29
-
Fidolorous #29 nálam az avatarnál végig a wow jutott eszembe pedig max 10 órát töltöttem a játékkal :D -
pixx #28 Potter gyerek mese, se több se kevesebb, hiszen...
űEzt meg ajánlom figyelmedbe mi az, hogy High Fanatsy, a többiek max alkothatnak ebben a műfajban, de újat nem sokan raknak le...
Amúgy én olvastam Raymond E. Feistnek könyvét, hát az még a jó a Fantasytől is messze van, és még uncsi is...
http://en.wikipedia.org/wiki/High_fantasy -
cateran #27 Na ne zsongits,mert menten magamhoz nyulok...mintha az enteket Tolkien talalta volna ki...vagy az oreg,nagyszakallu magusokat....a testetlen gonosz se az o talalmanya (bar azt nem vitatom,hogy onnan vette az irono,de azert nem a GY.U. mindennek az alfaja..)
A tobbi mar hihetobb..:D
Az hogy TE minek hiszed az 1 dolog,az meg 1 masik hogy mitol High Fantasy 1 High Fantasy..(de szivesen hallgatom szerinted hova tartozik...SZERINTEM siman mese,sosem adnam meg a fantasy cimet neki,de ez az en maganvelemenyem...ha kategorizalni kell,akkor High Fantasy meg akkor is ha pl. Raymond E. Feistnek a nyomaba se er:) ) -
pixx #26 GYU-ból van szedve minden, és onnan lopott az SW-is Potter 10-15 éve a könyv piacon, és a tudatban, míg a GYU 1950 óta, a babó, pedig 1936-ban lett megjelentetve...
Ennyire ne értékeld fel Pottert.
A testetlen gonosz volt a lényeg. Mindkettőben van. Majd GYU a gyűrű a lényeg itt lélekdarabok kellenek, ahhoz hogy halandó legyen.
A szereplő megölése szerintem akkor is lopás, mivel tegnap láttam a filmet, és kísértetiesen úgy halt meg mint Gandalf...no comment -
Talley #25 Milyen élő fára gondolsz? csak egy fa van a filmben ami mozog, de az inkább ösztönből lecsapja azt aki a közelébe megy. ez azért nem ugyanaz, mint az Ent.
a fővarázsló kinézete: egy idős varázsló hosszú fehér szakállal és hajjal, de nagy dolog.
Aragog: hasonlít egy másik névre. akkor akár lehetne a Góg és Magóg-ból is.
az hogy az egyik főszereplő megölése a történet vége felé szerinted lopás azért kicsit túlzás.
párhuzam: a jó vs. gonosz. gondolom ez lenne az a párhuzam. erre csak ennyit: És?
Tény hogy van egy jelenet, ami eléggé hasonlít az egyik SWsre (mikor Dumbledore megpróbálja áttéríteni Dracot a 6. könyv végén), de szerintem passzol a karakterhez. -
pixx #24 Most csak pár jut eszembe:
Elő fák a HP-ben Entek a GYU
A fő varázsló kinézete A HP-ben GYU Gandalf, és Szarumán
Test nélküli nagy ellenség HP Szauron GYU-ban
Aragog név, ami GYU Aragorn (bár erre egy ismerősöm hívta fel a figyelmem)
Fő varázsló meghal HP-ben, GYU-ban is meghal Gandalf(legalábbis ezt hiszük, illetve szürke Gandalf meg is hal, és belőle lesz fehér Gandalf)
De gondolom te a Star Wars-szal való párhuzamot is tagadod, amit Lucas személyesen ismert el egy interjúban...
HP messze van High Fantasytól, GYU, Idő Kereke sorozat,Sárkánydárda krónikák azok ez a kategória, HP nem az...
-
cateran #23 Hát a H.P. valószinütlen,hogy vett volna bármit is a GY.U-ból..bár mind2 High Fantasy.... -
cateran #22 Hát inkább a High Fantasy alapműve:) Modern van a Low-ban,Sword and Sorceryben,Darkban,etc.
Amúgy meg a fantasyk a különféle mitológiákból nyúltak,nem is keveset...(teszem azt az elfek a germán mitológiából származnak..) -
lama king19 #21 istenem...miért kell a világot ilyennel sújtani...nem igaz h nincs értelmesebb ötletük ennél...remélem nem készül el. -
pixx #20 Nevezed,a minek akarod, ha lusták új fajokat kitalálni, akkor onnan van lopva minden...ez olyan mint a HP, amin elég sokat vett a Gyűrűk Urából...mégis a HP fanok "legtöbbje" meg van győződve, hogy ez fordítva van.
De ez lényegtelen megnézzük, Pókemberesnél jobb mesefilmet nem várunk...fogtok ti még anyázni nagy Wow rajongók, hogy rossz lett ez a film... -
blessyou #19 nem is trailerről volt szó, hanem az intróról. Az csak nem játékmotoros, vagy átkozottul brutális motorja van a WoWnak :D -
Balintos #18 Azért a WotLK trailere a játék motorjával készült, ami egyáltalán nem nevezhető szépnek. De ilyetmár 2003-ban tudtak, a minőség nem lenne probléma. -
Etinger #17 Raimi.. juppijé. Szar pókember 3 után ennek kellene örülni? Rosszabb is lehetett volna igaz. Akkor örüljünk. -
Loverman #16 A Blizzard viszont (játékstúdió lévén) szoftverfejlesztésre van ráállva, nem a CGI-re. Azért meg nem fogják odaadni a Pixar-nak a projektet mert egyesek CGI-t akarnak. Lotr film is jó volt élőszereplősben, ez is lehet jó úgy. Ahogy alant írta valaki, csak a Wrath of the lich king néhány perces intróját is 3 hónapig csinálták hogy olyan legyen amilyen. Nem vehetnek fel most 100 embert azért hogy megcsinálják a filmet, aztán meg mindet kirúgni a film után, az irodákat meg lebontani, vagy mi? -
blessyou #15 Nem arra céloztam, hogy késett a hír, hanem egy másik topicban valaki épp azt vetette fel pár órával előtte, hogy miért nem teszik ki ezt a hírt, pedig fontos lenne stb... És utána rá néhány órával meg is jelent. El vagyunk kényeztetve:)
(egyébként egem speciel nem zavar, ha késnek a hírek, úgyis csak itt szoktam olvasgatni) -
Loverman #14 vehetjük úgy hogy a modern fantasy megteremtője a Lotr könyvek úgyhogy ebből a szempontból minden onnan van lopva, de jelen esetben az első Warcraft játék Warhammer-nek készült csak nem kapták meg a licenszet. Egyébként meg azóta annyira kifejlődött az egész világ meg minden hogy csak nyomokban emlékeztet a Warhammerre vagy a Lotr-ra. -
pixx #13 De ezért nem csinálják meg így, mert az legújabb kiegészítő új intro videóját, is 3 hónapig készítették. Elég sok gépet, és embert kéne felvenni...
Nem lesz ez Gyűrűk Ura szintű, mivel alapból szinte a legtöbb dolog onna van lopva(ember-ork konfliktus,tünde világ felépítése, törpök) csak egy jobb másolat...se több se kevesebb... -
sylvanor #12 Mostanában csak a Disciples 2-vel kockulok és elgondolkoztam azon, hogy egy profi filmgyártó cég egy profi rendezővel egy iszonyat jó filmet lehetne összehozni.
Jó a története, a lények skinje atomjól van eltalálva, az összesé. Tehát szerintem egy igen jó film készülne...akár ha ezek a rendezők csinálnák, amelyek a wow filmet ; ). -
scagnetti #11 Nem hiszem hogy drágább lenne. Élőszereplősen legalább egy olyan szintü filmet kellene csinálni mint a Gyűrük Ura. Gondolom nagyágyú színészek hatalmas gázsival, meg a cgi ebből sem lenne kispórolva, játékidő minimum két és fél óra. Ha csak ezeket a tényezőket figyelembe vesszük, akkor máris minimum 150 millió dollárnál tart a film büdzséje. -
scagnetti #10 "hogy a hír van kb. 4-5 napos, de talán már egy hetes is."
Bírom az ilyen hozzászókásokat. Mintha nem lenne mindegy, hogy itt késik pár napot a hír. Attól még lehet valakinek új. -
#9 Azért a huszadrangú senkit nem érdeklő Dungeon Siege kicsit túlzás, mert igenis nagyon nagy játék volt az, és híres anno! Amúgy értem mire gondolsz, a wowhoz képest nem egy ismert játék na de akkor is. -
#8 sztem animáltan jobb lenne... bár úgy naon drága -
JungleGeorge #7 Ez nem World of Warcraft film lesz, hanem csak siman Warcraft. Kedves cikkiro, a WoW mar a sokadik jatek, ami a Warcraft univerzumban jatszodik. Talan erdemes lett volna elolvasni a blizzard hivatalos kozlemenyet is. -
AzUs #6 Blessyou sztem arra akart célozni, hogy a hír van kb. 4-5 napos, de talán már egy hetes is. De hát ezt már megszoktuk az SG-től, nem baj, van más amiért lehet szeretni. -
sylvanor #5 Kedves...
2006ban tervbe vették a Warcraft filmet.
Kb. 2(,5) évig franc se tudta, hogy mit szórakoznak.
Utána jött a hír, hogy még nem döntötték el, hogy élőszereplős lesz vagy számítógéppel meganimált(ezek szerint tényleg a kisujjukat sem mozdították).
És rá egy kis időre jön a hír, hogy ki lesz a rendező kiknek a segístégével. Emellett még meg kell várni, hogy befejezzék a Pókember 4et.
...és örülünk neki, ha befejezik 2011ben és nézhetjük végre.
Remélem meg foglya érni a kb. 4-5éves várakozás.
Mellesleg a NeedforSpeed-nél hasonló volt, mert amire várni kellett az jó lett(Most Wanted, az egyetlen ami jó eddig, előtte az U2), az újakat pedig összecsapták és csak a többnél több rossz kritikát hallani.
A lényeg, hogy remélem, hogy nem hiába várunk rá. -
#4 Nem tudom mit képzel magáról ez a címeres ökör(UB). Egy huszadrangú, senkit nem érdeklő Dungeon Siege még hagyján, de azért egy kultikus, a világ legnépszerűbb játékát nehogymá... -
#3 emlékszem amikor Uwe Boll kb 2 évvel ezelőtt bement a blizzardhoz, hogy ő ezt akarja rendezni, és a blizzard kiröhögte és kidobta mint macskát szarni :D -
#2 ?
Végülis már csak pár év és el is kezdik forgatni -
blessyou #1 Nah, már itt is van.