17
-
hajnaltores #17 Nálam meg te jöhetnél szóba, vagy Géza a Barátok Közt-ből...
Amúgy Johnny Depp-et már megkeresték, és azt nyilatkozta, hogy nem biztos, hogy Michael Jackson Örülne neki, ha tudná, hogy Ő játsza...Egyébként még szóba jöhet Donald Kacsa, vagy a Télapó, Ők is csodálatosan el tudnák játszani...
Sajnálom, hogy ennyire gusztustalan és alpári a média...Egyébként valamelyik nap láttam, mikor Jacko itt járt Magyarországon, hát, szó szerint szégyelltem magam, mikor a sok suta birka magyart láttam, ahogy ugrabugrálnak körülötte, mint valami cirkuszi majom körül , és Jacko pedig furcsán mosolyog, leolvasni az arcáról: - Istenem, mi van ezekkel az emberekkel? Nem hiszik el, hogy Ők is lehetnének világsztárok, csupán csak szerencse, tehetség, és kitartás kell hozzá? NA MEG KIBASZOTT SOK MUNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
polarka #16 Küldd be nekik a kész cikket, jelentkezz szerzőnek és már meg is oldottad a problémád. Csak nem küldenek el, ha segíteni akarsz és nem kontárkodsz. -
#15 Nem wowoztam sose :) -
bippo #14 Igen, sokat húznak hasznot a halálából, de azt se felejtsétek el, hogy ez a film is, és a Jacko játék is ugyanúgy megjelent volna, ha nem hal meg. Szóval tök fölösleges ezen fröcsögni. -
cateran #13 Errm,azoknak a tehetsegeseknek,akik maguktol keptelenek wowos oldalakat talalni:
nemzetkozi
europai
magyar.... -
Tomy84 #12 Csatlakozom engem is érdekelne bármi ami a Warcraftról szól!!!
Az meg, hogy olyan szánalmasan kapzsik legyünk mint a ferengik sose jöjjön el:D
Bár ahogy látom már eljött -
5i #11 NEm hiszem el, h nem fogtad még fel. Az sg.hura kb naponta 3-4 hír megy ki. Egy nap a filmvilágban érkezik legalább 20, abból 8-9 ami valóban érdekes. Valószínű a WoW hír is már talomban van, és sztem a hétvégén már itt is olvasható lesz.
Ráadásul ha jól látom, akkor külön film és külön sorozat részleg is van, ami mi egy helyen látunk. Vagyis napi 2 mozis és 2 sorozatos hír jut. -
sandor8206 #10 Életében is csak szívatták ( lsd: a pedofil-ügy , ami azóta ki is pukkadt ha még valaki nem tudná) szépen kicsinálták, gondolom a nagy tiszteletből akarják még idén moziba küldeni, hogy enyhítsék a rajongók bánatát (ironikus) + a napi Blikkes Jacko hírek már undorítók!
Amikor meghalt a menedzserek, producerek, fejesek első reakciója sztem ez volt "YESSS!!!" tenyerüket dörzsőlve.
Na mindegy ez van, pedig nem vagyok egy Jacko-fan. -
#9 Kismillió WoW honlap van, olvasgasd azt ha érdekel, főleg, hogy oda rakják fel leghamrabb a WoW-al kapcsolatos híreket. -
#8 én meg nem tudtam, pedig érdekel, na? -
cateran #7 off:
Akit erdekelt,az ugyis tudja,akit meg nem, az magasrol leszarja....(mint pl. en is,bar mar tudtam...)
on: Remelem egyszer csak olyanok leszunk mint a ferengik a Star Trekben...a halottak maradvanyait elarverezik...
-
#6 És téged ez miért izgat ennyire? Nagyon szeretnél ahhoz a hírhez kommentelni? -
bmw #5 Hat igen, ez megint csak a haszonrol szol semmi masrol..... -
Loverman #4 sg.hu még mindig nem fedezte fel hogy Sam Raimi rendezi a Warcraft filmet, kíváncsi leszek még hány napba fog beletelni :D -
kissssss #3 gusztustalan hogy hány féle képen próbálnak még hasznot húzni a halálából a kiadók meg egyéb más média lapok és film studíok pedig nem vagyok Jackson fan -
bounty88 #2 ez nem is rendes film ,csak egy összeollózott dokumentum filmszerűség lesz...még az sem biztos, hogy lesz főszereplője, lehet hogy csak összevágják a felvételeket, megszólaltatnak embereket és kész...
nálam amúgy életrajzi filmnél csak is Johnny Depp jöhet szóba mint Jacko....jó színész, ahsonlít is hozzá...a Karib-ban azt is láthattuk, hogyan fest barnább, kreolos bőrrel...sztem ő lenne az ideális -
Eriongtk #1 pf...előre látom "a hitelesség maximalizálása érdekében, Jacksont egy általunk összerakott LEGO ember fogja játszani"
Sajnálom ami történt vele, de amit a média csinál, az már szánalmas a részükről. Mi lesz a következő? thriller/moonwalker remake? Dance Dance Revolution - Jackson edition?