4035
Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
-
#193 ezzel meg egyet kell értsek -
#192 mindegy, nem értik meg :| -
n3whous3 #191 itt valami elvont fogalom az, hogy milyen márka milyen nemzetiségű, ha tényleg úgy nézzük, de azt kéne figyelembe venni, hogy ki találta ki, stb... ennyi erővel most már nevezhetnék a Fordot olasznak is, mert a Fiat bevásárolt a GM-nél, omg hülye banda -
#190 lassan zárható lesz a topik -
#189 Én egy véleményt azért még hozzátennék az amerikai-német-Ford-vitához.
Egy olyan gyárnál, amely a 20-as, 30-as évektől jelen van Németországban, azért nem feltétlenül badarság azt mondani hogy német, különösen, hogy vannak modellek, amelyeket nem gyártanak az USA-ban. -
n3whous3 #188 mekkora egy balfasz vagy :D -
#187 na látom egy szinten vagy dragonkával...
nem, nem amerikai...
de mint már kifejtettem #169-ben, nem írom le még egyszer
-
#186 XX. század történelme kimaradt ugye? tudod, Ford T-modell, autók tömeggyártása és elterjedése? semmi? mondjuk lehet általános iskola 6. osztályában még nem tanítják... -
#185 dollár kicsit pihentesd a bill-t -
#184 Jaja, annyi a baj, hogy az alkatrészek nagyon drágák hozzá. -
#183 opel amerikai? -
#182 majdnem mindenkit idegesít ez a kis kotonszökevény :] -
#181 persze -
#180 az megint más téma... -
#179 Ha annyiért akarsz venni, mint írtad, akkor én ezt fontolnám meg (már ha valós a km). Bár nem írtad mire kell (város, ingázás, szállításhoz). Dízel, kevés km, szervó, klíma... -
#178 A Volvo az Ikea termék:DD Nem beszélve arról,hogy azonos betűtípussal van írva nevük:) -
#177 látom nem csak engem idegesít :) -
Nincs egyébként nekem a Passattal sem problémám. Csak azért azt hoztam fel, mert hát létezik azon kívül is autó. :D Meg az is romlott már el a történelem során. De amúgy tetszik is, meg sztem jó is. -
#175 A SUZUKI MEG MAGYAR AUTÓÓÓÓ!!!!
-
#174 Omg :D , te aztán tudsz valamit :ASD:AS -
#173 olvass picilány -
#172 akkor a mazda és a volvó is amerikai mert ford tulajdon-ugye? -
#171 a pofádból vegyél már vissza hülyegyerek -
#170 Van amerikai meg német is, omg.. -
#169 attól, hogy nem Amerikában gyártják éppen az adott modellt, hanem Bivalybasznádon, attól nem lesz magyar autó -
#168 Dragonkával ne erőlködj, látod mennyit ért az autókhoz, szerinte a Ford német :DD
Passathoz: nekünk olyanunk van most, 1.9-es PDTDI. A fogyasztása van 6-7 liter, de csak azért, mert automata váltós. Haveréknak is Passatjuk van, ami nem automata, és nekik a fogyasztás 5-6 liter.
#52: Ez egész jól néz ki. Sztem az olasz autókkal sincs semmi baj, bár én főleg német, vagy japán autót vennék. Én egy Fiat Stiloval tettem le a jogsit, és semmi prb. nem volt vele, nagyon fasza kis autó. -
#167 Te komolyan ennyire ugatni akarsz Nekem a fasságaiddal? nézz már utána jobban.. -
#166 Az ember holtáig tanul -
#165 mindenképpen egy olyat ,amit egy darab kalapáccsal meglehet javítani!
vegyél régi mercit ,opelt,audit,92 évjárat előttit A többi hiper, szuper, trágya geci, mostani autók, egy kalap szarok, ráfizetés -
#164 na jólvan legalább megtudtam hogy a fiesta meg a focus amerikai autó -
#163 "mi ez a 2 gokart? a friccek már verdákat is gyártanak?" :DDDD -
spy803 #162 Nekem is ilyenem van, és ennek az autónak lelke van, ha szereted és megadod neki azt amit igényel nem hagy ott sosem, ez nem egy igénytelen Suzuki. -
#161 Annyit kell szerelni ezeket,hogy a motorháztetőt már rá sem szerelik -
#160 elvakult vaty :( -
#159 Hát ilyentet
-
#158 "Német autó még a Ford is.."
OMG, kicsit pihenj már...
kicsit utána járhatnál mielőtt égbekiáltó baromságot írsz...
wikipedia első mondat...
"A Ford Motor Company egy amerikai multinacionális vállalat amit Henry Ford 1903. július 16-án Lansingben alapított 11 társával együtt, mindössze 28 000 dollár készpénzből. Akkor még Ő sem gondolta, hogy a világ egyik legnagyobb ipari vállalatát, a második legnagyobb autógyárát hozzák létre, melynek fejlődése szorosan összekapcsolódik Amerika XX. századi ipari fejlődésével." -
#157 jah sajna tudom :D konkrétan javítva lett a küszöb meg a tanksapka körül ősszel. Tél után lemosáskor a küszöbön 20-30 centi hossza durván rozsdál már :D a tanksapkak örül is van egy repedés.. Mondjuk elég olcsó volt a javítás... -
#156 ne már! ezt már megbeszéltük vele. -
#155 Opel betegség(rozsdásodó küszöb,sárvédő) Ez nem egyedi probléma:) -
#154 A topiknyitónak még ezt is tudnám ajánlani.