Mit tennél...

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
ezek szerint

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

King of Roads
ezexerint csak én vagyok pánikolós :D

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Looooser
ha már nem tudok el menekülni, és úgy is tudom hogy meghalunk én szeretnék 1-2 dolgot megcsinálni..

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

King of Roads
háát..kötve hiszem h ezen járna az agyunk miközben egy b@szott nagy meteorit épp Földünk felé közeledik,és tudjuk h game over lesz. inkább már azt várnánk h legyen már vége mert kb mindenki megõrülne. DE! sose tudjuk meg milyen <#buck>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Looooser
hát ha tnyle elpusztulna, akkor miért ne csinálhatnánk meg ezt?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

King of Roads
na persze...tudatában lennénk a Föld pusztulásának és mindenki vígan menne baszni mi? kicsit se pánikolnánk és õrülnénk meg :)

nan76
keresnék egy nõt és úgy megba**nám..aztán egy vicces cigi és utánna haza a szeretteimhez......idióta egy topik ez:):)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
DDD:)..inkább moziba..aztán legalább lesz összehasonlítási alap:)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

jackcsabi
Én ezt már kiszemeltem, hogy tuti megnézem. De az is megfelel ha tényleg átéljük :D

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

nan76
állítólag 2012 ez lesz...de Emmerich bá'errõl többet tudna mondani

errõl beszélek bassz* +

Looooser
hát én akkor is várnék..... azt a pár órát kihasználnám õrültségekre :D:D:D mint pl megkóstolni a sósavat XDXDXD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Gerbill
Felvennék egy passzos cicanadrágot, kívülre húznám az alsógatyám, a nyakamba kötném anyám kedvenc asztalterítõjét és megmenteném a világot

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

aludnék

Kicsikiraly
fallout ripoff?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Gerbill
Nagyon izgatott volt és nem bírta kivárni mi lesz amikor meghal

Looooser
abban mi a pláne????

Looooser
Csak nem ott ült hátad mögött az asszony? nem gáz... ;)

fölakasztanám magam

Ne szüpürtyöjjé!!!!!!!!!!

htr93
:)

nan76
DDDDD

jackcsabi

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

dragon11
csak nem..xD

kifli
én mennék azt duknák :D
Gerbill
rage
Érdemes elolvasni. Egy játék ami arról szól, amirõl most itt írosgatunk:D

TheRock18
sztem meg vicces :D xD

BMW Über Alles!

Gerbill
Csak ott kivitelezhetõ ahol van víz, a gõzt általában szénnel álíították elõ lásd gõzmozdony gõzhajó, de akár fával is mûködik, tehát az még belefér. Csak ma már se gõzhajó se gõzmozdony nem nagyon van, az elõállításuk meg megint fosszilis tüzelõanyagoktól függõ háttéripart követel meg.

sambauer
de rühellem ezt a Fuuus szart

Turn Me On Dead Man

Palinko
vagy már elkezdted? akkor azért nem halad a 4 es metró, kölcsönkérted a fúrópajzsot? <#idiota>
kastil
Aha

Sanyix
Elkezdenék építeni egy föld alatt ojjektumot :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

VRSDM
amúgy meg nem mindegy?
miután jó sokszor beledugtam az orrom a kólába nem mindegy mivel öblítek? úgyse érzem majd :]

u dont have to listen anybody else but me

chivas.... az egy alap ital, akkor már inkább kék johnnie.

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Rockynhooo
vagy mind2 vagy + még egy korosabb Jacko :D de akkor már orgiát szerveznék nem kettesben :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

VRSDM
12éves chivas ;) hamááár :)

u dont have to listen anybody else but me

Rockynhooo
Nem sajnálnám a pénzt a 8 éves Jim Beam blackre meg egy doboz piros marlboro meg életem szerelme valahol a szabadban vmi szép helyen.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

TheRock18
igaz,akkoribban nem tudtak volna építeni ilyen felhõkarcolókat
mi meg a mai "modern" technikával nem tudnánk olyat se építeni...
és az egyiptomiaknak nem volt hidraulikus kütyüjeik...

BMW Über Alles!

dronkZero
Épp azért nem építünk piramist, mert mostanában a 800 méter magas épülettel lehet építészetileg-mérnökileg villanatani, nem a kövek kupacba hordásával. 3000 éve az volt az építõmérnöki szakma csúcsa, hogy nagy kupacot tudtak összehordani. Ma meg a kurvamagas épületek, meg a nagy nyílású hidak. Igaz, hogy ezek nem fognak elállni 3-4000 évig csak 100-ig, de sokkal több tudás kellett a megépítésükhöz.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Tudnánk építeni,de felesleges,nem?

Amúgy én kb nem csinálnék semmi ordenáré dolgot,max kiönteném a lelkem,és az utolsó percekben felszabadult és boldog lennék,vagy ilyesmi.

NeverwinterKING
nem emlékszünk rá hogyan kell piramist építeni, de azért azt tudjuk hogyan kell 800m magas épületet építeni. ez csak nekem fura?

\"You are fucking crazy people!\"

NeverwinterKING
képletesen értem -.-

\"You are fucking crazy people!\"

TheRock18
am ezért nem tudnánk ma piramist építeni,mert nem emlékszünk rá,hogy akkoriban hogy csinálták...
és nem...nem a földönkívüliek építették xD

BMW Über Alles!

TheRock18
oks...
am vizí szállítmányozásra gondoltam
mellesleg ott volt a gõz,átmenetnek

BMW Über Alles!

Mr_no_NaMe
majd kinövöd xD
Gerbill
"mellesleg régen is volt szállítmányozás,mikor még robbanómotor sem létezett"
Lovakkal, meg ökrökkel, de hol találsz már olyat, fõleg a fejlett országokban. Az olaj helyettesítésére meg fõleg csak prototípusok vannak. De az ilyen eszközök elõállításához is fosszilis tüzelõanyagokkal mûködõ háttéripar szükséges, ami ha nincs nem tudnak hidrogén, meg vízmeghajtású kocsit csinálni.
Na most megint mennem kell, errõl majd késõbb leírom hoszabban a véleményemet.

jackcsabi
Nem nyálszar, ez így van jól.

TheRock18
szerinted,csak olajjal lehet motort üzemeltetni?:)
van már millió meg egy féle megoldás,csak azt az alja nép nem kapja meg xD
van már évtizedek óta vízzel menõ autó,meg egyéb anyagokkal :)
nem kell ide olaj
mellesleg régen is volt szállítmányozás,mikor még robbanómotor sem létezett...:)

BMW Über Alles!

Gerbill
Szerintem nem, ha nincs olaj baszhatod a pénzed, azt nem tudod megenni. olaj nélkül nincs szállítás, ott van az élelem, ahol megtrmeled

TheRock18
lehet,de ahol fejlett ország van,ott van a tõke..és ahol a tõke van,ott van túlélés is,persze csak a gazdagoknak

BMW Über Alles!

Gerbill
Amúgy az elkövetkezõ" apokalipszist" szerintem inkább a fosszilis tüzelõanyagokra épült gazdaság összeomlása okozza majd. Ha az megtörténik, akkor a városok lakossága szinte tljesen kihal. Statisztika is van rá, ha megtörténne, akkor New York és környékének lakosságának körülbelül 1%-a maradna életben. Ott lenne esély a túlélésre, ahol önálló gazdaságok mûködnek. Minél fejletlenebb egy ország annál kisebbet koppanna, a mostani nagyhatalmak szinte teljesen szétesnének. Az egy érdekes világ lenne és erre van is esély:)

TheRock18
nah jó..ne térjünk el a témától...:)

BMW Über Alles!

Oldal 1 / 5Következő →