3233

Ultimate PC \"Shit\" Edition
GÉPIGÉNY (KATTINT)
  • Magiszter
    Pont erre akartam kilyukadni. Egy szarabb konfigra ment tudták csinálni hogy bebetonozott 30 FPS-el fusson minden csili-vilivel, de egy annál erősebb konfigon 10FPS-t menjen. Na csak jönne már le ez a sz@r, megnézem hogy mit alakít az én gépemen. Mondjuk RAM-ot meg VGA-t amúgy is akartam venni, de csak majdan az AVP3-hoz...
  • TDantes
    Nem vitázni akarok, hogy konzolvsPC, de egy konzol helyett én inkább egy erős PC-t vennék, fejlesztenék, ha lenne annyim. De ez csak az én véleményem.
  • Maxtreme
    Ne azt nézd hogy ott mi van. a quake 1-el is meg lehetne azt csinálni (hanyagság miatt illetve direkt) hogy 4 magos cpuval se menjen :-D
  • Bullitt
    Ki se próbálom a 2 ghz-es coreduos, ATi HD4650 (1 gigás), 4 giga ramos laptoppal, venni akartam úgy is jó ideje konzolt, majd a Jézuska besegít
  • Magiszter
    Tehát 3 mag @ 3,2Ghz / 512Mb RAM / 10 megás ATI VGA

Ennél azért a legtöbb mai PC jobb (a 3 mag kivétel). Mégis szarabbul fut mint Box-on... gratula.
  • Jakuza001
    Eltevesztetted. Ultimate shit edition :D
  • Maxtreme
    na igen a ram meg stb.. Ezért is van az hogy néha iylen 320x240-es textúrákból rakják össze a játékokat.
  • Firerock
    4óra múlva lennvan
    majd írok róla ha kell
  • grebber
    Parancsolj:

• triplet
    De kezdetben az volt és el kellett telnie kb 2-3 évnek mire úgy mond "maxon" fut a gépeken. Ez is ilyen lesz. majd pár év múlva.
  • TDantes
    Hát olyan lehet hogy nincs...de tudod akárcsak a GTA4-et, ez a jövő PC-jre írták, és te vagy a köcsög amiért szar géped van...ez a helyes hozzá állás a fejlesztőktől.
  • Magiszter
    Egy XboX 360-ban milyen proci/vga/memória van?
  • The Protector
    JAh.Ultimate sith edition.
  • grebber
    De még mindig nincs olyan gép ami full hdbe vinné maxon
  • TDantes
    Most is van olyan gép amin maxon is elfut, a Crysis gépigénye meg mára már nem nagy.
  • TDantes
    A Crysis, csak mondom egy Ati 2600 XT-n is elindult, 1700-as procival.,..minimumon, akadt mint a fene, de elindult. Pedig, az se volt túl jól optimalizálva.
  • TDantes
    Nagyobb...szerintem nagyobb a gépigény,és csúnya, unalmas és béna , tényleg jó játék...
  • triplet
    muhahahahahahaXDDDDDD
    15 giga EGY darab játékért, aminek pluszba nagyobb a gépigénye mint a krájzisznak:D
    nem vagyok konzol párti, meg nem akarok vitát szítani, én is inkább PC játszok, de ezt most megszívtuk:D
    majd esetleg 3 év múlva lesz olyan gép amin fut... mediumonXD
  • grebber
    Ez van ezt kell szeretni itt a pénzről szól már régóta minden.Szerencsére akad 1-2 cég aki olyan minőségi portolásokat csinál hogy öröm nézni.
    Azt ha nem fogy ,mert warezt próbálva akadozgat sokaknak akkor nem a nagy gépigényre fogják hanem a Warezra
  • bgabor
    Panzers:Cold War-ra külön "büszkék" lehetünk, egy olyan magyar RTS ami totál jellegtelen, szar a grafikája ÉS emellett olyan a gépigénye mint a GTAIV-nek. Viccet félretéve nagyon örülök hogy végre csődbement a Panzers fejlesztőcsapata, többet nem kell szégyenkeznünk miattuk.
  • Kandurex
    Szerinted te fogsz játszani? :)

...hopp, banner aláírás..nézzétek csak :)
  • Magiszter
    Mivel senki nem tudj JÁTSZANI, mert akkorra a HARDVERIGÉNYE hogy csak SZAGGATÁS az egész.
  • bgabor
    Ja. Nyilván nem olvasnál ha rendesen menne a játék.
  • bgabor
    Pontosan erről van szó. Főleg mivel az utóbbi időben demót kiadni is luxussá vált. Tényleg elvárnák a nagy kiadók hogy látatlanban kiadjunk tizenvalahány ezer forintokat olyan gagyin elkészített szarokért, mint a GTAIV, NFS Shift, meg ez.
  • The Protector
    Úgy érzem mostanában nem fogok itt a játékról olvasni,hanem a hardverigényről meg a szaggatásról.
  • bgabor
    A farcry/crysis-t is ugyan így szídta sok ember amikor ki jött, hogy úr isten nem megy egy gépen se , bla bla, most meg mindenki isteníti , hogy az átlag pc-ken is elmegy.

Ezt nevezem logikus gondolkodásnak. Marha intelligens lehetsz... Nem tűnt föl hogy időközben eltelt három év, és sokat fejlődtek az otthoni hardverek? Persze hogy ma már elmegy minden gépen. Viszont attól még a megjelenésekor nem ment. És az volt az igazi gáz.
  • TDantes
    Nos, ami jó játék én azt mindig igyekszem megvenni, de azért na. Szóval, én emlékszem mi volt a GTA4-nél sokan előrendelték, megvették, és hoppá! Nem fut, szaggat mint a vaddisznó...a játék mellé új proci, új VGA...hát így már kicsit drága.

A GTA4-et is meg akartam venni, de nem. Fél áron se kéne.

• Evin
    Majd ha beszereztem úgyis megnézem.
  • TDantes
    Se bivalyerős CPU-m se 4 giga ramom sincs ennyi...de akkor is. Szóval, eddig minden maxon futott nálam, kivétel GTA4 ami jászható de elég szar, meg a Panzers:Cold War. Na, itt lesz a harmadik. Oké, nemcsúcs PC...de nem inkább ennek a három játéknak a programozóival van a gond, hogy nem tudnak optimalizálni? Eh, mindegy, leginkább az bosszant, hogy nem vagyok k*rva gazdag. Akkor nem lenne gond, csúcs gépem lenne és futna...
  • samsung123
    az tény hogy már manapság el kell a 4magos proci..ez a szűk keresztmetszet nem a videókártya. egy amdX4 már 25ezerét lehet venni(csak az a baj hogy aki vált 1-2 magról 4re alaplapot is cserélnie kell általában)
  • bgabor
    Bazki, ne tíz meg tizenötéves játékokkal gyere itt. Arra keressük a választ, milyen MOST a lucasarts? Milyen játékokat is adott ki mostanában PC-re? Lego Star Wars? Clone Wars Republic Heroes? Star Wars Activity center? Szánalmas mind.
    A Jedy Academy 2003-as cím, a KOTOR meg 2004-es.

Lehet hogy régebben nagy név volt a lucasarts, ma már nem az. Nagyon nem. És ez már majd hat éve így van.
  • Kandurex
    Lucas Arts évek óta full -ba nyomja a kretént. Nem kell ezen csodálkozni.
  • grebber
    Már előre látom mi lesz.
    Mivel mindenki legalábbis akinek nincsen atombrutál 4 magos proci panaszkodik hogy elég tréül fut a game Lucas-ék tudnak majd pakeszkodni (De nem azt fogják mondani hogy bocsi elkurtuk a porolást) [állítom direkt lejáratják a pc-t] hanem hogy na ezért nem adtuk ki pc-re mert gyenge hozzá.
  • Munszu
    Ebbe bele kötnék " hát gratula lucas arts hoztad a formádat".
    Mondj egy olyan Lucas játékot ami szar..., aminek rossz a játék menete, aminek szar a sztorija, és ha mondasz akkor megtapsollak.
    Jedi Knightok, is nagyszerű játékok, a Racer is, Xwing, tie fighter.., akkor volt még régebben a SW stratégia, aminek most pont nem ugrik be a neve , de jól megvolt csinálva, szuper kis űrharcokkal.
    A farcry/crysis-t is ugyan így szídta sok ember amikor ki jött, hogy úr isten nem megy egy gépen se , bla bla, most meg mindenki isteníti , hogy az átlag pc-ken is elmegy.
  • felegyi
    Ezt a Lucas be akarta bizonyítani, nem azt hogy nem tudnak portolni, hanem hogy szerintük nem lehet :)! Egy éve azzal az indokkal nem adták ki PC-re, hogy lehetetlen lenne megoldani a portolást, mert akkora hűha gépigénye lenne, és hogy ne essenek fejre, direkt elcseszték, ah pedig egy rajongó reklamálni jól leordítják a fejét hogy ügyemimegmondtuk?
  • bgabor
    Hát ez az. Bezzeg alig egy héttel ezelőtt itt ugatott a sok warezellenes idióta hogy milyen csúnya dolog is a nagy lucasarts játékait lewarezolni. Mostmeg kijön a progi, és kiderül hogy egyszerűen egy rakás szar az egész. Hát gratula, Lucasarts, hoztad a formádat!
  • Maxtreme
    Ráadásul tök jó lenne a game ha nem lépne ki 2 percenként. Ráadásul van 1 olyan hely amin túl sem tudok jutni emiatt.

Persze ez lehet az "újratöltés" hibája is
  • grebber
    Nem kell neki durva VGA sem az a 4GB ram csak bivaly erős 4 magos cpu ennyi.
  • Maxtreme
    há gondolom szekszbokszon realtime cutscenek vannak :)
  • bgabor
    A hozzászólások alapján a lucasarts megint bebizonyította, hogy tehetségtelen, kapzsi gyökerek gyülekezete, akik még a világ egyik legkelendőbb franchiseából se képesek pénzt csinálni. Lúzer banda.

14 Giga méret meg 3 gigaherces négymagos processzor,mi? Lószar...