Mit tennél...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ne szüpürtyöjjé!!!!!!!!!!

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Érdemes elolvasni. Egy játék ami arról szól, amirõl most itt írosgatunk:D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
miután jó sokszor beledugtam az orrom a kólába nem mindegy mivel öblítek? úgyse érzem majd :]
u dont have to listen anybody else but me
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
mi meg a mai "modern" technikával nem tudnánk olyat se építeni...
és az egyiptomiaknak nem volt hidraulikus kütyüjeik...
BMW Über Alles!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Amúgy én kb nem csinálnék semmi ordenáré dolgot,max kiönteném a lelkem,és az utolsó percekben felszabadult és boldog lennék,vagy ilyesmi.
\"You are fucking crazy people!\"
és nem...nem a földönkívüliek építették xD
BMW Über Alles!
am vizí szállítmányozásra gondoltam
mellesleg ott volt a gõz,átmenetnek
BMW Über Alles!
Lovakkal, meg ökrökkel, de hol találsz már olyat, fõleg a fejlett országokban. Az olaj helyettesítésére meg fõleg csak prototípusok vannak. De az ilyen eszközök elõállításához is fosszilis tüzelõanyagokkal mûködõ háttéripar szükséges, ami ha nincs nem tudnak hidrogén, meg vízmeghajtású kocsit csinálni.
Na most megint mennem kell, errõl majd késõbb leírom hoszabban a véleményemet.
van már millió meg egy féle megoldás,csak azt az alja nép nem kapja meg xD
van már évtizedek óta vízzel menõ autó,meg egyéb anyagokkal :)
nem kell ide olaj
mellesleg régen is volt szállítmányozás,mikor még robbanómotor sem létezett...:)
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!