51
-
cateran #6 Ez érdekes dolog..az Apple-nek roppant korlátozott konfigokra kell op. rendszert csinálnia..a Basic is jól futott C64-en..és az Amigákon is jól ment a Kickstart meg a Workbench (majd késöbb az AmigaOS)de hát nem is kellett millió konfigurációnak megfelelniük..(ezzel nem az Apple-t akarom fikázni,sem az MS-ot védeni,de lássuk be..más kritériumoknak kell megfelelnie a 2 op. rendszernek)
Bár abban egyetértek,hogy ha az MS a cégekre (és csak rájuk)bizná a drivereket,hamar kirostálodna a gagyi... -
BlackRose #5 azt mondják Tux is Windows7-re váltott, sajnos nem tudtam ellenőrizni mert Clinton néni azt mondta, hogy korlátozni kell az Antarktiszra utazók számát, mert a jégnek fáj ha tapossák...
-
roliika #4 Az ID Software nem ad ki több játékot pingvinre.
John Carmac a vezető..aki azért otthon van a programozásban, és azt mondta, hogy mivel Linux alá nincs értékelhető fejlesztő eszköz, nem tudnak reális áron játékot fejleszteni alá...amúgy meg tudnák oldani, de nem fér bele a költségvetésükbe, mivel az Open GL elég buta a DirectX-hez képest sajnos.
Natív videókari driverrel meglehetne oldani, de az megint plusz pénz...tehát marad a linux a hobbistáké és megőrzi szerepét a szerver fronton.
A Win7-esnek amúgy a régi..2-4 éves eszközökre nézve nem túl jó még a driverezettsége.
Igazából a MS azt a hibát követte el...és reklámozza is, hogy PC-t bárki tud építeni, és ezért van milliónyi driver alá, mert igyekeznek tartani...ám ha a User Kvang hangkártyát használ és Keylogic billentyűzetet...lehet, nem lesz könnyű az élete.
Az Apple ebből a szempontból megfontolt gyártó, hiszen akármiből nem engedi összerakni a gépeit...MS-nak is tartania kéne ehhez magát valószínű (a linuxnak meg főleg mivel rengeteg driver nem elérhető alatta). -
Stray #3 Bocs, jogos! :) Észrevettem a hibát, de lusta voltam javítani magam, bár számítottam rá, hogy valaki ebbe fog belekötni! :) -
őőő.. mit jelent az, hogy "ws." ? Mert a versus-t annyi biztos.. -
Stray #1 Na, már várom, hogy mikor lesz az első "Windows ws. Linux" hozzászólás...