Brian élete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"The trees move. Do you not see it?"
anno véletlenül találtam a Tesco 299ft-os dvd turkálóban.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
- Brájen
-hmmm Blájen?
- nem uram, Brájen!
- ehhh önélzetesz a kisz latol... üsszétek meg de nagyon dulván...
bár nekem a Gyaloggalopp a kedvencem, meg az Óramû pontossággal, ez is nagy favorit...
Hol van Walaki?XD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
na meg ugye a Repülõ Cirkuszból a Pirahna testvérek (2. rész)... ez egyszerûen egy verhetetlen jelenet.
"The trees move. Do you not see it?"
- IGEN. MI MIND EGYÉNISÉGEK VAGYUNK - mondták egyszerre.
- Ti mind különbözõek vagytok.
- IGEN. MI MIND KÜLÖNBÖZÕEK VAGYUNK.
- Én nem - mondta valaki.
[/spam]™
Racism is a weapon of mass destruction!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
- Na, hat az nem is olyan rossz.
- Tessek? Maga megorult?
- Hat nem, de legalabb levegon van az ember.
na ez nem epp igy volt de ezen lefordulatam a szekrol.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Fohtiszima, Fohtiszima Fingusz"XD
13 éve itt. Szép idő.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Áh nem, szabadon engedtek és mehetek egy Trópusi szigetre
Jó akkor erre
Csak vicc volt, kereszt...
Nem szószerint van, de üt 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Fikusz Kukisz
Kövezés
Nagyorrú
A keresztre feszítés sima ügy...
Menjetek a pi**ába...
13 éve itt. Szép idő.
link
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://www.youtube.com/watch?v=qttro8y4RPs
http://www.youtube.com/watch?v=KIZyTk_sQf0
http://www.youtube.com/watch?v=MSBmZ1ijKyk
http://www.youtube.com/watch?v=m5cWPOKEAtM
13 éve itt. Szép idő.
rendezõ: Terry Jones
forgatókönyvíró: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin
zeneszerzõ: Geoffrey Burgon
operatõr: Peter Biziou
díszlettervezõ: Roger Christian
jelmeztervezõ: Charles Knode, Hazel Pethig
producer: John Goldstone
executive producer: George Harrison, Denis O'Brien
vágó: Julián Doyle
szereplõ(k):
Graham Chapman (Brian)
Terry Gilliam (Frank)
John Cleese (Arthur)
Eric Idle (Otto)
Terry Jones (Bob Hoskins)
Michael Palin (Ben)
A Monthy Python csoport tagjai ezúttal visszavisznek minket a bibliai idõkbe. Júdeában vagyunk, ott és akkor, amikor Jézus született. Vele szinte egy idõben és egészen a közelében megszületik egy másik gyermek is, Brian. Róla a napkeleti bölcsek tévedésbõl azt hiszik, hogy õ a megváltó. Brian élete ettõl a perctõl kezdve tévedések és félreértések sorozata. Júdea ekkoriban forrong: zsidók harcolnak a szabadságért, a rómaiak és egymás ellen is. Brian közelebbi kapcsolatba kerül az egyik elvakult, ám annál ambiciózusabb lázadó csapattal, méghozzá Judith, a szépséges, ám elhivatottan feminista forradalmárlány révén. Brian, hogy rátermettségét bebizonyítsa, Róma ellenes jelszavakat pingál Pilátus palotájának falára. A forradalmi tett végrehajtása közben azonban egy római katona rajtakapja, kijavítja a helyesírási hibákat, és arra kényszeríti, hogy százszor leírja a helyes mondatokat. A forradalmároknak annyira imponál Brian elszántsága, hogy soraikba fogadják és bevonják legközelebbi akciójukba. Az a tervük, hogy elrabolják Pilátus feleségét. Ám ez a nagyszabású plánum egy másik csapatnak is az eszébe jut. A két csoport egymást akadályozva elõször csak heves szópárbajt vív egymással, majd a csodálkozástól elámult rómaiak szeme láttára végez egymással. Brian az egyedüli túlélõ, õt azonban a rómaiak elfogják. Nem õ lenne azonban, ha nem tudna megszökni a fogságból. Innentõl kezdve azonban szinte pokol az élete, hívõk egyre népesebb csoportja követi minden lépését. Követõi meg vannak gyõzõdve arról, hogy õ az oly régen várt Messiás. Szinte megváltás, amikor a rómaiak újból elfogják. Ám Pilátus most már arra készül, hogy keresztre feszíti õt...
13 éve itt. Szép idő.