehun
    Azokat akik befektettek a játékba nem az fogja földhöz vágni, hogy nem kapnak pluszba X milliót a konzolos eladások mellé.
  • gfreak
    nekem is olyan van ami nem x360as analógiájú, emulátorral kell trükköznöm..ha a kamera nem tetűmód fog visszaállni a karakter háta mögé, akkor nem lesz itt baj :D
  • drop
    na nekem nincs de azért megoldhatnák egérrel is hogy jó legyen ha már ennyire elhuzák a portotálást
  • gfreak
    egér+billentyűvel tuti macerás lesz sajnos, egy jó kontrollerrel viszont...
  • drop
    engem nem izgat ki tölti le ki nem nem tudom miért kell erre mindig minden játék topiakba leírni mindenki eldönti mit csinál jó lenne inkább a játékról írnának az embere
  • drop
    hát én néztem rengeteg videót és félek a kamera nézet miatt.
  • Magiszter
    Én meg azért mert az utóbbi 2 évben nem csináltak olyan játékot amiért érdemes pénzt is kiadni... Mármint olyat ami engem érdekel is... másoknak biztos bejönnek az EA tucat játékok, meg a silány konzol portok.
    Én mindig ezt mondom: Nem töltöm le, ha ők meg nem csinálnak két raklap trágyát játék helyett. Ami tetszett is régen, az most itt figyel a polcomon. Ami meg nem azt végig se vittem, hanem ExitGame-Uninstall-ShiftDEL. Mert persze Demót is csesznek kiadni, vagy csak megjelenés után hónapokkal.... Szóval azért a gyártók/kiadók se szentek, nem kell őket védeni.