3233
-
#590 Egyébként XBOX360 -ra természetesen, 7 giga a játék, nem a duplája.... -
TDantes #589 Ne már, ez is ilyen szar lesz, hogy olyan ilyen nagy a gépigénye?
A GTA4 legalább jászható volt, remélem azért ez is az lesz. Mondjuk sejtettem, persze...optimalizáció...aha...egy frászt.Játszani akarsz? Vedd meg a játékot, meg vedd meg az új 4 magos procit, meg 4 giga ramot, meg egy durva VGA-t...
Azért ez bosszantó valahol, mert pofátlanság. Ha legalább kiadnának előtte egy demo-t vagy valamit, de persze nem. Mondjuk itt van demo-nak a warez verzió, de ha az ember letölti, akkor meg köcsög warezos.
Ha meg megvenné...jé,..nem fut csak rosszul.
Hát akkor ez lesz a harmadik játék, ami nem fog sehogyse futni, ez van, hiába vettem egy éve új gépet.
Azért persze kipróbálom, és ha esetleg jól futna, lehet talán karácsony után megvettem volna, de így nem tuti nem.
Akkor inkább Dragon Age lesz ebből, már feltéve, ha az optimalizálva lesz normálisan.
Na mindegy, ez egy ilyen ,,üzlet" sok pénz kellene hozzá, ha az ember lépést akar tartani. -
#588 ha Euphoria és DMM akkor inkább procira fekszik mint VGA-ra. Bár ha úgy írták hogy GPU-n próbáljon futni akkor gratula hozzá XD -
meglehetősen -
#586 Szerintem hamarosan lesz a pcgameshardware oldalon pc-s teszt. -
#585 Hát rajta! Majd ha lejön úgy is kiderül. Csak az a gond hogy ma már nem fogok vele játszani, mert a mostani sebességgel ha non-stop töltök akkor holnap reggel 10-re jön le. -
#584 Én annak örülök hogy nem esnek szét az emberek, de annak nem hogy a lézerkarddal nem lehet levágni a testrészüket -
#583 Engem csak az zavart eléggé a játékban, h az emberek nem estek szét. A jó öreg Jedi Academy-ba kezét, lábát, fejét lelehetett vágni, itt meg semmi. Jó kis kaszabolát lehetett volna csinálni belőle... -
#582 de itt a hangsúly a vgan van :)
Kíváncsiságból meg is nézem kihasználja e egyáltalán a 4 magot -
#581 Azért a két Phenom között van némi különbség. -
#580 azaz. Exe hiba nálam is van elég gyakran. -
#579 ne számíts.
Phenom X4 9650, és 8800 GT társaságában állítólag nem ritka a 10-15 fps sem. -
#578 Sajnos elég sokszor exe hibát észlelt ezért leáll szöveggel elszáll a game :( (clone dvd + reloaded törés)
Néha leesik az fps 20 alá de nem igen zavar legalábbis engem nem zavar.
-
#577 Hogy többen megvegyék... -
#576 Akkor számíthatok rá egy Phenom II X4 945 @ 3Ghz-n is menjen 30 FPS-t stabilan? Ugyan a VGA-m csak 8800Gt 512, de ez pl a GTA 4-et nem érdekelte. -
#575 Hát én a megadottat sem mondanám épp alacsonynak.
Amúgy ez nem az első eset. Ált. mindi így van ez, hogy a megadott gépigény köszönő viszonyban sincs a valósággal, -
#574 A kurva életbe, mekkora gyökér ez a Lucasarts, miért adtak meg ilyen alacsony gépigényt? -
#573 30 fps a limit, lejjebb nem megy. -
#572 Neked a az aláírásban lévő konfigon hogy megy? -
#571 Hát azé nemtom milyen.
Itt van ugye a film mappa ami 8gb kb.
Meg van 1 LevelPacks könyvtár. Ez tele van több száz megás fileokkal.
Más nem jöhet számításba mert azok már exe-k meg a dll állományok. -
#570 GTA4 szindróma? A minimálisan megjelőlt gépigénnyel ott is vagy 10 FPS-t ment ha nem kevesebbet. Ahogy beszereztem a 4 magos 3ghz-s procit már hasít mint állat. Ehez is gondolom majd jön 30 pecs.
Figyeljétek meg: Majd a Lyukas Arc panaszkodik hogy PC-re alig vette meg valaki és ezért nem is akarták megírni rá, meg fúj mocskos kalózok és soha többet nem ad ki PC-re semmit.
Azért nem hiszem hogy 1 év alatt nem lehet optimalizálni egy játékot PC-re. Meg hogy a fejlesztők nem vették észre hogy "jaj csak Dual Quad procis rendszeren megy Quad SLI GTX295-el és legalább 16 giga rammal." Komolyan borzasztó amit mernek művelni egyes játék "fejlesztők". -
#569 Ha olyan, mint a PS2-es verzió, akkor talán lehet, de hexában, úgy meg senki sem fog nekiállni. -
hitch #568 szerintetek az én konfigomon elfog döcögni ez a "gyöngyszem":D -
#567 sztem nem lehet. (a fileszerkezetet elnézve) -
#566 Mindjárt jön grebber h lelehetne magyarosítani...:D. -
#565 2 DL-en. -
#564 VDV5 = DVD5 -
#563 Kíváncsi vagyok hogy adják ki, 2-3 DL lemezen?!
A méreetk alapján ebből sem lesz VDV5 verzió. :D -
hitch #562 Hát majd itt is csak a "folt"-ok fognak tudni segíteni h jobban fusson a játék:D.Megint túl hamar portolták át mint a GTA IV et:S -
#561 Ha nem lesz élvezhető a grafika akkor majd vigasztalódom az AC2-vel -
#560 jujj az a film :D -
#559 Tök mindegy, ez kretén munka.
"Nyomták a fejlesztők a full kretént, hát pénzes bácsi meg nem gyütt." -
#558 a 25 nyelvet csak hülyeségből mondtam :)
Először úgy nézett ki h 3-4 nyelven telepíti a múvikat. Aztán az install közben kiderül hogy csak a bevezető filmet. A többi english oly, de így is 8gb+ -
#557 Akkor tiszta a méret. Ha jól tudom 25 féle nyelven telepít, 1 perces videók 300 megákban..nc...ez a játék pure szinten nem lehet több, mint a jól megszokott 7 - 8 giga. Az töltsön le 14 gigát akinek hét anyja van :D
Egyébként Lucas megint bebizonyítja, hogy játékkészítés nem az ő pályájuk...miért nem adták ki ezt is valami Bioware szintű csapatnak, mint anno a KOTOR I. -et...jah, hogy világ siker lenne és az túl sok pénzt hozna a konyhára...VALAKI ÉRTI EZT????!!! -
#556 Van egy FMV mappa sok HD-s BIK-kel 7756.4MB -
dezsolti78 #555 Valószínű. Ennek a játéknak bika proci kell, ami jó gyorsan számol. -
#554 Ez így van, a konzolokba még mindig bivaly erős proci van, nem is a videó mag rendszerükkel brillíroznak. -
#553 Valaki nézze már meg, hogy movie -ek mennyi helyet foglalnak, thx -
#552 Szerintem ennek is az atomüberhyperszuper proci a lényege minél jobb legyen alatta! -
havast #551 sztem 2 giga rammal ne allj neki...nekem volt,h belaggolt 4 gigaval...