1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
WarLock0722 #290 valaki tudna nekem linkelni egy logot ? (mint ami a banneren van fent) -
#289 Meg kéne hackelni, hogy az 1 órát átírjuk 1000 órára mondjuk -
#288 A demo lényegében a teljes játék,csak le van korlátozva 1 óra játékra. Ha tetszik a játék és elfut a gépeden,akkor megveszed onlány a játékot,és kész,meg is van a játékod
Ezt amúgy az oldalon is írják:
"The demo contents is 100% the same as the CD version of the game, and the download is free, but it is limited to 1 hour of game play. Use this time to see if you like the game, and to check whether it is compatible with your computer.
You can turn this free demo into the full-featured game by simple credit card purchase." -
#287 demonak nem az a lényege hogy megjelenés előtt játssz vele (az a beta lényege) a demo lényege hogy kipróbáld a játékot vásárlás előtt -
#286 hű baszki akkor mikor lesz rig n roll demo... -
#285 Mostanában divat a megjelenés után kidobni a demót. -
#284 Hmm, most olvastam itt, h lesz demója a játéknak, csak azt nem értem, h ha elvileg ez megjelenik 6-án (kedden), akkor vajon a demo mikor fog, hétfőn (kemény 1 nappal a megjelenés előtt)?! -
#283 De ezért is nem nézek be többet ide, nem akarok vitázni ilyesmi... felesleges.
Jó játékot! -
#282 Nem vagyok zsírkocka, és büszke vagyok rá. Ha valamit megszerezhetek ingyen azért nem fogok pénzt adni, max ha annyi pénzem van hogy unom. Kétlem hogy rajtam buknának, ha meg még is.. akkor nem tud érdekelni (csak hogy szépen fejezzem ki magam:). Amúgy hogy a lelked megnyugtassam nem fogom letölteni, úgy sem indulna el a gépemen. -
#281 Nem...Télleg nem. -
#280 Ja, annak legalább normális a fizikája xD -
#279 100x jobb az összes többinél!:D -
#278 Annál nincs jobb xD -
#277 Az jójáték -
#276 most jöttem rigs of road-ozásból :D -
#275 Lehet viccből írta ám,az nem is jut eszedbe?:) -
#274 Ez elég pengén néz ki! -
#273 Ha az anyagi helyzeted nem engedheti meg, akkor azt megértem. Az, hogy még erre büszke is vagy, az már szerintem nem jó.
Ha annyit mondtál volna, hogy nincs pénzed rá, akkor az ok. De még hogy büszke is vagy rá, hogy te warezolsz a gyíkság szerintem. -
#272 remélem nem a kenworthnek van mack belseje mert tökön rugom magam -
#271 Hát de lényegesen jobb annál, ami a haulinban volt... Ha nem is teljesen ugyanaz, mégiscsak jobban hasonlít ez az interior az igazihoz. -
#270 hát azétr lenne még mit javítani rajt:l -
#269 Köszönöm Pedig elsőre nekem is normálisan rakta be, de miután frissítettem a lapot eltűnt :/ -
hungaryws #268 javítva:
-
#267 Hát igen, mivel az eredeti kamion interiorje. Legalább itt már nem csak összecsaptak 3 féle interiort, mint a haulinban...
-
DIESEL DOG #266 Ez a fülke egész jól néz ki... -
#265 Maradjunk a csórónál. -
-
#263 Pár (remélem) új kép
-
#262 Hát csak ha már lemásolja az írásodat egy az egyben,akkor legalább írja oda a forrást,ez a minimum -
#261 Erre azért erőss szó a lopás, arról nem is beszélve, hogy lehet hogy benne is pont ez fogalmazódott meg.... -
#260 Muszáj elkezdeni itt is a vitatkozást?Nem hiszem el,hogy mindenhol ezt kell csinálni -
#259 Mert paraszt vagy. -
#258 Jah értem már:D Hát akkor loptak tőled,ennyi -
#257 Ha nem lesz demo akkor ezt is úgy veszem csak meg mint az ETS-t. Mikor megjelent az ETS letöltöttem netről megnéztem, tetszett meg minden és meg is rendeltem.
Szerintem ezzel is úgy leszek. -
#256 Én büszke vagyok rá. -
#255 szintén zenész. -
#254 Jah,csak ez anyira nem érdekel,ets el játszottam vagy 2 orát öszesen. -
#253 na még 1 rakás szar jön :D de azé kipróbálom elszórakozok vele melóba 1-2órát XD -
#252 Értem én, de a htst.hu nem az én oldalam.... Ezért írtam, hogy kísértetiesen hasonlít arra, amit én írtam az az oldalamon..... -
#251 Pontosítanék ezen egy kicsit: arra költ az ember,amire megteheti,hogy költhet