Ötvös Tibor

Készül a Michael Jackson mozifilm

Nem meglepetés a Sony bejelentése, miszerint még az idén bemutatják a Michael Jacksonról szóló filmet, melyet a High School Musical 3 rendezője, Kenny Ortega vezényelhet le.

A jelenleg még cím nélküli projekt nem a pop királyának élettörténetét mutatja be, hanem az utóbbi két évét. Ezen belül is a londoni koncertre való készülődésre, felkészülésre összpontosít, hiszen az AEG Entertainment közel 80 órányi anyagot rögzített a sztárról munka közben, szóval lesz miből válogatnia a rendezőnek.



Az ezek szerint koncert-dokumentumfilmként aposztrofálható alkotásban szerepet kap még három, eddig nem látott Jackson klipp is, melyek közül az egyik a Thriller egy alternatív változata lesz. A Sony 50 millió dollárt fizetett a felvételekért és Kenny Ortega rendező már javában dolgozik a filmen. A sietség oka, hogy a Sony még az idén mozikba akarja küldeni a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hajnaltores #17
    Nálam meg te jöhetnél szóba, vagy Géza a Barátok Közt-ből...
    Amúgy Johnny Depp-et már megkeresték, és azt nyilatkozta, hogy nem biztos, hogy Michael Jackson Örülne neki, ha tudná, hogy Ő játsza...Egyébként még szóba jöhet Donald Kacsa, vagy a Télapó, Ők is csodálatosan el tudnák játszani...
    Sajnálom, hogy ennyire gusztustalan és alpári a média...Egyébként valamelyik nap láttam, mikor Jacko itt járt Magyarországon, hát, szó szerint szégyelltem magam, mikor a sok suta birka magyart láttam, ahogy ugrabugrálnak körülötte, mint valami cirkuszi majom körül , és Jacko pedig furcsán mosolyog, leolvasni az arcáról: - Istenem, mi van ezekkel az emberekkel? Nem hiszik el, hogy Ők is lehetnének világsztárok, csupán csak szerencse, tehetség, és kitartás kell hozzá? NA MEG KIBASZOTT SOK MUNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • polarka #16
    Küldd be nekik a kész cikket, jelentkezz szerzőnek és már meg is oldottad a problémád. Csak nem küldenek el, ha segíteni akarsz és nem kontárkodsz.
  • Hegi90 #15
    Nem wowoztam sose :)
  • bippo #14
    Igen, sokat húznak hasznot a halálából, de azt se felejtsétek el, hogy ez a film is, és a Jacko játék is ugyanúgy megjelent volna, ha nem hal meg. Szóval tök fölösleges ezen fröcsögni.
  • cateran #13
    Errm,azoknak a tehetsegeseknek,akik maguktol keptelenek wowos oldalakat talalni:
    nemzetkozi

    europai

    magyar....
  • Tomy84 #12
    Csatlakozom engem is érdekelne bármi ami a Warcraftról szól!!!
    Az meg, hogy olyan szánalmasan kapzsik legyünk mint a ferengik sose jöjjön el:D
    Bár ahogy látom már eljött
  • 5i #11
    NEm hiszem el, h nem fogtad még fel. Az sg.hura kb naponta 3-4 hír megy ki. Egy nap a filmvilágban érkezik legalább 20, abból 8-9 ami valóban érdekes. Valószínű a WoW hír is már talomban van, és sztem a hétvégén már itt is olvasható lesz.

    Ráadásul ha jól látom, akkor külön film és külön sorozat részleg is van, ami mi egy helyen látunk. Vagyis napi 2 mozis és 2 sorozatos hír jut.
  • sandor8206 #10
    Életében is csak szívatták ( lsd: a pedofil-ügy , ami azóta ki is pukkadt ha még valaki nem tudná) szépen kicsinálták, gondolom a nagy tiszteletből akarják még idén moziba küldeni, hogy enyhítsék a rajongók bánatát (ironikus) + a napi Blikkes Jacko hírek már undorítók!
    Amikor meghalt a menedzserek, producerek, fejesek első reakciója sztem ez volt "YESSS!!!" tenyerüket dörzsőlve.
    Na mindegy ez van, pedig nem vagyok egy Jacko-fan.
  • Narxis #9
    Kismillió WoW honlap van, olvasgasd azt ha érdekel, főleg, hogy oda rakják fel leghamrabb a WoW-al kapcsolatos híreket.
  • Hegi90 #8
    én meg nem tudtam, pedig érdekel, na?