Mit tennél...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
így van addig 3-4x hazavágnánk ezt a bolygót
(vagyis ez fals mivel a bolygó legfeljebb röhögve kitörli a seggét az ember nevû ürülékkel)
Gerbill
"a becsapódás 300 000 évvel a tömeges kihalás elõtt történt, így nem lehet annak kiváltó oka"
Több elmélet van, egyik sem egységesen elfogadott. Ezt onnan idéztem amit belinkeltél.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

TheRock18
jah,de az még az ük-ük-ük unokáid sem élik meg..tehát ne aggodalmaskodj :D

BMW Über Alles!

kastil
Több ember is írta, hogy tekerne, whiskyzne, és közben dugna/szopatna.

komolyan ekkora luzerek vannak itt? én inkáb az erzelmeimet helyeznem eloterbe, peldaul minden utolso percemet/oramat azzal toltenem, hogy olyan boldogga tegyem baratnomet, amilyen boldogga nem sikerult korabban, hogy tudja, szeretem es vele vagyok :D
Nyálszar tudom, de utolso óráimat nem egy hollywoodi ujgazdag faszként tolteném, az biztos.

Mr_no_NaMe
A Nesönelen és a Diszkoverin mióta van híradó? Vagy híradóba mióta mutogatnak szimulációkat? Tele lenne a hócipõm azzal, hogy a Szellõ csak a tökét vakargatná a közel 5 perces simulationnak tituált videó alatt, ahelyett, hogy megpróbálna valakivel egy normális mûholdas kapcsolatot létesíteni. Lehet szólni kéne Anettkának.
Smicy2
:DDDDDDD

Charade GTti

tigeroo
ez igaz! stephen hawking is megmondta! sajna nincs ándu...
elég csak a sok vallás miatti konfliktust nézni a CNN-en
edios
Na a Zilyenek miatt kellene a Zûrkutatásba nyomkodni befele a pénztet, nem pedig a katonáskodós-homokozásba.

A Föld elõbb-utóbb úgyis elpusztul, a zenbernek nem kõ vele együtt..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Sir Quno Jedi
Macskát is megeszik ám bizonyos népek! Gondolom megfelelõképpen kell elkészíteni. De persze tényleg vannak nem ehetõ húsú ragadozók.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
én úgytudom hogy a "húsevõk" húsa büdös, nem?
pl. macska-kutya, vagy különféle vadállatok
bár az ember mindenevõ...

mondjuk fûszerezés kérdése az egész... még a romlott kaját is rádsózzák a grillpultnál:D
Sir Quno Jedi
Jah, ezt meséld a kannibáloknak, nomeg a zindiánoknak, akik azért hordtak magukkal kutyafalkát, hogy idõnként ha nagyon megszorultak, legyen mibõl táplálékkiegészíteniük... :D DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TheRock18
ember és kutya hús egészségtelen:S

BMW Über Alles!

Sir Quno Jedi
Namost a zemberhús édeskés, szal. sót azt feltétlen zsákmányojjatok a tecsó romjainál és mindig tarcsátok magatoknál.

jhetedikj
Ha eljutok egy olyan korba 60-70 év akkor így fogom logikusnak gondolni,meg addigra talán az utódlás gondját is megoldottam már.

Így 21 évesen inkább megpróbálnám túlélni a csapást.:)

anno 1987

Nohab
Tojásrabló kicsi emlõsök akkor már léteztek, de az emberhez hasonló lényekre több mint 60 millió évet kell várni.
jhetedikj
Nem állítottam,hogy létezett akkor,de valamilyen kezdetleges formában biztos,hogy jelen kellett lennie és ez a valami túlélte azt a becsapódást!

#137<#hehe><#hehe>

anno 1987

[HUN]FaTaL
<#wilting><#wilting>

http://goo.gl/gd6Zi5

tudod, régen egyes szegény helyeken volt olyan hogy az öreg elment meghalni, hogy ne kelljen ennie, a fiataloknak több jusson

Nohab
Szerintem inkább azon lepõdött meg, hogy azt hiszed, hogy az ember létezett a dinók korában. Frédi és Béni nem élhettek olyan életet, mint a mesében.
jhetedikj
Te felajánlanád a húsod valakinek,hogy megöljön aztán megegye??

anno 1987

így az állat gondolkodik

jhetedikj

anno 1987

jhetedikj
én többet érek mindenkinél,ennyi<#ravasz1>

de ha ezt nem így érzed magadban akkor nálad lehet valami bibi szerintem ezt minden normális ember így gondolja

ha le tudom gyõzni megeszem,ha nem akkor õ engem,de szerintem az elején szanaszét fognak heverni a hullák azok elég lesznek egy ideig,mire elfogynak biztos kitalálunk valamit,hogy ne kelljen egymást megenni

anno 1987

tigeroo
wat
jhetedikj
egyébként volt már egy hasonló itt 65 millió éve amikor a dínók kihaltak,aztán még is itt vagyunk,csak az a kérdés hogy abban az idõben hogy álltunk fejlettségi szinten

anno 1987

és honnan tudod hogy többet érsz annál a túlélõnél akit megennél?
ezt elõbb el kellene dönteni
lehet bölcsebb lenne neked felajánlanod a saját húsodat az õ túléléséért

Gerbill
Ja Bear Grylls tuti túlélné. Õ a becsapódott meteoron is találna élelmet:D de mostmár tényleg lépek

jhetedikj
kiülnék a kertbe nézném a meteort meg a sok idiótát:)

ha túélem valahogy akkor megpróbálnék megélni valahogy,ha algát kell ennem azt fogok,ha nincs más akkor lehet egy másik túlélõt ennék meg élet-halál helyzetben nincs választás

anno 1987

Sir Quno Jedi
Senki nem mondta, hogy 1xû lesz, de nem csak a magunkféle ájtípuhányok élnek odakint szerencsére. :D

Gerbill
Azok az emberek, a matrózok úgy nõttek föl. Akkor az egész világ olyan volt, akkor még küzdeni kelett az életért. Manapság már hagyományos értelemben semmiért nem kell megküzdenünk, az immunrendszerünk van a béka segge alatt nem az igényink, a sok antibakteriális szappantól, meg attól, hogy minden nap fürdünk. A matrózok egy évben nem fürödtek annyiszor, mint mi egy nap. Na jó talán a matrózok, de õk is max sósvízben mártóztak meg. Azt sem látom be, hogy életben lennének képesek maradni az emberek, nemhogy azt, hogy még elektromos energiát is termelni fognak. Ilyen kevés emberrel kivitelezhetetlen lenne teljes sötétségben bármi is. A nagyon paranoiások akik atomháborútól féltek és bunkereket építettek azok lehet, hogy túlélnék valameddig, de egy teljessen sötét világban kizárt, hogy bármiféle nagyobbgazdaságot létrehozzanak. Na mindegy most megyek majd este még benézek, mi történhet az apokalipszis után:)

Sir Quno Jedi
Amúgy sötétség/depi ellen kiválóak a fényterápia különbözõ formái.

De a leg1xûbb, amit magam is ûzök, hogy pl. 400W-nyi nyers fényteljesítményt bezsúfoltam a konyhába és télen, mikor az ember természetes luxigénye megnõ, beülünk esténként és láss csodát érezhetõen javul az ember közérzete szemben a félhomályos, sötét nyomorhoz ami odakint dúl. Percek alatt is hat már érezhetõen!

Valószínûleg. a túlélõ pszichomókusok együttmûködésével tudnánk olyan fényszobákat építeni, amik rehabilitációs célokat szolgálnak (ehhez is kell a komoly energiatermelés). Ezt és a vitaminbevitelt kötelezõvé téve az embereink között, már egész jó eredméyneket lehet elérni. Ha belegondoltok, anno egy többéves tengeri út alatt is iszonyat igénybevételnek voltak kitéve a matrózok (körülmények béka segge alatt), mégis túlélték!!!

Az ember gyakran sokkal többet képes kiállni, mint amit magáról rémálmában is feltételezne! Ez a szerencsénk!

Gerbill
De azért túlélésrõl csak egy kicsi meteornál beszélhetünk, mert azért ami az elsõ hsz-ben van, az finomszólva kiirtana mindent elsõ körben.

Sir Quno Jedi
Persze, védett helyen kell lenni a katasztrófa pillanatában is. De itt arról beszéltem, HA már 1x túlélted, akkor mit tehetsz.

Sir Quno Jedi
Szvsz. már 100ezer alá csökkent populáció is végzetes lehet a törzsállományra nézvést. De a genetikusok jobban tudják, rég tanultam már. Elég komoly egyedszám kell a teljes törzsállomány 99%-os fentartásához is.

Sir Quno Jedi
Az emberek jó részében hihetetlen életösztön dúl szerencsére mindmáig. Könnyû azt mondani, hogy nem számít meghalok, de mikor ott állsz a vég szélén, rádtörhet egy olyan erõs félelem, ami észhez térít. Persze a depiseket viszi a lecsóba, de ez jól van így.

Amúgymeg pióca, érvágás, jól mondod, azzal régen is kihúzták. SÕT! Ha meg nem elég, akkor az ember meghal és nem örökíti tovább a "hibás" génjeit, ennyi. Ez a szelekció.

azért nem 1-2 tucat ember élné túl
hozzáteszem azok is csak bunkerben, ahol felhalmozva az élelelem
szóval te nem fogsz Budapesten flangálni a kutyáiddal túlélõkre vadászni meg Forddal Swifteket törni

Falcon87
Lemennék a pincébe, lõfegyverem így is van, a családomat és a környék értelmesebb lakóit is magammal vinném, egy-két hónapra elegendõ kaját... Aztán kezdõdhet a fallout :D

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Sir Quno Jedi
Naugye. A sugárbetegségtõl nem lenne idõnk mástól szenvedni! :D

Amúgy is felszíni sétákhoz kéne vegyvédelmi és sugárvédelmi ruházat, sityak, aktív szenes gázmaszk, miegymás. De ezek vannak a katasztrófavédelemnek, néhol a katonaságnak is. Körül kell nézni arrafelé.

Ne feledjük, ha az elsõdleges sugárzást túléltük fedezékben, a másodlagos csak akkor árthat, ha bõrünkre/hajunkra rakódik a sok rádióakív por, megisszuk az izotópokkal szennyezett vizet, vagy elázunk az esõben, belélegezzük a port. Ergó egy kiválóan zárt ruházat/maszk és egy gázmaszk elég ahhoz (sok óvatossággal körítve), hogy kisebb sétákat túléljünk komolyabb sugárfertõzés nélkül. Azután pedig mindig alaposan le kell mosni az öltözéket vagy elégetni. Mondjuk egy sugárzásmérõ nem árt.

Gerbill
Meg valószínûleg meg is fulladnánk a portól

Gerbill
Hát akkor meg baszhatod a gombát, meg az algát, mert a gyógyszerek és a fokhagyma készletek felélése után vagy minden héten kétszer betöröd az orrod, meg vagdosod az ereidet, vagy elég hamar meghalsz. Pont amirõl beszéltem. Hiába vagyunk akármennyire találékonyak és alkalmazkodóképesek nem lennénk képesek megélni egy ilyen világban, márcsak a kilátástalanság, a végtelen sötétség is olyan depressziót okoz, hogy a legerõsebb embert is nagyon könnyen magával ragadja. Lehet mindenféle fantáziákat kitalálni, hogy mai szuperûrtechnikákat fogunk majd alkalmazni, hogy algát teremtsünk. Gombán és algán nem lehet több generáción keresztül megélni.

Apus
szerintem egy ilyen eset után nemigen volna egészséges ember, tekintve, hogy felrobbanna a sok atomerõmû, satöbbi.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

TheRock18
majd ezeket tolmácsolom apámnak...
mert nagyon magas a vérnyomása :S
elég erõs vérnyomáscsökkentõt szed:S

BMW Über Alles!

Sir Quno Jedi
Minden gyógyszerrõl le lehet szokni, még az erõs szívritmusszabályzókról is. 1xûen csak csökkenteni kell az adagot és valami természetes módszert alkalmazni helyettük (már ha van, ha nincs, marad az imádság).

Pl. vérnyomásra kiváló a fokhagyma. Egy-két fejet betolsz és meglehet nem patkolsz el agyvérzésben az elkövetkezõ pár órában. Magam is éltem vele egy ideig, ha szarban voltam.

TheRock18
mindenkinek van vmi baja :( :( sajna

BMW Über Alles!

Sir Quno Jedi
Bezonyám. Pl. én is cukorbeteg vagyok (még nem inzulinos) és szívbeteg is, nomeg magas vérnyomás, amit akarsz. Vagy megtanulnék a durva gyógyszereim nélkül élni (nem lehetetlen), vagy elpatkolnék akkor is, ha a katasztrófa amúgy megkímélt.

jackcsabi
A löfegyverek nem az én stílusom, de ha már muszály lenne akkor valami kicsit, úgy végsö esetre beszereznék.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

TheRock18
akkor szarban vagyunk :D xD

BMW Über Alles!

Sir Quno Jedi
A szefósok és tefósok hogy jönnek ide?! Azokat szelektálnánk ki elsõnek, mivel képtelenek magukat ellátni és egy kataklizma után nincs aki gondjukat viselje. Természetes szelekció. Ma elhiszed az álhumánus reklámnak, hogy ugyanolyanok mint mi, de sajna nem azok (ez tény). Nem sok esélyük van egy farkastörvények uralta világban a túlélésre még a full egészségeseknek SEM. Egy generáció és eltûnnek a fogyatékosok teljesen természetes módon, csak azok maradnak életben, akik önellátóak, vagy legalábbis képesek valamiképpen a társadalom hasznára lenni. Ez minden más emberre is igaz sajnos.

n3whous3
az átlag ember hordozza a legjobbat magában mindig

púúúúú

Sir Quno Jedi
Jöhetsz felõlem, de ha nem tartod be az együttélés szabályait, akkor számûzünk az örök éjszaka pusztaságába... :D