10
  • Sir Ny
    furcsa, én sem szeretek a szabadban járni. inkább itt ülök a szobában, és hülye fórumokba irkálom a hülyeségeimet.
  • Sanyix
    lassan be lehet újítani az aktuális trendnek köszönhetően, és ilyen ellenségek lesznek: gonosz arab terroristák, holokauszttagadók, szélsőségesek (mindenki akinek nem tetszik a mostani világrend), pedofilok, hackerek, fájlcserélők(ők a leggonoszabbak)
  • Sanyix
    LOL? Nem tetszik hogy szabadon lehet járni? Ilyenről se hallottam még, valószínűleg egyedül vagy.
  • xido
    Nahát...szinte mindenki mutálódott:)..Ha nem a zombik,akkor az űrlények..olyan klassz,hogy változatosak a játékok
  • Broafka
    ez tök falloutos, legalábbis a storyja
  • gyuri12
    Hát, a Falloutnak az atomháború az alapja,ebben az nincs.:)
    Amúgy kb tényleg ugyanaz,de ez lényegtelen szerintem. Maga a játékmenet és a tálalás is más.

Csak77: Nem a szabadsággal van a baj,hanem azzal,hogy a legtöbb ilyen játék túl üres ahhoz,hogy a szabadságnak legyen értelme.
  • Csak77
    A Fallout 3 addig jó, amig ki nem jutsz a szabadba... onnantól egy baromság. Addig tök élvezetem, aztán a szabadban úgy 10 percig birtam. Ez a mehetsz amerre akarsz nagy terepen dolog egy kurvanagy baromság, nem szingli játékra való.
  • Tinman #3
    Szinte az egyben lekoppintották a Fallout sztorit (except earthquake)... ez azért gáz gáz egy ID-től...
  • gyuri12
    Én már inkább ezt a játék várom mint "az igazi 3D-s Fallout"-ot,mert nagyon sok dolog,amit a Fallout3-ból hiányoltam ebben benne lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Totál "Fallout" utánérzésem van...
    [Ja, és nem a Fallout 3-ra gondolok!]