18 WoS Extreme Trucker

Oldal 1 / 30Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valakinek Kéne hozzá 100%-os save annak itt a link: http://www.farukca.com/18-wos-extreme-trucker-2-save-game
Tarajos Sül
Médiában most láttam a játék második részét 3 papírtért.
Lehet, hogy meg kéne venni. 😊
Esetleg multi is van benne? 😊
Köszi.
attila49
Sziasztok!!! Az a gondom a játékkal hogy fel telepítettem és a játék hihetetlen gyors amikor megyek a kamionnal... irányítani is alig lehet.. mi a probléma?

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

w77d
nincsenek, nem moddolható a játék, mint a legtöbb 18wos, ez egy ilyen árkád mellékhajtás

sziasztok az extreme truckerhez vannak letölthetõ kamionok ha vannak adnátok egy oldalt elõre is köszönöm
ztajti
Sziasztok!

Az a kérdésem lenne, hogy ha készítek egy modellt a játékhoz, akkor hol találok róla leírást, hogy miként kell beilleszteni?

Illetve, ha kamiont szeretnék csinálni, akkor ahhoz milyen helperek/dummy-k szükségesek?

Elõre is köszönöm!

További kellemes napot!

Üdvözlet: Tajti Zoltán

Üdv. Meg tudnátok mondani, hogy zenét hogy tudok betenni a játékba?

Nem tanácsos rosszban lenni a nõkkel... náluk van az összes pina.

Üdv mindenkinek!!
Egy kis segítséget kérnék, vki biztos tudja mi a megoldás😊
A helyzet az, hogy a társát az american long haul-t el tudom indítani és megy is, mert a játék elején a beállításoknál be tudom állítani, hogy a game Ati raedon 8500+effect-tel menjen. De ennél a játéknál nincs meg ez a beállítási felület. Tud vki tanácsolni vmit?
Üdv!
Tudnátok nekem segíteni az extreme trucker 2 telepítésében, mert amikor indítom a telepítést kiadja a kis ablakot hogy a játék telepítése rákattintok hogy install és utána nem történik semmi. Windows 7-em van.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Op. rendszered milyen, és hány bites?
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
Olyan gondom van hogy a játékot megvettem a boltba de amikor elakarom inditani ki hoz egy ablakot és nem megy.
Tud vki vmi értelmeset mondani??
Normális, élethû játék edig csak a Teletubbikról készült. Kell valami akciót belevinni a játszhatóság jegyében, különben a legtürelmesebb járékos is uninstallt nyomna egy három órás elakadás és vontatóra várás közben.

w77d
nah jo, de ez a game nem szimulátor hanem egy nagyon könnyed arcade...

Ez a játék csak mese szinten igaz... 😊
Hunter of Deer
Egyébként szerintem nagyon gáz ahogy megcsiálták ezt a játékot. nemtudom közületek látta e a Jéglovagok (Ice Road Truckers) sorozatot, de ott teljesen másképp ment minden. civil jármûvek egyáltalán nem mentek a jégúton, csak azok akik mérték a sebességet illetve a jégvastagságot. akkor a kamionok nem elõzgették magukat orrba szájba, nem is mehettek ilyen gyorsan, ha egy kamion elakadt levolt zárva az út stb. szal ha legalább csinálnak valamit akkor normálisan is lehetne.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Brain00
Bocs LINK még egyszer bocs 😄

Brain00
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-lZtDtYjUjQ?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-lZtDtYjUjQ?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>Elsõ videóm pls nem fikázni.Szar a kormányzás mert csak 90°-os kormánnyal készült de remélem tetszik majd.

w77d
mit nem értesz ezen? gyakorlatilag nincs se sztori se semmi, csak nyomni kell a nyilakat oszt kész... nem szükséges angol tudás hozzá..

Üdv! Én most kaptam kézhez a játékot, de olyan ügyes voltam, hogy az angol verziósat szereztem be 😞 És nem találom sehol sem a magyarosítást a neten, így nem tudná valaki átküldeni a szükséges fájlokat?
w77d
a gép kikapcsolása a táp szarakodását jelzi. vagy elromlott, vagy kevés a tép a konfighoz..

ChaosTeam
Hát a gép kikapcsolása pedig CPU vagy GPU túlmelegedésre utal. Ellenõrizd a CPU hõmérsékleteket is pl az Everest programmal... mást nem tudok ami kikapcsolná a gépet, max újraindítaná...
Minap el kezdtem játszani a játékot csak az a gondom vele hogy egy idõ után kikapcsol magától a gép.. nem tudom mitõl lehet videó kártya nem melegedhet túl mert jobb grafikájú játékokkal is játszok és semmi probléma. próbáltam újra telepíteni.. grafikát állítani de semmi változás egy idõ után kikapcsol.. valaki tud segíteni? nagyon megköszönném Üdv.
Lehet.

ChaosTeam
Szerintem inkább az 1-2 hozzászólásba beillesztett - a hiba miatt meg nem jelenõ - kép a hibás, nem a banner.
leho94
de a helyesírás az alapelvárás...

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Nem tudhat mindenki mindent, én pl. fõzni nem tudok. 😊

Más jellegû kérdés: A topic mindig kiírja az "Failed to change directory" hibaüzenetet belépésénél. Ez a banner bugja lehet?

w77d
"Jónap el keztem jáccani a játékot csak az a gondolm vele hogy egy idõ útán kikapcsol magától a gép"

kezd el számolni egy mondaton belül hány hiba van...

w77d
nem kell full helyesen írni, de azért egy minimum szint az van...

Na ne, már itt is helyesíró fórum van. 😞

sajnos mint látod nem minden embert lehet megtanítani helyes, szépen, Magyarul írni... 😄
pedig... hát... ez hozzátartozik az általános mûveltséghez...
w77d
az is a géped miatt van, hogy nem tudsz rendesen írni?

Jónap el keztem jáccani a játékot csak az a gondolm vele hogy egy idõ útán kikapcsol magától a gép.. nemtudom mitõl lehet videókártya nem melegedhet túl mert jobb grafikájú játékokkal is jáccok és semmi probléma. próbáltam újratelepiteni.. grafikát állitani de semmi változás egy idõ után kikapcsol.. valaki tud segíteni? nagyon megköszönném Üdv.
w77d
csak ezek

ChaosTeam
Elnézést, lehet már írta valaki... de ebben a játékban összesen 3 helyszín van? vagy van több is?

Jelenleg Észak-Amerika ( talán Alaszka ), Ausztrália és Brazilia van nekem... van még más is vagy csak ezek?
hali srácok!

Valaki segitene nekem? a gondom az lenne, hogy most jutottam át Ausztráliába. és az elsõ fuvart nemtudom megcsinálni. amikor oda fel a canton creekbe kell fuvarozni.. mer megyek oda és kb félúton az autópályáról mutat lefelé egy nyil hogy nem lehet tovább menni.. és csak vissza fordulni lehet. mi lehet a probléma?

tibi08
Köszi szépen már meg is csináltam.Ja és még 1 help kéne nekem 1.00 verzió van meg és mikor berakom a Scania R580 Combot akk rákattintok a fuvarra és kilép a gamebõl lehet hogy kéne a 1.1-es patch ha igen plz valaki linket tudna adni hiába àtam be a gúgli-ba nem keresi ki PLZ HELP <#szomoru1>

leho94
save-ben

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

tibi08
Császtok!megmondaná valaki hogy kell pontot növelni valaki mondott valamit átt kel írni plz help !!elõre is köszi

na itt vannak a setting képei...

http://www.luna.hu/kheops/1.JPG
http://www.luna.hu/kheops/2.JPG
http://www.luna.hu/kheops/3.JPG

remélem helpful.😊

Byebye!
w77d
még van más szarság is a játékban. Pl hogy nem lehet ablaktörlõzni, mert az ablaktörlõ gombja mindig hozzárendelõdik a motor leállító gombjához...

iagzából csak screenshotot csináltam arról, amit leírtam .... annyira nem fontos.. meg most szar a netem, ha nem mennek a setek, akkor este feltöltöm valahova a képeket és belinkelem onnan..
Misi az ezredes
Próbált képfeltöltésre és PÜ-ben linkeld be thx.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

RS
FAIL

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ha ez sem jelenik meg akkor feladom.😞(((
ehh, miért nemtom a képeket felrakni?😞

Sziasztok!

2 napja kezembe vettem az Extreme Truckert, és hát hmmmm... Elég sz*r, sajnos a nyomába sem ér a többi 18 wheelsnek. Az irányításról jut eszembe... Nekem is G25 van, és egy napig nem jöttem rá... De a lényeg, hogy ott kell belõni a tengelyeket, ahol a deadzone-t, meg a non-linearity-t kell állítani, nem a gombkiosztásnál(ha a dumám végére érek és nem felejtem el, akkor linkelek képet is😊. A Logitech profilernél legyen bepipálva az "Allow game to adjust settings". Nekem mind a 3 feedback 35%-on van, a centering spring 40%-on, a szög 900 fok (szerintem elég jó szervót kapok így), a report combined pedals bepipálva.

Találkoztam egy problémával, illetve kettõvel. Nálam érdekes módon a POV keresztnek, meg a felette lévõ 4 fekete gombnak ugyanazok a funkciói.A másik az hogy teljesen rendszertelenül elkezd változó sebességgel kattogni az elakadásjelzõ. (ahogy figyeltem, nem a vezetéstõl teszi függõvé, vagy nemtom.. néha leáll és elkezd vibrálni, ha leparkolok, máskor meg nem ha szembesávba megyek.

Remélem hasznos voltam, ha valaki találkozott hasonló problémával, és meg tudta oldani kérem irja meg.

Sziasztok!😊

<#banplz>

Misi az ezredes
Prónûltam az irányítást beállítani, de G25-re egyáltalá nem reagál a játék. Jobra barrát még billre sem engedi beállítani. Érdekes. Valaki tudna segíteni? Esetleg PÜ-ben.

Elõre is köszönöm.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kRiSz2222
bocs a két HSZ ért
#1408 ausztria*

Gigabyte S-series, Nvidia Geforce 9400GT, Intel Core 2 Duo, 2x2 GB DDR2 RAM

Oldal 1 / 30Következő →