3233
-
24 gigát pakol fel. Mi a szar ez? Na jó, okés, de ha ennyi helyért a fűszálakat nem tudom majd egyesével, három ujjal, 35°-os csukló hajlítással felszedni a kövekkel, homokkal és bogarrakkal teli talajról akkor nagy hepajt rendezek a LucasArts supportjánál :DDd -
Magon nincs pedig az jó :P -
djcom #508 Jó torrentoldalakon és ftp-ken fenn van már:) -
Bullitt #507 Őőő... ezért kértem PÜ-be... -
Rosszul gondolod az sg-én tilos a warez. -
BBencze #505 De mivel a játék hivatalosan még meg se jelent ezért ez még warez topik ha jól gondolom? -
....várjál...24 GB telepít :DD -
Clon verzio és linket senki se fog berakni akinek van egy kis esze nézetek szét a szokásos helyeken de holnap valszeg már lesz tört verza is. -
Bullitt #502 PÜ-ben valaki legyen már kedves és dobjon meg egy, vagy épp több linkkel. -
djcom #501 Nincs. Ez clone.
-
14 GB...beszarok...mi a tököm rajta ennyi? -
torrentre gondolsz? és van hozzá crack? -
djcom #498 Van isten!
Kijött!
-
Ezaz. rakjatok be egy linket pls :D -
Bullitt #496 Nekem is, de PÜ-be -
BBencze #495 linket pls -
Sith #494 Egyébként ezt a 14,26 ot se nagyon értem, azért annyira nem hosszú és nincs tele videókkal szal akkor miből sikerült vajon össze hozni? -
Bullitt #493 Hol hol hol van? XD -
Ha minden igaz, telepítés után 24+1 gigán terpeszkedik.Az se kevés. -
Lehet tölteni a törés jó lesz ehhez is csak ezt a 14.26 GB sokkalom. -
Már van AVENGED féle clonedvd.Reméljük a krekkelt is itt lesz nemsoká. -
Achievment unlocked: Crazy people -
Achievment unlocked: Már csak 4 nap van hátra
-
Kindred Blades #487 És az erő sötét oldalának szolgájaként velem is elhitetted, teljesen meggyőzött a korábbi post-od.
Achievement unlocked: Dark Side. -
Akkor barátom ezt beszoptam.Szentül hittem hogy ma jön a game. -
semmi, nem is volt ilyenről szó -
Akkor most m van a 29.-ei megjelenéssel? -
r2d2 nem lesz sajna.
a legjobb szerintem Sith Stalker .... -
hát biztos jobb lesz joy-al, mert x360-on végignyomtam, és sok van amihez 3-4 gombot is kell, gyorsan vagy egyszerre használni...
szóval kényelmessebb lenne joy-al.
és ezért szereztem nemrég adapter-t, és x360-as joy-t tudom használni így.
én várom már... -
Meg remélem az ügyes modderek meg tudják majd oldani hogy a fénykard az legalább annyira daraboljon mint a JK2:JO-ban. Az lenne csak az igazi Kánaán Bár így se rossz.
Amúgy szerintem is többször végigjátszós, mert egyszer végigviszed a sztori miatt. Másszor a két-féle befejezés miatt (meg ugye mint lent írták akkor már tápos vagy), harmadszorra már kíváncsi leszel az Öcsikre. Negyedszer a Holokronokat vadászod le (kivéve ha elsőre is megtaláltad mindent.), ötödszörre meg a skineket is kipróbálod (R2D2-is lesz?
).
Szóval már baziranagyon várom.
-
thx már csak kéne vennem egy kontrollert mert álitolag azal évezhetöbb -
kb 10 ora biztos -
És új ruhákat is nyithatsz meg.Rengeteg ruha és fénykardtípus van a játékban. -
Sith #477 Hát többször végig játszós szerintem. A poén ha egyszer végig vitted ugye megkaptál (jó) néhány új erő képességet... és az újra kezdésnél már ezek birtokában viheted végig újra szal. mint tápos sith és nem mint kis porbafingó tanonc.
-
Caine #476 sori=story -
Caine #475 Olyan 20 óra az első végigjátszás, ha minden sarokba benézel.
De én vagy 4x végigvittem (elsőre a sori miatt, majd acsik/gyűjteni valók, legnehezebb fokozat, meg még egyszer just for fun).
Nagyon sokáig el lehet vele lenni.
És ha megjön az ultimate sith edition, nekimegyek ötödször is :))) -
Bullitt #474 A Mac változat lesz 23-án, a windowsos pedig 3-án. Amazon.comon nézzétek csak, ott frissítenek egyből, ha változás van. -
hitch #473 huzzák halasztják má a f****m kivan! -
egyébként akik tolta már x360 menyi a játék idő?
-
nov 3 a amcsiknál nálunk meg dec 14
de már azt irják egy jét helyen hogy lehet nov 20