18
-
morden #18 Jah és ez a játék kb 5 éves -
morden #17 A call of duty játékszéria miatt milliós német tömegtüntetést jelentettek a világ minden pontjáról, az imperium galaktika sorozat miatt az ürlények tiltakoztak, a Doom miatt pedig az ördög küldött egy petíciót valakinek :D -
dzsagon #16 Aki ezt az istentelen szart egy másodperig is élvezi az a buzi, de nagyon. -
#15 ez csak egy flash alapu játék #6 -
jAMEsbAUd #14 raadasul le se kell tolteni... ez a nekem valo jatek! buzikat gyilkolni online... zsir! -
jAMEsbAUd #13 eddig nem is hallottam errol a jatekrol, de mostmar tuti megszerzem valahonnan! -
hol9672 #12 Az ilyen, jakobikus/komcsi módra erőszakos, világot a buzikért felforgatni akaró buzilobbikat kell betiltani de hamar! -
aaaaa #11 Az erőszakos buzik , akik hátulról megerőszakolják az arra járókat, igenis azt érdemlik , amit a játékban is kapnak... :):):) A nemi erőszak súlyosan elítélendő. Nem értem mi a gond a játékkal. :) Elfogadhatatlannak tartom, hogy miért kellene gyűlölet mentesen viszonyulnunk BÁRMILYEN erőszaktevővel szemben. Az erőszakos buzik igenis ellenségeink, bármit is mond bármilyen homoszervezet. -
#10 Ne mondd már, hogy nem esett le a 10 filléres... csak mondaniuk kellett valamit. Azt mégsem írhatják, hogy "utáljuk a buzikat". -
gojszi #9 "...Stéphane Aguie-t azzal bízták meg, hogy a vadászokat és az intoleráns embereket kigúnyolja, így ez a játék egyfajta tréfaként fogható fel."
Nyilván mindenki egy nevetség tárgyává tett karakter bőrébe bújva szeretné megmenteni a világot. Biztos azért olyan népszerű ez a játék, mert utáljuk a vadászokat és az intoleráns seggfejeket :). Tényleg tréfás, de kicsit mégis elszomorodom, ha valaki seggbe akar rakni... Mondanám, hogy ha béna vagyok, akkor már inkább haljak meg. :D Én abszolút toleráns vagyok, de ilyen szar csúsztatást régen hallottam. -
szombi #8 yawoll! -
bigjoe #7 Akinek nem teccik ne jáccon vele.... ;o))))))
-
#6 Itt van az a bizonyos játék -
#5 ez miatt meg a fehér birkák lázadnak majd? -
#4 2002-es!!! én 2004 óta játszogatok vele néha. Szerintem jó játék. Most akkor az akciójátékok miatt legyenek felháborodva az oroszok, vietnámiak, vagy éppen akiket lőni kell??? Nem értem ezt. Akinek nem tetszik, ne játsszon vele. -
peterx #3 Még épp időben vették észre -
szombi #2 Ez most a buzigyilkolós játék, amikor a bokorból jönnek elő a f*szlimbáló meztelen buzik, és ha elkap egy akkor s*ggberak? -
Visor #1 Mikor megjelent miért nem akkor volt nagy pofájuk?