1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#210 -
#209 remélem azért lesznek nagyobb távok , hátha elriad az ETS-os társaság attól hogy menni is kell benne :P -
#208 finom! -
#207 Bocs ezek kimaradtak!
-
#206 Szevasztok! Október 6.-án jelenik meg? Vagy még nem lehet tudni? -
#205 Ez itt egy mapféleség...
-
#204 Hát neked legyen igazad! -
#203 nemhiszem, akk nem tették volna bele, nameg annyira nem nagy cucc, csak a felület tapadási értékét kell átírni (gridbe pl szórakoztam ilyennel) -
#202 Jaja!!!+ ha a kamion gyártó cégek nem gyártanak új modelleket,akkor ők találjanak ki vagy mi??? -
#201 az lenne a király ha a jeges/havas utakon meg lehetne majd csúszni...bár ez még az SCS-nél odébb van még pár évvel...:Sbiztos h a hvas úton is ugyanúgy fog tapadni a kamion mint a száraz aszfalton :Sde ez még úgy 5-6 kamionos játék megjelenését ki fogja várni sztem(hanem többet:S) -
#200 Hát igen, teljesen igazad van XD -
#199 jogos. -
#198 úgyis tudják hogy mindenki telepakolja egyedi gépekkel a játékot, akkor meg minek szenvejenek? :D -
#197 Jaja, ausztráliára nagyon kiváncsi vok :D A roadtrain-ekre meg pláne! -
#196 azért véjt ö minit. 1 fokkal azért jobbnak tűnik mint az eddigiek...majd mondunk véleményt ha kijött a game. radikális változás úgy sem lesz ezt tudjuk de talán van remény h nem ugyanazt kapjuk mint évek óta fpleg h itt már ausztrália van és ródtrének. -
#195 Hát ja... Pedig feldobná a játékot... -
#194 Ez a gond az SCS-nél. Nem képesek új modelleket csinálni. -
#193 Örök igazságokat mondok, melyek hosszú évek tapasztalata, jegyezd meg egy életre:
1, a programozó lusta ember
2, ha valamit meg lehet oldani csúnyán 3 sorból, megoldják csúnyán 3 sorból
3, ctrl+c, ctrl+v a barátjuk -
#192 Engem csak az zavar benne igazán, hogy úgy ahogy van átmásolták ETS-ből... -
#191 Hagyjad: 14-18 között. -
#190 kérlexépen ausztráliában vannak amerikai kamionok is és európaiak is. -
#189 Nembajaz nem kell annyit visszanézegetni legalább XD -
#188 Jah most látom csak,voltak már..sry -
-
#186 Jah értem,ez igaz. Akkor várom hatodikát,így videók meg képek alapján nekem nagyon bejött,tetszik,hogy van benne mostmár téli időjárás is,meg érdekesebb,változatosabb rakományok,feladatok -
#185 A rakomány is ETS-ből van... De ha tényleg jólesz meg normálisan meg lesz csinálva az egész akkor jólvanígy :D -
#184 itt nem a kamionon van a hangsúly hanem a rakományon -
#183 Ez meg mi? Most ha nem az Extreme Trucker honlapján találtam volna azt mondanám, h ez ETS! Szval ezt minek rakták már bele?
-
#182 hogy megvétel előtt ki tudd próbálni, a demonak nem mindig az a lényege hogy megjelenés előtt kijöjjön, hanem hogy ki tudd próbálni, megjelenés előtt a beta szokott kijönni -
#181 itt 2009-10-06 van megadva megjelenésnek. Mondjuk,ha a játék jelenik meg 6-án,akkor viszont mi értelme a demonak (ami még ki sem jött)? -
#180 úgy néz ki mintha az a sötétebb csík lenne az úton a "sín" -
#179 Mikor lesz demo lehet már tudni? -
ricsa008 #178 szarintem meg az egyik legjobb 18 kerekű játék lesz
csak gördüljön már ki -
#177 Ez a mozgás még el is megy, bár én nem várok túl sokat a játéktól, de egynek ez is jó lesz, és legalább elérhető lesz itthon is.
Ezen a videón érdekesebb mozgása van a 0:12-nél távolból feltűnő kamionnak... -
lagos01 #176 Készül a teljes magyarosítása. Mellesleg a sevenm is írta ezt #149 -
DIESEL DOG #175 Hát mintha valami sínen húznák vagy nem tudom... -
#174 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=5OyN-zV3M9g]Sajnos nem úgy tűnik, 0:45-nél a piros teherautó mozgása nem tűnik túl "newtoninak"[/URL] -
#173 "As of now, deals for Germany, Hungary, Czech Republic and Slovakia are officially confirmed and fully localized editions of the game are under preparation."
ez mit takar pontosan? :) -
#172 Hát ja... Az ETS-ből meg a Haulinból összeraktak egyet xD -
#171 végre egy igényes játék az SCS-től?
Úgy tűnik