1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#250 arra költ az ember ami érdekli, tökmindegy hány éves... -
#249 Majd ha nem 5000 ft lesz,megveszem,15 évesen biztos nem erre költök..pf -
#248 mondtam,hogy HTST.hu-ról idézek:)
#247: hidd el nem azért nem vesz/veszünk eredeti játékokat mert az olyan menő Mondjuk ezek a kamionos gémek elég olcsók szoktak lenni,az igaz -
#247 büszkék lehettek rá... -
#246 Jé, ez a szöveg de ismerős, kísértetiesen hasonlít arra, amit én írtam az oldalamon:
"A játék már szinte teljesen kész, ha minden jól megy október közepére a boltokban lesz. Amerikában. Arról, hogy nálunk megjelenik-e, nincs információ, de az első részt leszámítva a 18 Wheels of Steel sorozat egyetlen része sem jelent meg hazánkban."
A 18 Wheels of Steel sorozatból csak a legelső részt lehetett itthon kapni (Hard Truck: 18 Wheels of Steel, ennek még a buka volt a kiadója, az összes többinek a valusoft). Igaz, lehettet az Euró Truck Simulatort is, de az nem a 18 WoS sorozat tagja. -
#245 Jaja,mondom a válság -
#244 :) Énsem vettem még meg egyetsem XD -
#243 Akkor neked meg simán nincs pénzed xD -
#242 Én egyikre sem a három közül,szal bukta -
#241 ők? Max gépre.. -
#240 jaja! Hülye amerikaiak:D:D -
#239 Mert eltoljátok a dellát cigire meg alkeszra. -
#238 Ez van.. az a kurva válság,az tehet mindenről -
#237 Tévedés:
CD Galaxis -
#236 ejnye bejnye!!!! Nem vagy egyedülXD -
#235 Tévedés: Az Accross Americat is lehetett kapni, meg talán a sima 18WOS-t is. Azóta viszont semmi, szerintem nem fog ez sem megjelenni. -
#234 Engem mondjuk annyira nem izgat,sajnos nem igazán szoktam eredetiben megvenni a játékokat -
#233 de utána meg a sevenm oldalán azt írták h megeygeztek az SCS-el h meg fog jelenni itt is...dehát ki tudja, majd elválik :D -
#232 Jaja,leszedjük..természetesen a polcról -
DIESEL DOG #231 Akkor marad az eredeti warez... :D -
#230 HTST.hu-ról idézek:
"..A játék már szinte teljesen kész, ha minden jól megy október közepére a boltokban lesz, Amerikában. Nálunk valószinűleg nem lesz kapható, mivel eddig összesen csak 1 scs játékszoftver jelent meg.." -
DIESEL DOG #229 Én inkább megvárom az eredetit... -
#228 Pttm be ha esett vagy jeges ut volt,kanyarban rögtön keresztbe áltál,ott jóvolt.
Már látom magam előtt,hogy vonóháromszögessel cm-ezgetek,előzgetek :) -
#227 Szerintem már 6-án este fent lesz torrent oldalakon De lehet tényleg csak 7-8 -
egyébként ha 6án megjelenik akk azt jelenti hogy 7-8ra fenn lesz torrenteken(nem vok torrentbuzi de amíg nem jelenik meg magyarul addig le fogom szedni...)
és majd mikor megjelenik novemberben nálunk akk megveszem magyarul :D
ETS-sel is így voltam:D én már várom ami azt illeti... :D -
#225 Köszi -
DIESEL DOG #224 Jó lett a banner! -
#223 Majd mehetne oda a logo alá az üres részre 1-2 gomb ami mondjuk a hivatalos oldalra meg a képekhez vezet,csak én ezekhez nem értek -
#222 Köszi,látom modik be is rakták -
#221 Na erre már azért időt is szántál nem úgy mint én XD Grat, jólett! -
hungaryws #220 -
#219 -
ricsa008 #218 gut
besser, gösser -
#217 Jah láttam,hogy azt is ki fogják adni,majd abba is belenézek asszem -
#216 Csináltam egy bannert én is
-
#215 így ahogy mondod...engem főleg a sok tály fogott meg, hogy külö9nféle részeken mehetünk(dzsungel/sivatag/jég)
egyébként a GTS-t várom még...remélem h az még jobb lesz mint ez... -
#214 -
#213 Engem spec. már csak a feeling megfogott így a képek/videók alapján,nagyon tetszenek a tájak,a színek Nem azt mondom,hogy az év játéka lesz,de arra,hogy az ember néha-néha elővegye és játszódjon egy kicsit tökéletesen megfelelő lesz -
#212 Nekem akkor is tetszik! Akáki akármit mondd -
#211 Tudom, hogy nem lett nagy szám, de nem rakjátok be ezt fejlécnek, amíg valaki csinál egy jobbat?