203
...az utolsó napon....
-
#203 ezek szerint -
#202 ezexerint csak én vagyok pánikolós :D -
#201 ha már nem tudok el menekülni, és úgy is tudom hogy meghalunk én szeretnék 1-2 dolgot megcsinálni.. -
#200 háát..kötve hiszem h ezen járna az agyunk miközben egy b@szott nagy meteorit épp Földünk felé közeledik,és tudjuk h game over lesz. inkább már azt várnánk h legyen már vége mert kb mindenki megőrülne. DE! sose tudjuk meg milyen -
#199 hát ha tnyle elpusztulna, akkor miért ne csinálhatnánk meg ezt?
-
#198 na persze...tudatában lennénk a Föld pusztulásának és mindenki vígan menne baszni mi? kicsit se pánikolnánk és őrülnénk meg :) -
#197 keresnék egy nőt és úgy megba**nám..aztán egy vicces cigi és utánna haza a szeretteimhez......idióta egy topik ez:):) -
#196 DDD:)..inkább moziba..aztán legalább lesz összehasonlítási alap:) -
#195 Én ezt már kiszemeltem, hogy tuti megnézem. De az is megfelel ha tényleg átéljük :D -
#194 állítólag 2012 ez lesz...de Emmerich bá'erről többet tudna mondani
erről beszélek bassz* + -
#193 hát én akkor is várnék..... azt a pár órát kihasználnám őrültségekre :D:D:D mint pl megkóstolni a sósavat XDXDXD -
#192 Felvennék egy passzos cicanadrágot, kívülre húznám az alsógatyám, a nyakamba kötném anyám kedvenc asztalterítőjét és megmenteném a világot -
Kinga19 #191 aludnék
-
#190 fallout ripoff? -
#189 Nagyon izgatott volt és nem bírta kivárni mi lesz amikor meghal -
#188 abban mi a pláne???? -
#187 Csak nem ott ült hátad mögött az asszony? nem gáz... ;) -
Tonto #186 fölakasztanám magam -
#185 :) -
#184 DDDDD -
#183 -
#182 csak nem..xD -
#181 én mennék azt duknák :D -
#180 rage
Érdemes elolvasni. Egy játék ami arról szól, amiről most itt írosgatunk:D -
#179 sztem meg vicces :D xD -
#178 Csak ott kivitelezhető ahol van víz, a gőzt általában szénnel álíították elő lásd gőzmozdony gőzhajó, de akár fával is működik, tehát az még belefér. Csak ma már se gőzhajó se gőzmozdony nem nagyon van, az előállításuk meg megint fosszilis tüzelőanyagoktól függő háttéripart követel meg. -
#177 de rühellem ezt a Fuuus szart -
#176 vagy már elkezdted? akkor azért nem halad a 4 es metró, kölcsönkérted a fúrópajzsot? -
#175 Aha -
#174 Elkezdenék építeni egy föld alatt ojjektumot :) -
#173 amúgy meg nem mindegy?
miután jó sokszor beledugtam az orrom a kólába nem mindegy mivel öblítek? úgyse érzem majd :] -
EasyLife #172 chivas.... az egy alap ital, akkor már inkább kék johnnie. -
#171 vagy mind2 vagy + még egy korosabb Jacko :D de akkor már orgiát szerveznék nem kettesben :D -
#170 12éves chivas ;) hamááár :) -
#169 Nem sajnálnám a pénzt a 8 éves Jim Beam blackre meg egy doboz piros marlboro meg életem szerelme valahol a szabadban vmi szép helyen. -
#168 igaz,akkoribban nem tudtak volna építeni ilyen felhőkarcolókat
mi meg a mai "modern" technikával nem tudnánk olyat se építeni...
és az egyiptomiaknak nem volt hidraulikus kütyüjeik... -
#167 Épp azért nem építünk piramist, mert mostanában a 800 méter magas épülettel lehet építészetileg-mérnökileg villanatani, nem a kövek kupacba hordásával. 3000 éve az volt az építőmérnöki szakma csúcsa, hogy nagy kupacot tudtak összehordani. Ma meg a kurvamagas épületek, meg a nagy nyílású hidak. Igaz, hogy ezek nem fognak elállni 3-4000 évig csak 100-ig, de sokkal több tudás kellett a megépítésükhöz. -
gyuri12 #166 Tudnánk építeni,de felesleges,nem?
Amúgy én kb nem csinálnék semmi ordenáré dolgot,max kiönteném a lelkem,és az utolsó percekben felszabadult és boldog lennék,vagy ilyesmi. -
#165 nem emlékszünk rá hogyan kell piramist építeni, de azért azt tudjuk hogyan kell 800m magas épületet építeni. ez csak nekem fura? -
#164 képletesen értem -.-